Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte devenky,
na HP sa chystám až v Januári,ale len tak uvažujem,či aj napriek dlhej LF, MOZE byť nízky progesterón.
@ereska Si pamätám že mňa zo začiatku tehu taktiež preháňalo
@kufea na LF je dobry bekomplex a vitex 🙂
@martinade graf super, teplota sa ustaluje a je krasne vysoko 🙂...dnes som volala za vysledky HP, ze vsetko je ok, ale vecer, ked skonci ambulancia, tak mi ich zasle na mail, aby som videla presne cisla a rovno sa ma opytala ci sa snazime o babatko, ja ze ano a ona, ze ok, tak potom je postup taky, ze pridete na dalsie testy buduci tyzden a ja, ze nalacno? Ona, ze nie to budu stery z jaskynky 😀...len teraz neviem ake stery mi ide Dr. robit, lebo nemohla som sa pytat, mala som tu kopec kolegyn, tak som len dohodla termin a ukoncila rozhovor...neviete babulky ake stery by mohol Dr. robit? Cytologia urcite nie, tu mi robil v ramci preventivky pred 3 tyzdnami...
@evi38 mne robili stery na kultivaciu, na rozne bakterie a podobne, co niektore mozu tiez sposobovat problem s otehotnenim, pripadne sposobuju aj potrat. Ja som brala v novembri 20 dni antibiotika aj s partnerom, nemohli sme sa snazit, ako som ich dobrala tak sa hned zadarilo 🙂 neviem ci je to tym, mozno vobec nie, ale naskodu to urcite nebolo. V maji som potratila, mohlo to byt aj tym, to nezistim. Tak mozno ti budu toto pozerat 🙂
@martinade dakujem pekne, to mi sestricka odpovedala, lebo ona o steroch dole a ja, ze ci nalacno 😀
@shimmikk jej dakujem velmi pekne, si zlata...tak asi to bude to...som rada, ze sami od seba ma posielaju na vysetrenia ako som teraz na preventivke povedala, ze vsetky deticky boli na 1 x a teraz po kyrete 15 mesiacov nic, tak hned, ze zaklad HP a potom dalsi postup podla vysledkov
@evi38 tak uvidis, mozno to ani nebude ono, ale to su zakladne vysetrenia ktore pri problemoch robia, aspon tak mi vravel moj gynekolog 🙂
@kakatulik brali sme doxyhexal, jedny z najsilnejsich antibiotik. Ale asi ti nepoviem co nam liecili, uz si to popravde nepamatam, lebo sme mali nejake 2-3 bakterie :/ a stacilo mi, ze sme ich mali zacat brat, potom som uz vypla prijem, bol to sok, ale ako ziadna choroba to nebola :D a brali sme to obaja, lebo ak by to partner nebral a vyspali by sme sa spolu, znova by sa to mohlo preniest.. preto sme to aj zacali brat v rovnaky den 🙂 a posledne tri dni mi dali nejake tablety na vnutorne zavedenie, lebo antibiotika vo vseobecnosti mozu sposobit mykozu.. tak ako prevenciu 🙂
@kakatulik ono ked sa žena nesleduje a nerieši, či je už alebo nie je tehotná, robí všetko, ak je zavrtané, tak myslím, že toto nemôže byť dôvod, že by sa niečo stalo, ale to je len môj názor, ja chodím hrávať bedminton stále a budem, kým nebudem cítiiť, že mi nie je ok, Ale jasné, každý sme iný
@daniela123321 reminder nepresvihni ovu 🙂 dufam ze krpec spinká 😀
@shimmikk aha,tak ďakujem pekne. A našli vám obom to isté.
Pýtam sa preto, lebo môjmu tiež teraz niečo našli. Nejde mi to do hlavy,lebo pred 6 mesiacmi som ja bola na vytere a nemala som nič vážne. Neviem či je možné, že by sa to neprenieslo,alebo niečo chytili v termálnej vode,kde sme sa máchali v auguste. Nemám žiadne symptómy. Nič. Asi aj ja budem musieť ísť na výter,len ja som na liečení, prídem tesne pref Vianocami potom aj tak nič neporiesim,až v januári. Ktovie či sa tie antb.faju brat aj len tak bez vyteru.
Ospravedlňujem sa za výlev.

@ikonica
@martinade Ďakujem baby,dúfam že neprešvihla🙃 poobede uspim krpca a ideme na baby dancing😁😂