icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
9. aug 2014

tak baby moje, ja len na chviľočku ale musím 🙂 tento mesiac budete tehuľky všetky. a viete prečo? lebo som videla asi milion rýb a moja stará mať tvrdila, že to je tehu. no a ja milion detí nechcem, iba jedno - aj keď tento mesiac ťaaaaaaažko 🙂 ale tak milion sa musí niekde umiestniť. 🙂 tak budú bábatká vaše. len tak mimochodom, hovorila som mužíkovi a vysvetľovala mu o tých rybičkách, že veeeeľa a tak a ten debil sa ma opýtal, či som to na spermie pod mikroskopom náhodou nekukala. zabijem ho dnes asi. romantik jeden 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bubulina1983
9. aug 2014

@jaja9891 - ahojky, tak super, to víš pokud je tam nejaky problem tak sice sance na prir.poceti porad je ale pokud uz jsme starsiho typu (me je 31, pritel 35) tak uz se mi dal jak pises nechtelo cekat a sli jsme proste do toho, strasne jsem tomu verila ze to urcite vyjde !! Tady posilam z meho denicku co jsem tak prubezne psala: 9.6.2014 - 22.den cyklu, zahájen "dlouhý protokol" - Sanus jihlava, odběr krve na přenosné choroby, UTZ na cystu, není - vše OK, rozhovor s Kučerou co a jak se bude dít dál, píchnuta utlumovací injekce na podvěsek mozkový - uvedení do "umělého přechodu' kontrola za 14 dní tj. 23.6.2014 jestli injekce udělal co měla, potom odběr krve, UTZ zda není cysta, podpis papírů a pokud bude vše OK, píchneme první stimulační injekci...
23.6.2014 - všechno postupuje jak má, injekce zabrala,přechod proběhl, začínáme stimulovat Puregon pero 225
24.-26.6.-200, 27.6.kontrola - 27.-28. ještě 200, 29.7. 175, 30.7. - kontrola +150, 1.7.150
2.7.2014 - kontrola vše OK, sliznice11,5, vpravo 8 folíků, 5 větších 3 mají kolem 18, vlevo 7 folíků, také pár kolem 18, končím stimulaci, večer v 21 píchnout pregnyl 7500
3.7. pouze prednison
4.7. - v 7.15 začínáme OPU
k dnešnímu dni tj. 7.7.2014 máme 6 krásně rostoucích "miminek", zítra zase volám, snad bude vše OK a ve středu budem vkládat 1 fazolku..
9.6.2014 v 11.30 vložena 1 5-ti denní blastocysta, hodinové poležení, 4 nám zbyly do mrazáčku, popřáno hodně štěstí a že ty mrazačky snad nebudeme potřebovat
9.6.-11.6. klidový režim nic moc nedělám, jen se tak flákám
14.7. už začínám přemýšlet kdy udělám testík 😀 krev až 23.7. to rozhodně nevydržím...
Tak jsem to nevdržela 🙂
23.7.2014 - tak vše se zatím vyvíjí dle krásných těhu testů = kontrola krve v Jihlavě HCG 893
Jinak já měla neschopenku až od transferu, odběr jsem zvládla v pátek (s dovolenou) trochu pobolívalo bříško v sobotu a a pak už OK, jinak injekcí jsem se taky strašně bála tu první jsem se klepala jak ratlík, ale sestra tě o všechno naučí a vysvětlí doktor ti to rozepíše co a jak a kolik a kdy, a pak už jsem píchala sama jako kdybych to dělala od jakživa, jsou to malinké injekce u první jsem chytla špek a zavřela oči a vrazila to do špeku, ale je to opravdu tak slanoučké že to není ani cítit. Jinak po transferu se doporučuje alespon 3 dny klidu na luzku to jsem nedelala vubec nic a pka uz jsem varila, umyla nadobi ale jen tak opatrne...kdyz to ma vyjit proste to vyjde a pak se doporucuje jist hodne bilkovin(cottage, kefiry, syry apod - ja si koupila rozpustnou bilkovinu profitar se to jemnuje) a pit anas.dzus pro lepsi uhnizdeni..a pak uz jen cekas a nervis a cekas a nervis, ja zkousela prvni test 6.DPET - hodim vam se obrazek 😀 když by te jeste neco napadlo klidne se zeptej...

