icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
6. dec 2018

@martinade veď ono tehotenstvo nie je choroba. Na začiatku asi treba jemné začať. Veľmi neskakat a tak.

kakatulik
6. dec 2018

@dolynkag to isto nepoznáš v AT Harbach. No až tak nerelaxujem.Ja mám zamerané na aktívnu prevenciu. Čiže bicykel, tréning,ale aj masáže,sauna atď...Som veľmi spokojná. Len keby ma to blbé rameno nebolelo,tak by som si mohla aj super zaplávať.

daniela123321
6. dec 2018

@martinade Jasné 👍úloha splnená 💪😂

martinade
6. dec 2018

@daniela123321 💃💪👍😂

shimmikk
6. dec 2018

@kakatulik vies co stery robili iba mne, partnerovi nie, lebo tam je velmi vysoka pravdepodobnost, ze to ma aj on, tak to dali obom. Ale kludne to moze byt aj z tej vody. Ono priznaky som nemala ani ja ani partner absolutne ziadne, ziadne svrbenie ani nic podobne. Ja som vtedy menila doktora, preto mi to robil, ale povedal, ze ono kebyze doktora nemenim, tak mi na to asi ani nepridu. A udajne nieco taketo ma drviva vacsina zien, akurat sa tie vysetrenia nerobia vramci preventivky alebo tak

kakatulik
6. dec 2018

@shimmikk no super,ďakujem ti veľmi pekne.😘

ereska
6. dec 2018

@daniela123321 držíme potvorkam palce 🙂

bona69
6. dec 2018

@shimmikk mne tiež ešte v máji robila, na mikoplazmy,ureaplazmy, chlamýdie a už neviem na čo,bolo toho veľa, všetko bolo ok, na víne si myslím bola moja psychika

daniela123321
6. dec 2018

@martinade
@ereska Ďakujem baby🙃ja len dúfam že som neprešvihla ovulku keď včera nebol baby dancing🤔

ereska
6. dec 2018

@daniela123321 a teplota bola aká dnes dávala si graf

daniela123321
6. dec 2018

@ereska Dávala..mala som 2 dni pozitívny ovu test a dnes pôjdem tiež o hodku spraviť

ikonica
6. dec 2018

@evi38 to su stery na mykoplazmy, ureaplazmy a chlamydie zvycajne...

alis110
6. dec 2018

@martinade no ja som sa prvy tyzden citila vselijako vsetko ma bolelo a hlavne som bola unavena, o 21:00 som uz bola uplne hotova v posteli... teraz lepsie, dnes v podstate uplne v pohode ako keby nic a uz vydrzim byt hore aj do 22:00😂😂😂 a grafik takto, uz som zvedava co povie dr. Celkom sa bojim

daniela123321
6. dec 2018

Baby,dnes ovu už negatívny..tak som zvedavá na zajtrajšiu teplotu

martinade
6. dec 2018

@alis110 grafik mas super 😊

martinade
Autor odpoveď zmazal
jana080808
6. dec 2018

@alis110 Ahoj, prosim ta, nevies mi povedat ci ten skok na 4 DPO smerom hore je bezne len pri tehotenstve, alebo sa takto moze po ovulacii vyvyjat kazdy graf ? Totiz mam presne rovnaky vyvoj tie prve dni ako ty, ale som len par dni po ovu 🙂 Dakujem a gratulujem

dolynkag
6. dec 2018

@jana080808 mam na 4 DPO v grafe pád dole, a som tehu, podľa mňa neexistuje vzorový graf, netreba sa toho tak držať, držím palce

alis110
6. dec 2018

@jana080808 ahoj, nooo ja naozaj neviem ako to ma byt🤷‍♀️ ale ja som mala myslim na vsetkych grafoch aj netehu 4.den vystup... skor je dolezity koniec grafu si myslim...

ikonica
6. dec 2018

@jana080808 ten pokles a vystup je z dovodu hormonalnej zmeny... Tusim stupe progesteron ako sa vytvori zlte teliesko a klesne estrogen... Aspon tak nejako to pisali na fertility friend... Neda sa z toho odvodit ci pojde o tehu ci nie... Vyskytne sa to bez ohladu na to, ci dojde k oplodneniu ci nie... Neda sa z toho nic vyvodzovat....

ikonica
6. dec 2018

Vola sa to secondary estrogen surge.. Ako keby druhotny prival esteogenu, ktory sposobi pokles teploty ale potom ho zasa premoze progesteron... Laicky napisane...

jana080808
6. dec 2018

@ikonica ja vas citam posledne 3 dni, asi 200 poslednych stran, skusame zatial len treti cyklus ale uz sa bojim ze nemame sancu ked vidim, ake to je tazke :-/ a ak aj raz uvidim dve ciarky, nebudem sa tesit, lebo je to len polovica uspechu. Keby tak moje kamosky co otehotneli na prvykrat a netusia ani co je bazalna teplota vedeli ake to maju ine zeny tazke. Obdivujem vas strasne, ja uz teraz budem strasne sklamana ak nevyjde a to sme si oproti vam nicim nepresli. Ale vdaka tomuto foru zacinam chapat vela veciam 🙂

taily30
7. dec 2018

@jana080808 len sa nevzdavaj, vzdy sa da nieco vymysliet, vyskusat. Este si len zacala, 3 mesiace neni ani dostatok informacii na to, aby si si ozaj telo dobre poznala. Este len zacinas, tak na neuspech ani nemysli. Ano, su tu obdivuhodne zeny, velmi silne zeny. A ochotne poradit. Tak hlavu hore a vela stastia do snazilkovania

ereska
7. dec 2018

Ahoj žienky posielam vám grafik a testy prvý test keď som mala v stredu hcg 88 a druhý test dnes teda o dva dni či stúpa

ereska
7. dec 2018

@jana080808 presne Janka nevzdávaj sa a keď budeš potrebovať s niečím poradiť pomôcť sme tu 🙂

ereska
7. dec 2018

A ospravedlňujem sa za zle fotky 😂😂😂

taily30
7. dec 2018

@ereska na tychto fotkach, aj ked kvalita je horsia, vidno to super!!!

ereska
7. dec 2018

@taily30 ďakujem krásne to to moje lenivo 😂😂

martinade
7. dec 2018

Ja som zabudla si spraviť test 🙈 teraz neviem ci mam radsej poobede si spraviť alebo az zajtra rano...

martinade
7. dec 2018

@jana080808 určite to vyjde, meraj a bojuj ďalej