Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@jana080808 len radsej utekaj z kona prec lebo sa naprogramujes psychicky ze to nepojde a naozaj to nepojde.. 3 mesiace su este nic... Aj zdrave pary maju v cykle len tusim 20-30 %sancu na uspech...
@martinade no ked si zratas 2+2 tak tehu to nebude... Ano, mohla byt aj napriek ovitrelle neskorsia ovula zazrakom (aj ked tam videl len jeden dominantny folik) ale nebol uz dalsi sex... Cize tehu to isto nebude... Asi to bude tym progrsteronom... Snad do nedele ucinok pominie a ms pride.... Uz by muselo naozaj cosi ukazat keby to bolo tehu....
Dievcata napisete mi prosim ako to mate vy u svojich doktorov? Po akom case ak sa Vam nedarilo to lekar riesil? Mne teda za 12 mesiacov neurobila ziadne vysetrenia a zacinam byt aj z toho nervozna 😞
Žienky, ja som dneska manželovi povedala, že už to nebudeme tak siliť to snaženie, že tomu necháme voľný priebeh. (bolo to veľmi náročné pri krpani). On taky šťastný, ma upokojoval, že sa nám určite podarí nech sa nebojím :D (test mu chcem dať pod stromček, keď budú krásne dve silné čiarky)
@2veronika262 vydržíš??? keď ti bude zle? ako budeš maskovať? už budeš mať aj obrazok dovtedy, nie?
@dolynkag mne nebýva zle 🙂 pri prvom tehu som zistila ze som tehu až v 9tt :D v druhom skôr ale nič mi nebolo celý čas ale žiaľ nedopadlo to dobre, takže si myslím ze ani teraz mi nebude bývať zle 🙂 a co sa týka lekára tak k nemu pôjdem až v januári 🙂
@ikonica dakujem pekne 🙂...uvidim ako dopadne este to a co potom navrhe...tebe myslim, ze tiez robili HP ak si dobre pamatam? Tiez si mala dobre vysledky? Akurat mi to poslala sestricka...
@ereska krasne silnie testik 🙂
@martinade kludne poobede, mne vtedy lepsie ukazoval 🙂...tento cyklus nemeriam, nejako ma to preslo, len si zapisujem, kedy bolo tutu mutu, ked tak spravim neskor ovulacny test, lebo mam este 3 z minuleho cyklu, co mi ostali
@arabelka33 este kludne moze byt, test si neskusala?
@daniela123321 mate posnazene dost, neboj 🙂
babulky, co Vam bol robeny HP ake ste mali vysledky, co sa tyka AMH mam 0,85 a vek 39 rokov
@daniela123321 nevadi, mas pred aj po
@fany051081 ked nepride do pondelka, tak pojdem k dr.
@evi38 u mojho gyna mi robil hp na 7,14,21 dc... Vysiel mi vysoky prolaktin, nasadila som gynex, vitex a do 2 mes som bola tehu aj ked to skoncilo anembryomolou v 10tt... V centre mi robili tiez hp... Tam mi vyslo amh cez 6... Cize asi pco... Ostatne hormony ok az na testosteron na hranici... Vyssi... No a este mi robili v cykle, ked som brala clostil na 21 dc na potvrdenie ovu a vysiel mi nizky/hrabicny progesteron.... Aj o prolaktine cosi splietal... V tom cykle som aj otehotnela a neudrzalo sa len nsviem ci kvoli progestetonu ci kvoli zapalu mocaku co som mala po ovu, ci kvoli inemu...
@2veronika262 ani prsia nebolia,nezvacsuju sa? Máš to super vymyslené. Gratulujem!

@taily30 @ikonica @evi38 ako dnesne grafy?