bubulina1983
9. aug 2014

@mawiya + @rybkaa + @kubisova - holky moc dekuji vam vsem za podporu a jestli chcete fotecku tak jednoho burtika na fotce uz mam 😀 tady jsme prý 7+3

mawiya
9. aug 2014

@bubulina1983 júúúúúúúúúúj veď to je už hotový buchtoško. krásne bábatko. držím palčeky. len pekne priberajte. 😉

kubisova
9. aug 2014

@bubulina1983 krasna fotecka ja idem v pondelok

kubisova
9. aug 2014

@rybkaa uvidite ako vam to vsetko dopadne ja budem drzat palustky

senta_sofia
9. aug 2014

@bubulina1983 ahoooj, tak som rada, ze srdiecko bije 😉) tesime sa s tebou, ako vidis, vsetky 🙂

senta_sofia
9. aug 2014

@mawiya nemate za co 🙂 ja som si tak zo srandy rypla, ze sa ani nepochvali, ze clovek musi smirovat u susedov 😀

jaja9891
9. aug 2014

@bubulina1983 ahoj,krasa,drzim palceky,nech uz je vsetko tak ako ma bez problemov a coskoro mate babo v naruci 🙂 tak to je super... ja este neviem aky budem mat protokola,ni nic,len mam napisany v ziadosti menopur a cetrotide... ja mam 25 a mm 30 o chvilu... vraj je mozne,ze to pojde aj prirodzene,ale je vraj ta sanca malicka... no a po operacii s rezom cez cele podbrusko,9 mesacnom prechode a 11 mesiacoch bez ms,uz na 5 cyklus mam endo cystu spät,spolu s polypom na maternici a velmi nizkou rezervou vajecnikov... takze som sa rozhodla necakat... verim,ze druhe uz pride samo a prirodzene,len nakopnut telo tym spravnym smerom.... este musi polyp von ak neodide spolu s ms a uvidime kedy nam schvalia ziadost,len mam doma privela stresu,tak neviem ci to zvladnem,ale snad sa aj nam podari na prvy krat 🙂 ked tu na SR sa dost na CAR stazuju,ale dufam,ze ja som si vybrala to spravne a ze aj nejake bublinky budu a aj mrazaciky na surodencov... ja by som chcela dve embryjka 🙂 no uvidime co osud prinesie....

jaja9891
9. aug 2014

@mawiya preco nehrozi tehu?ved ryby vraj isto znamenaju,ze si v tom 🙂 🙂 hmmm??a co nove,ako sa mas?

@senta_sofia a vy dvaja ako rastiete?videla som foto drobca,krasa 🙂 drzim prsteky 🙂

@rybkaa ty vydrzis netestovat???fiiiiha,tak nech uz budu rovno krasne kolajnice 😉

@adamnela ako moja?ziadna zmena????ani ovu,ani ms???

a ostatne tehulky a snazilky ako sa drzite??? @kitulka @kubisova .... @zuzulienocka77 moja a ty si kde?dlho som ta tu nevidela...
ja mam dnes slzavy den,oznamila som mame,ze do skoly uz nejdem,ze prerusim,lebo sa musim dat dokopy,poriesit zdravie,ona sa na to pytala....a o kriku a nadavkach a urazkach vam nemusim hovorit.... je mi na nic,preco ma nikto nechape,ze dietatko je dolezitejsie,ze som toho vela prezila a som psychicky vycerpana.... rozhodla som sa tak zle???? ved podla nich na co mi je dieta,ved treba titul.... akoby ja som si neuvedomovala,ze len v zivote stojim,roky utekaju a nic som nedosiahla,aj mna to trapi a velmi,ale preco mi to musi vykrikovat??preco sa musim citit tak neschopne,hlupo,zle????

adamnela
9. aug 2014

Ahojte babenky moje...
U mna veru nic nove, aj ked graf mi ukazuje, ze som 12 DPO, ale urcite nie som, len je nejaky pomateny, takze sa na to ani nesustredim...
Aspon na zasmiatie, alebo skor do placu?? Ale urcite nie som po ovulke, lebo tie akoze po ovu teploty su take nizke ake mavam pred ovu: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Jednine pozitivum z tohto grafu by aspon bolo, ze o take 2 dni by som mala teoreticky dostat kramy. Ale kedze ten graf povazujem za neplatny, tak asi nic z toho 😒
@jaja9891 joj moja...ja to vobec nechapem, preco sa Ta Tvoja rodina takto sprava...je to naozaj hrozne, praveze by Ti mali byt oporou a chapat Ta a nie to robit uplne naopak...Je to naozaj hrozne, ale jedine pre teba je, ze sa musis naoucit lepsie obrnit, aby si sa dokazala branit a toho kto ta nechape, tak vypocut jednym uchom dnu a druhym to pustit von, lebo toto Ti nepridava na pohode atu teraz nesmierne potrebujes...Usmej sa aj cez slzy Zlatinko 🙂
@bubulina1983 jasne, ze sa pamatame a z celeho srdiecka Ti gratulujem, ze sa to takto na prvy sup podarilo...Moc sa s Tebou tesim a drzkam moc palce 🙂
@mawiya no som zvedava ako to dopadne s tymi tvojimi rybami 😉 😉

