icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

daniela123321
6. dec 2018

@ikonica
@martinade Ďakujem baby,dúfam že neprešvihla🙃 poobede uspim krpca a ideme na baby dancing😁😂

ereska
6. dec 2018

@martinade ahoj aj teba tak strašne bolí hlava mne asi dnes streli

kakatulik
6. dec 2018

Ahojte devenky,
na HP sa chystám až v Januári,ale len tak uvažujem,či aj napriek dlhej LF, MOZE byť nízky progesterón.

martinade
6. dec 2018

@ereska mne nic nie je, dnes kus tlaky v podbrušku ako pred ms..

martinade
6. dec 2018

@kakatulik tak držím pršteky na HP.

ereska
6. dec 2018

@martinade to som mala včera a nakoniec ma 2x prehnalo

daniela123321
6. dec 2018

@ereska Si pamätám že mňa zo začiatku tehu taktiež preháňalo

kakatulik
6. dec 2018

@martinade a čo Danka a Janka?😀 Poslúchajú? Robíš ešte trhu testy?

martinade
6. dec 2018

@kakatulik 😂 janka danka posluchaju, tusim ze sa zväčšujú a nalievajú...zachvíku vymenim podprdu za padáky 😂 co tvoja janka a danka? Stale neposlušnice? 😂
Tehu testy robim ob deň, pomaličky tmavnu...

alis110
6. dec 2018

@martinade ahoj, no co ako sa citis? Videla som graf, vyzera ze teplota uz skakat nebude😉

kakatulik
6. dec 2018

@martinade tak moje holky poslúchajú,sú uuuplne ticho. Nič sa nedeje, čo po iné mesiace aspoň z času na čas sa trochu pobavili,teraz mlčia ko partizánsky 😗😊.

martinade
6. dec 2018

@kakatulik strúhajú dobrotu pred vianocami 😂

evi38
6. dec 2018

@kufea na LF je dobry bekomplex a vitex 🙂
@martinade graf super, teplota sa ustaluje a je krasne vysoko 🙂...dnes som volala za vysledky HP, ze vsetko je ok, ale vecer, ked skonci ambulancia, tak mi ich zasle na mail, aby som videla presne cisla a rovno sa ma opytala ci sa snazime o babatko, ja ze ano a ona, ze ok, tak potom je postup taky, ze pridete na dalsie testy buduci tyzden a ja, ze nalacno? Ona, ze nie to budu stery z jaskynky 😀...len teraz neviem ake stery mi ide Dr. robit, lebo nemohla som sa pytat, mala som tu kopec kolegyn, tak som len dohodla termin a ukoncila rozhovor...neviete babulky ake stery by mohol Dr. robit? Cytologia urcite nie, tu mi robil v ramci preventivky pred 3 tyzdnami...

martinade
6. dec 2018

@alis110 ja sa citim ok, vobec nie tehotne, co ma ťaha aby som si zabehala ale bojim sa 🙂
Ako sa ty dnes citis a aky mas graf?

martinade
6. dec 2018

@evi38 hahaha jasknka 🙂 jedinu jaskynku co poznam je tam dole 😂. Nemáš náhodou srandoša toho gyndoša? A gratulujem k dobrym vysledkom 🙂

shimmikk
6. dec 2018

@evi38 mne robili stery na kultivaciu, na rozne bakterie a podobne, co niektore mozu tiez sposobovat problem s otehotnenim, pripadne sposobuju aj potrat. Ja som brala v novembri 20 dni antibiotika aj s partnerom, nemohli sme sa snazit, ako som ich dobrala tak sa hned zadarilo 🙂 neviem ci je to tym, mozno vobec nie, ale naskodu to urcite nebolo. V maji som potratila, mohlo to byt aj tym, to nezistim. Tak mozno ti budu toto pozerat 🙂

evi38
6. dec 2018

@martinade dakujem pekne, to mi sestricka odpovedala, lebo ona o steroch dole a ja, ze ci nalacno 😀
@shimmikk jej dakujem velmi pekne, si zlata...tak asi to bude to...som rada, ze sami od seba ma posielaju na vysetrenia ako som teraz na preventivke povedala, ze vsetky deticky boli na 1 x a teraz po kyrete 15 mesiacov nic, tak hned, ze zaklad HP a potom dalsi postup podla vysledkov

