icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
4. dec 2018

@ikonica moja no veru aj ja tam čosi vidím držím mooooc palčeky moja verím že to je na dobre ceste. 😘😘😘😘

ikonica
4. dec 2018

@verona1989 my sme mali v plane ale nakoniec sme ucukli ze este skusime prirodzene aj ked so stimulkou... A povedlo se... Len na kratko... A tak sme si povedali, ze ked to vyslo raz, vyjde mozno aj druhy... Ale mozno do tretice skusime iui... Ty si tu nedavala//? Uz dosla ms?

ikonica
4. dec 2018

@butterfly333 ale v reali nic nevidiet, fakt ver mi ja som stara ducholapka ale tu nic neni... Kukam na to kazdu polhodinu a nic... O chvilu sa asi pozbieram a pojdem po tie testy....

butterfly333
4. dec 2018

@ikonica aká beloba? Véd sú tam // držím palce

butterfly333
4. dec 2018

@verona1989 ja som bola minulý mesiac a nič nepodarilo sa.

ikonica
4. dec 2018

@verona1989 a pytaj si po ovule urcite progesteron ak ti daju clostil... Aby ti nezlyhalo zlte teliesko...

ikonica
4. dec 2018

@ereska budes testovat aj vecer ci az rano?

verona1989
4. dec 2018

@ikonica vies co ja som od nedeľa netestovala. Naposledy mi v nedelunneukazal digi test nic tak od vtedy netestujem ani nemeram. Idem zachvilku na gyndu tak jej poviem este tento mesiac nech mi vyvola ovulku a buduci mesiac do car ak to teda nevyjde.poznam inak vela žien co im to nevyšlo na prvý krát ale az na druhy. No neviem mam take zvlastne pocity.vtedy som mala nejaké falošné 2//.

ikonica
4. dec 2018

@verona1989 no to ta obdivujem ze si vydrzala netestovat... Dufam ze ti dr povie prijemnu spravu ;)

verona1989
4. dec 2018

@butterfly333 skusite este jednu inseminaciu? Koľko folikulov si mala?

alis110
4. dec 2018

@martinade ja myslim ze nie, aj ked raz tu myslim nejaka kocka pisala ze ovu test moze ukazat skor ako tehu ale teda moj pripad to nie je ja som mala ovu pozitivny vtedy ked bol aj tehu + a nie len dusik... takze mas cas😉 ako bude silniet tehu testik tak bude silniet aj ovu

verona1989
4. dec 2018

@ikonica haha ja zas nie som taka ze testujem vkuse.proste ked citim ze nie som tehu tak načo minat na to peniaze ;) no uvidime co mi povie.len chcem vyvolat na tento mesiac ovulku a uvidime do silvestra ci sa zadari

ikonica
4. dec 2018

@verona1989 ved ani ja som min. mesiac neverila a bola som... Mne keby meskala, tak nevydrzim netestovat

martinade
4. dec 2018

@alis110 tusim ze si pisala ze ti meska, ze si v 29dpo?

verona1989
4. dec 2018

@ikonica hehe no mne aj meska.ale nebavy ma robit si tie testy. Uvidím o hodinku co mi doktorka povie

ereska
4. dec 2018

@ikonica ešte neviem uvidím ako manžel aby ma nevymakol 🙂 nech ma prekvapko

alis110
4. dec 2018

@martinade momentalne som 19DPO meska cca 8dni, ale k doktorke pojdem az 12.12. Dufam ze mi potvrdi tehu a uz potom sa budem tesit😍

martinade
4. dec 2018

@alis110 😍 a super krasny graf, a gratulujem 💕
Ako pekne sa drzi graf hore, moj este skace..

alis110
4. dec 2018

@martinade aj ja gratulujem dufam ze sa stretneme v Augustovkach😂 vidis ako mne skakal na zaciatku🙈 a to som si povedala ze budem merat iba kym budem 18dpo ale to uz ke automatika ze rano vstanem dam do ust teplomer a este 5 minut spim😂

butterfly333
4. dec 2018

@verona1989 no po clostile 2x1 som mala len jeden folik. Neviem či skúsime ďalšie uvidíme.

evi38
4. dec 2018

@martinade gratulujem, super uz aj potvrdene z krvicky 🙂...ja dnes na HP rano, stvrtok vysledky, ale nejako ma to prestalo asi bavit a asi tento mesiac nebudem merat
@ikonica mne sa tam tiez crta nieco 🙂...drzim palce 🙂

martinade
4. dec 2018

@evi38 tak daj vediet ci všetko ok dopadlo, a hlavne to nevzdávaj

martinade
4. dec 2018

@alis110 dufam ze augustovky su naše 🙂
Ake dlhe si zvykla mat cykly... Chcem vediet kedy sa ustali teplota ci hned v den ms ked nepride alebo az par dni po neocakavanej ms

2veronika262
4. dec 2018

Ja som začala klesať :/

shimmikk
4. dec 2018

@2veronika262 neboj, je to len maly pokles, to nemusi nic znamenat 🙂 nestresuj sa teplotami uz

2veronika262
4. dec 2018

@shimmikk ďakujem 🙂 ale je to ťažké prestať merať 🙂

2veronika262
Autor odpoveď zmazal
monika1791
4. dec 2018

@2veronika262 To nič neznamená 😉 a vážne už nemeraj.. zbytočne sa stresuješ

verona1989
4. dec 2018

@ikonica no práve idem od doktorky.ze tam niečo mam.nie je to cysta.je to z pravej strany ako som ovulovala.vyzera to ako vak nejaka dutinka ale ze je to malé az prilis.ze 50/50 zeby to mohlo byt tehotenstvo.tak digi test mi ukazal minus v nedeľu a to som bola 12dpo.o tyzden mam ist na kontrolu.ale ze nie úplne si myslí že by malo ísť o tehotenstvo.picha mi agolutin.

martinade
4. dec 2018

@2veronika262 tiez som 13dpo, a klesla som vyraznejsieho ako ty, ale nemyslim si ze kazdy pokles by si mala tak prezivat 🙂 príliš stresujuce...