kubisova
9. aug 2014

@jaja9891 mas rada deti a je moc vidno ze ich chces...a roky plynu tak aj tvoja rodina by si mala uvedomit a nie sa tak spravat ja si myslim ze teraz keby si bola uz tehu tak by zmenili nazor a boli by k tebe iny...ale tiez radsej byvanie rychlo spravit aby si mala klud...a ja
v pondelok sa uvidi a ci tie citrony mi fakt pomohli bo spinenie zatial je prec

mawiya
9. aug 2014

@adamnela @jaja9891 jaj dievke, no u mňa nehrozí tehu, lebo v čase predpokladanej ovu, síce som ani nemerala, ale poovulačné teploty vyskočili 🙂 sme boli na dovolenke a možno sa to bude zdať čudné, ale sex nebol. z dvoch dôvodov. prvý, že som po celodennom máčaní sa v bazéne bola na zomretie a hneď som zaspala a druhý - ten zásadnejší - že so mnou v posteli spalo mladšie dieťa a vyhostilo systematicky miláčika na vedľajšiu posteľ 🙂 🙂 🙂 ale tak čert to ber, hlavne že nám bolo príjemne a oddýchli sme si. tohto roku síce vydalo len na dovču vo Vyhniach, ale dúfam, že budúci to bude niekde ďalej. aj keď v novembri sa chystá mužík domkov na 2 týždne a svokrička by bola rada, keby sme prišli všetci, no ale kde by sme na to vzali. letenky sú drahé jak sviňa a nejako viem tie peniažky využiť pred vianocama aj lepšie. čo už. uvidíme. 😀

jaja9891
9. aug 2014

@adamnela no podareny ten tvoj graf 🙂 ale ms by mohla teda dojst,kedy ides k dr.?cakaju ta vyvolavacky? no ja sice nemeriama,ale zadala som ovu test a ukazuje mi dopredu ovu 🙂 co doteraz nikdy 🙂 asi zblbol FF 🙂 no ja ich tiez nechapem,len nech mam titul,dieta mi netreba... uplne som na dne uz,neviem co robit,komu vyhoviet,comu vyhoviet a dat prednost... takto mi ani umele nepomoze,lebo ma doma bude vkuse okrikovat a urazat niekto... :( a to sa neda potom byt v pohode...ach jaj :( bolo mi toto treba...bezvychodiskova situacia,kym ma neodvezie zachranka,neda pokoj... ona so mnou nebola,ked mi bolo najhorsie,mm stal pri mne... byvali sme prec,tak nevideli co to so mnou robilo,aj dnes sme robili na stavbe a som vravela,ze oddych,lebo ma boli brucho,tak ma vysmiala,ze z trocha roboty...

jaja9891
9. aug 2014

@kubisova tak to je hlavne,ze prestalo,setri sa a davaj na vas velky pozor 🙂 problem je v mame a babe,este v ujovi,co je duty jak pen... potrebujem titul a nie deti.... ved ja som sa vydala a bala som sa otehotniet,lebo som vedela,ze by bolo zle,tak ako ked sme oznamili,ze sa chceme vziat....ja to nepochopim,cely zivot som tuzila po detickach a byt im tou najlepsou mamou na svete a nikdy nezopakovat chyby mojich rodicov,ale vidis,nie je mi to dopriate ☹ lutujem,ze som sa vratila byvat sem a stavat tu dom,mm neveril,ze je to zly napad,ale tak mi treba,ked som bola naivna ☹ neviem co dalej,aj ked budeme vo svojom,aj tak vedla nich a nebudem mat do konca zivota pokoj ☹

jaja9891
9. aug 2014

@mawiya veru,je jedno kde st eboli,ale ze ste boli spolu a stastny,tak to ma byt 😉