kakatulik
6. dec 2018

@shimmikk ahoj,ak sa smiem spýtať,čo presne vám liečili a aké ATB.str brali? Ďakujem.😘

dolynkag
6. dec 2018

@martinade ak si zvyknutá behať, podľa mna by to nemal byť problém... treba sa hýbať

martinade
6. dec 2018

@evi38 😂 hlavne ze si so sestričkou rozumiete 😂

kakatulik
6. dec 2018

@evi38 aj môj mm hovorí vagíne jaskyňka, alebo muslicka a keď mu práve o niečo ide,tak povie,že by rád na paleontologicky výskum.🤣.

kakatulik
6. dec 2018

@martinade pokiaľ sa poriadne nezavrta, nenechala by som. Potom už tak miernejšie môžeš. Moja kamoška behá,je v 23tt a začalo jej tvtdnut
brucho. Vraj má zmierniť.

shimmikk
6. dec 2018

@evi38 tak uvidis, mozno to ani nebude ono, ale to su zakladne vysetrenia ktore pri problemoch robia, aspon tak mi vravel moj gynekolog 🙂

@kakatulik brali sme doxyhexal, jedny z najsilnejsich antibiotik. Ale asi ti nepoviem co nam liecili, uz si to popravde nepamatam, lebo sme mali nejake 2-3 bakterie :/ a stacilo mi, ze sme ich mali zacat brat, potom som uz vypla prijem, bol to sok, ale ako ziadna choroba to nebola :D a brali sme to obaja, lebo ak by to partner nebral a vyspali by sme sa spolu, znova by sa to mohlo preniest.. preto sme to aj zacali brat v rovnaky den 🙂 a posledne tri dni mi dali nejake tablety na vnutorne zavedenie, lebo antibiotika vo vseobecnosti mozu sposobit mykozu.. tak ako prevenciu 🙂

martinade
6. dec 2018

@kakatulik diky... Pri snazilkovaní som prve 2 týždne cvicila o po ovu uz nie. A akurat pred par dnami som citala par prispevkov kedy sa zavrtana faulka zacala odlupovat a zienky museli poctivo lezat ci uz v nemocnici alebo doma...

dolynkag
6. dec 2018

@kakatulik ono ked sa žena nesleduje a nerieši, či je už alebo nie je tehotná, robí všetko, ak je zavrtané, tak myslím, že toto nemôže byť dôvod, že by sa niečo stalo, ale to je len môj názor, ja chodím hrávať bedminton stále a budem, kým nebudem cítiiť, že mi nie je ok, Ale jasné, každý sme iný

martinade
6. dec 2018

@daniela123321 reminder nepresvihni ovu 🙂 dufam ze krpec spinká 😀

martinade
6. dec 2018

@dolynkag asi zacnem pomaličky iba 1 km hoc zvyknuta som na 8-10 km...

dolynkag
6. dec 2018

@martinade zľahka..... aspon bude mať lepšie prekrvenú "postieľku"

kakatulik
6. dec 2018

@shimmikk aha,tak ďakujem pekne. A našli vám obom to isté.
Pýtam sa preto, lebo môjmu tiež teraz niečo našli. Nejde mi to do hlavy,lebo pred 6 mesiacmi som ja bola na vytere a nemala som nič vážne. Neviem či je možné, že by sa to neprenieslo,alebo niečo chytili v termálnej vode,kde sme sa máchali v auguste. Nemám žiadne symptómy. Nič. Asi aj ja budem musieť ísť na výter,len ja som na liečení, prídem tesne pref Vianocami potom aj tak nič neporiesim,až v januári. Ktovie či sa tie antb.faju brat aj len tak bez vyteru.
Ospravedlňujem sa za výlev.

dolynkag
6. dec 2018

@kakatulik jej, kde si v kupeloch? Relaxuješ?