Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@verona1989 my sme mali v plane ale nakoniec sme ucukli ze este skusime prirodzene aj ked so stimulkou... A povedlo se... Len na kratko... A tak sme si povedali, ze ked to vyslo raz, vyjde mozno aj druhy... Ale mozno do tretice skusime iui... Ty si tu nedavala//? Uz dosla ms?
@butterfly333 ale v reali nic nevidiet, fakt ver mi ja som stara ducholapka ale tu nic neni... Kukam na to kazdu polhodinu a nic... O chvilu sa asi pozbieram a pojdem po tie testy....
@ikonica aká beloba? Véd sú tam // držím palce
@verona1989 ja som bola minulý mesiac a nič nepodarilo sa.
@verona1989 a pytaj si po ovule urcite progesteron ak ti daju clostil... Aby ti nezlyhalo zlte teliesko...
@ikonica vies co ja som od nedeľa netestovala. Naposledy mi v nedelunneukazal digi test nic tak od vtedy netestujem ani nemeram. Idem zachvilku na gyndu tak jej poviem este tento mesiac nech mi vyvola ovulku a buduci mesiac do car ak to teda nevyjde.poznam inak vela žien co im to nevyšlo na prvý krát ale az na druhy. No neviem mam take zvlastne pocity.vtedy som mala nejaké falošné 2//.
@verona1989 no to ta obdivujem ze si vydrzala netestovat... Dufam ze ti dr povie prijemnu spravu ;)
@butterfly333 skusite este jednu inseminaciu? Koľko folikulov si mala?
@ikonica haha ja zas nie som taka ze testujem vkuse.proste ked citim ze nie som tehu tak načo minat na to peniaze ;) no uvidime co mi povie.len chcem vyvolat na tento mesiac ovulku a uvidime do silvestra ci sa zadari
@verona1989 ved ani ja som min. mesiac neverila a bola som... Mne keby meskala, tak nevydrzim netestovat
@ikonica hehe no mne aj meska.ale nebavy ma robit si tie testy. Uvidím o hodinku co mi doktorka povie
@verona1989 no po clostile 2x1 som mala len jeden folik. Neviem či skúsime ďalšie uvidíme.
@2veronika262 neboj, je to len maly pokles, to nemusi nic znamenat 🙂 nestresuj sa teplotami uz
@shimmikk ďakujem 🙂 ale je to ťažké prestať merať 🙂
@2veronika262 To nič neznamená 😉 a vážne už nemeraj.. zbytočne sa stresuješ
@ikonica no práve idem od doktorky.ze tam niečo mam.nie je to cysta.je to z pravej strany ako som ovulovala.vyzera to ako vak nejaka dutinka ale ze je to malé az prilis.ze 50/50 zeby to mohlo byt tehotenstvo.tak digi test mi ukazal minus v nedeľu a to som bola 12dpo.o tyzden mam ist na kontrolu.ale ze nie úplne si myslí že by malo ísť o tehotenstvo.picha mi agolutin.
@2veronika262 tiez som 13dpo, a klesla som vyraznejsieho ako ty, ale nemyslim si ze kazdy pokles by si mala tak prezivat 🙂 príliš stresujuce...

@ikonica moja no veru aj ja tam čosi vidím držím mooooc palčeky moja verím že to je na dobre ceste. 😘😘😘😘