mawiya
9. aug 2014

ženýýýýýýýýýýýýýý mojeeeeeeee. ja musím napísať. bráško mi volal, že mi kupil lístok na IL DIVO v septembri budú v BA. ja asi zomriem. môj brášo je ten najbrášo na svete. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zomrem 🙂 🙂 🙂

kubisova
9. aug 2014

@jaja9891 ale uz budes mat svoje a ja by som sa ich vyhybala ani nepustala domov je to tazke ked nemas oporu vo svojej rodine,ale ty si bez nich poradis lepsie...a spinenie zase zaclo len nech zajtrajsok rychlo ubehne az v pindelok sa dozviem co

jaja9891
9. aug 2014

@kubisova a neberies duphaston???alebo si nemala mat teraz niekedy ms?

kubisova
10. aug 2014

@jaja9891 duphaston beriem a ms aj by som teoreticky mohla mat minul nedelu zaclo potom dva dni nic a potom uz len spinenie kazdy den...

zuzulienocka77
10. aug 2014

@jaja9891 @mawiya @senta_sofia @rybkaa ahojte kocky, ja vas sledujem, len akosi nemam kedy reagovat, od piatku mam dovolenku, dnes vecer ideme na dovcu, mam z toho bobky, neviem ako synator a ja prezijeme cestu, lebo nevydrzi v aute ani 15min, tak neviem ako zaspi. Ideme na noc, tak dufam, ze zabuva co najskor a prespi celu cestu.
Mne vcera riadne padla teplota a dnes len o kusok vystupila, ale je neplatna spala som necele 4 hodky, mali sme v meste fest, tak som zurovala aj popila. Malo spanku zvysuje, ci znizuje teplotu? Davala som velku nadej do tohto cyklu, ale asi nic ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/zuzulienocka77
@jaja9891 tak by som tu tvoju mamu preplieskala! Vyser sa na nu aj na babku, obklop sa ludmi, co ta podporuju (spominala si svagrinu?) a ich uz nepusti do zivota. A ked budes mat babo ani im ho neukaz! No tak som sa nasrala, prepac ak som to prehnala, ale toto sa nerobi!
@bubulina1983 gratulujem z celeho srdca 🙂

jaja9891
10. aug 2014

@kubisova drzim palce nech to nie je nic vazne

kubisova
10. aug 2014

@jaja9891 no dufam hadam sa zajtra dozviem

jaja9891
10. aug 2014

@zuzulienocka77 peknu dovcu prajem... neprehnala si to,mala si pocut mm aky bol nasraty... kroti sa,lebo tu byvame,ale prisahal,ze ked bude vo svojom a mi ublizia tak viac k nam nevstupia... svagrina je fajn,ale ona ma dve deti na prvy sup....tak hoci ma podporuje,nechape ako mi je tazko a nemozem jej hovorit aka je ku mna mama,predsa by sa mohla svokre prekecnut alebo nieco....hanbim sa priznat ako sa ku mne spravaju....co si pomyslia o mne potom?koho si vzal jej brat? Ach jaj... pokazia mi este aj umele tym stresom.

senta_sofia
10. aug 2014

@zuzulienocka77 krasnu dovolenku moja a neboj, na krase grafu nezalezi, staci, ked je to tam 🙂))

senta_sofia
10. aug 2014

@jaja9891 a nerozmyslali ste nad tym predat ten rozostavany dom a ist byvat niekde inde?

jaja9891
10. aug 2014

@senta_sofia mne to napadlo,ale to by nebolo take lahke ho predat,jednak mame na nom tarchu,jednak lokalita a mini pozemok....a mm nie je za take krajne riesenie....a cosi nadi by tu hanbu neprezili,a to by ma uz ozaj zabili,lebo oni nam dali pozemok .... 😀 a nasa praca a namaha.... no uvidime,snad ked sa odstahujeme....

zuzik1927
10. aug 2014

ahojte baby, myslite, ze este je sanca?? dnes ma pobolieva pravy vajecnik, ms tu zatial nie je..

senta_sofia
10. aug 2014

@zuzik1927 aku mavas dlhu lutealnu fazu, resp. kedy ocakavas menstruaciu?

zuzulienocka77
10. aug 2014

@senta_sofia dakujem mojko, prva rodinna, tak si ju hadam uzijeme 🙂. Grafik sa mi praveze pacil, vcera riadne tresla teplota, ale dnes som cakala vystup a nic ☹. No teraz budem merat az o tyzden v nedelu, tak sa nechame prekvapit. Budem sa snazit na to nemysliet 😉