Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag aj sa na seba hnevam ze sa tolko analyzujem. Posielam vam s mardinade po srdiecku ako vdaku ze ste mi poradili. 🙂
@veronika3184 podľa mňa čakaj ovulku a prajem ti, nech ti to vyjde , ak máš graf, tak kludne pridaj.
@veronika3184 neviem, aké zvykneš mávať teploty, ale to vyzerá na ovulku za pár....... kedy zvykneš mávať? treba sa začať snažiť.... na výlete poriešite 😀
@dolynkag ale meriam len kratko. Ale za to mam cyklus pravidelny ako hodinky, vacsinou 25 dnovy. Malokedy rozdiel 2 dni.
UZ SA SPUSTILA MRCHA JEDNA ZABRZDENA

@veronika3184 mas kratku lutealku
@ikonica citala som ze moze to byt problem kratka luteralka. Je to velmi zle? Teraz par dni pred zaciatkom ms sme mali sex a krvacala som pri tom. Skoro hned na zaciatku. Najskor som sa zlakla, ze co ak je to mikropotrat, ale potom som si povedala, ze asi z toho ze sme sli na to prirychlo a mali kratku predohru, tak som sa ukludnila potom.
@veronika3184 za mna mas velmi podobne grafy kazdy mesiac, 7-8 DC vyskoci teplota, potom uz ides dole, ako pise@ikonica kratka LF, tiez to neber v zlom, ale mna by ani nenapadlo robit tehu test, chapem, ze aj pocas tehu moze byt ms, ale mas rovnake grafy, skor by som poriesila LF - vitex, bekomplex 🙂...ale hlavne nech sa zadari 🙂
Ahojte dámy, chcem od vás poradiť ohľadom ovu testov. Normálne si ich nerobievam, iba meriam teplotu, ale teraz som si povedala že skúsim. Začala som na 9dc , teraz som 11dc ale zatiaľ mi tie testy akokeby “duchuju”. Ta testovacia čiarka je veeeeeelmi slabo viditeľná 🙄 tak sa vás chcem opýtať zienky, kedy sa u vás začali objavovať obe čiarky zreteľne, asi koľko dni pred očakávanou ovu? Viem že to je u každej iné ale predsa..mna to začína trochu demotivovať...ďakujem 😊
@kaciatko04 podľa teploty ovulujes kedy?
@kaciatko04 to je 12-24 niekto aj 48 hodín pred ovu má pozitívne testy
@kakatulik vieš čo mne len minuly mesiac prvýkrát vyznačilo ovulku na 14dc a doktor vtedy skonštatoval že pravdepodobne naozaj aj bola lebo mi nevidel žiadnu cystu ani viac folikov. Ale bola som uňho asi až týždeň po ovu. Teraz sa najbližšie chystám zajtra, povedal že mám prísť na 12dc aby má pozrel, ale neviem, nejaká som skeptická, bojím sa že tentokrát tam neuvidí nič čo má poteší..proste sa bojím že tento mesiac ovulka nebude 😕
@ereska nehovorím že musí byt pozitívny, skôr o tom že mne tu druhu čiarku naozaj ledva vidieť. Takze neviem ako rýchlo sa to zvykne rizbiehat že kedy začne byt obe čiarky postupne vidno.
@kaciatko04 to môžeš mať aj slabucko a zrazu bum a ja som mala o 15:00 skorovnake a o o 18:00 pozitívne
@chcemradu vizera byť doruzova ja som mala na 10 dpo nič a išla som to o 2 dní povyhadzovat do smetiaka a kuk a guch tak som hneď urobila ďalší to bol 12 dpo a už bolo trocha viac vidieť a postupne tmavol do týždňa tam budú kolajnicky
@kaciatko04 tak potom ti zostava iba pokračovať v robení testov. Pokiaľ je ešte taká slabá,tak stačí jeden. Ak začne tmavnut,tak aj dva môžeš urobiť.
Ja mávam ovu na 11-12DC. 9dc je čiarka ešte skoro neviditeľná. Takže tak.
Dúfam,že ovladas pravidlá robenia ovu textov 🙂
@kakatulik áno, teda aspoň myslím že áno, hlavne 2h predtým nepit a mali by sa robiť medzi 10-20h a zhruba v rovnakom case. Idem spraviť teraz tak o 15min cca, tak keď tak ich potom cvaknem a dám sem a uvidis.
@kaciatko04 ja v klude normalne pijem a vzdy mi ovu sedia aj s teplotou. Takze podla mna kludne aj pit, ale nie ze napr. liter za hodinu 😆
@kaciatko04 sú negatívne. @snabelks33 má pravdu. Dôležité je mať koncentrovaný moc. Lebo ak vupijes pol litra na ex,tak o 2 hodiny bude ešte zriedeny.
@kaciatko04 ovula kludne moze byt aj na 16 dc a neskor...
@kaciatko04 Ja som nepila aj 3 hodiny pred robením ovu testu
@veronika3184 ak ta boli, možnože by bolo lepsie za lekarom zajst
@ikonica no veď som zvedava čo povie zajtra doki..či tam uvidí nejaký rastúci folik alebo zas xy malých nerastucich 🙄 a môžem sa znovu pripraviť na anovulak
@veronika3184 nejake mas vysoke teploty na predovulacnu fazu. Nie si chorá? mas spraveny hormonalny profil?

@martinade prepac, blbne mi nejak mobil, tak som to napisala 2 krat