icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
7. dec 2018

@evi38 @martinade zienky, ked som bola na SK u svojho gyndosa, pytal sa ma na HP a zaujimalo ho len ci bol robeny na 3.den. Zevraj ten je najdolezitejsi. Ja som ho v usa mala robeny 3x ale hlavna pricina toho bola zla hodnota stitnej..... ta je vdaka Vitexu ok uz

kakatulik
7. dec 2018

@mishka0508 daj ten graf sem. Dievčatá ti poradia. 😊

jana080808
7. dec 2018

chybny test vsak? a navyse to rozpite je aj tak asi blizsie ako by mala byt druha ciarka

mishka0508
7. dec 2018

@kakatulik dakujem

mishka0508
7. dec 2018

Ahojte baby, chcela by som vás pekne poprosiť o pomoc. Pridávam svoj graf BT. Uplne nečakane ma prekvapila ovulka. Zdá sa, že BT mi ukázala ovulku skôr než testy. Môžte mi, prosim, vysvetlit kedy podla vas ovulka bola a ktorý dpo som teda dnes? A kedy bol najlepší čas a najvyššia možnosť otehotnenia, nakoľko sex bol neplanovany a spontánny. Je vôbec možnosť, že sme sa trafili do správneho času? Ďakujem vám krásne za pomoc

taily30
7. dec 2018

@mishka0508 zajtra pozajtra ti sama ff ukaze ciary. podla mna ovu 5-6 a trafili ste sa vyborne

mishka0508
7. dec 2018

@taily30 juuuuj, to myslíš vážne??? Odpadavam...To je náhoda... ďakujem moc

taily30
7. dec 2018

@mishka0508 meraj dalej, viac hodnot napovie viac. ale z tychto hodnot co si ukazala, tak to tak vyzera. ale pockaj ako sa vyjadria este dalsie zienky 🙂

bona69
7. dec 2018

@mishka0508 ja by som povedala že ovu bola 4.teho😁 takže presne ste to dali

kakatulik
7. dec 2018

@bona69 ja som medzi 4.-5. tým.🤣

mishka0508
7. dec 2018

@bona69 neuveritelne😊😊😊

taily30
7. dec 2018

@bona69 ovu 4.nemohla byt, nemala ani pozitivny test este

bona69
7. dec 2018

@taily30 no nepíše kedy ich začala robiť, tak ja len podľa grafu,i keď ma tam nejaké zelené pluska, môj vytazny vyzeral podobne, tak potom neviem

taily30
7. dec 2018

@bona69 ja tiez som len z grafu posudila, 4.ma neg.test, 5-6.pozitivny, takze sa berie do uvahy posledny pozitivny. ale aj tak sa uvidi az ked teplota to potvrdi.
ako sa citis? v kolkom tt uz si?

evi38
7. dec 2018

@taily30 u mna bol robený na 4 DC, lebo 3 DC odber nerobili, vraj robia od 2-4 DC, všetko ok a teraz tie stery, uvidím, čo potom navrhne a určite sem napíšem, možno niečo, čo nás viaceré posunie 🙂 veď od toho tu sme, aby sme si posunuli rady 🙂
@mishka0508 ahoj 🙂 ak by si nerobila testy, tak by som podľa teplôt dala 11 DC, ale vzhľadom k testom možno ešte teplota klesne, ja by som pre istotu ešte posnazila 🙂... držím palce 🙂

mishka0508
7. dec 2018

@taily30
@bona69 a nie je vlastne smerodajna BT pred ovu testami? Ja robim digitálne Clear Blue testy a tie sa robia presne ako tehotenske...Čiže prvý ranný moc. Takže, ovu testy boli pozitívne presne tie dni, kde sú zelené +. Zvyšné - su negatívne testy. Fuha, takže keď sú ovu testy smerodajné, tak šance na tehu sa podstatne znižujú? Je to tak?

mishka0508
7. dec 2018

Ja som z toho blázon... všade píšu, že ak teplota klesla a nasledujúce 3 stúpnu, tak ovulacia prebehla. Viem, že to bolo moc skoro, ale tak asi mi neostáva nič iné, len čakať. Uvidime zajtra teplotu, čo povie 🤗

kakatulik
7. dec 2018

@mishka0508 ja teda nie som expert,ale ja sa prikláňam k teplote. Uvidíš aká bude zajtra. Po ovulke si ešte mohla mať ráno kľudne vysokú koncentráciu v moči. Neboj,bude to ono.
A áno ak ráno teplota klesne,...tomu ja ale neverím🤩

mishka0508
7. dec 2018

@kakatulik zlatik, kiežby si mala pravdu. Mám vnutorny pocit, ze sme nic nezmeskali a že sme to náhodne fakt trafili🙏🙏🙏

kakatulik
7. dec 2018

@mishka0508 🤩😍aj ja mám ten vnútorný pocit.

domisi
7. dec 2018

@mishka0508 podľa teploty, zatiaľ čo máš poznačené tak 4-5 DC, ale podľa ovutestov to nesedí...ovu by mala byť podľa teploty v posledný deň nízkych teplôt. Ty síce máš už pravidlo 3 vysoké po 6. nízkych splnené, ale nie je tam ten vzostup, aspoň 0,2 stupňa. uvidíš aké budú ďalšie teploty. Možno až teraz vyskočia a ovu bola 6.-7. Ešte sa skúste dnes posnažiť, hoc spermijky môžu vydržať pri dobrom hliene aj 4-5 dní..ale načo riskovať, ak si to môžete poistiť.
Ináč, čítala som, čo si písala v nejakej inej skupine, že ovu prisla nečakane...môže sa to stať, ak žena ešte neovulovala a mali ste veľmi dobrý sex 😉 že sa ovulka poponahla a preto máme medzi sebou aj deti z "neplodnych" dní 🙂

bona69
7. dec 2018

@taily30 uvidíme aku bude mať zajtra teplotu, ale máš pravdu. No ja som mom. 24tt+5, cítim sa dobre, akurát nikde nechodím a nenamaham sa lebo mi tvrdne brucho, ináč rastieme ako z vody, budeme mať Olivera🤗❤️ tebe aj ostatným zienkam silno držím palce nech sa vám čím skôr podarí ❤️❤️❤️nech si si zo Slovenska odniesla tehu bacil😁

mishka0508
7. dec 2018

@domisi zlatko, ďakujem. Ale 4-5 nie je DC, ale dátum...Čiže 4.a 5. december. DC su hned dolu pod grafom ten prvy ciselny riadok.

mishka0508
7. dec 2018

@kakatulik myslíš, že vám to vyšlo? Ja si myslím, akosi silne vnútorné cítim, že sa nám po 5,5 roku pošťastilo ❤❤❤

domisi
7. dec 2018

@mishka0508 joooj pomýlila som sa 😀 samozrejme, že som myslela 4-5.12. 🙂

mishka0508
7. dec 2018

@domisi ďakujem...No preto toto nechápem. BT naozaj nesedí s testami. Som zvedavá na zajtrajšiu teplotu 🤗

ereska
8. dec 2018

😘 dobre ránko žienky ako dnes?? Všetkým držím palce cmuk

taily30
8. dec 2018

@bona69 jeeejda ako ten cas leti. to je krasne. a chlapcek, parada. tesim sa s tebou. nechce sa mi verit, len nedavno si test davala......a uz ako daleko si. drzim palce, nech vsetko dobre ide, nech ste zdravi. a dakujem, takych bacilov by som brala. dufam v to aj ja. 🙂

taily30
8. dec 2018

@ereska dobre ranko. u nas uz vecer, tak ja uvidim az neskor co a ako. ty sa krasne hore drzis, len tak dalej

taily30
8. dec 2018

@martinade prepac, ze tak neskoro, ale aj mi to vypadlo, aj som bola busy. Co povies?