icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
10. dec 2018

@ikonica necítila som nič zvláštne, neviem co pomohlo, asi najviac že sme boli sami týždeň v kúpeľoch 😁 a presne vyšla ovulka úplne neplánovane

dolynkag
10. dec 2018

@alison11 končím 10 tt

taily30
10. dec 2018

@kaciatko04 skus testovat okolo obeda. Mozno ze je chyba v testoch? Vzdy su take slabe, ci len tento cyklus? Nezufaj

taily30
10. dec 2018

@martinade pozitivny som mala 7DC (neviem ci predtym, lebo 7dc bol prvy den co som otestovala) a potom12,13DC rano aj vecer pozitivny
14DC bol rano neg a vecer pozitivny ale to s pochybovanim, take ltt pozitivny
to aj byva dvojovula???

kaciatko04
10. dec 2018

@taily30 hmmm to bude trosku náročné to zvládnuť v práci 😃 ale môžem to skúsiť. V podstate som predchádzajúce cykly netestovala, takze neviem povedať či sú na vine testy alebo ja 🤷‍♀️

veronika3184
10. dec 2018

@martinade necitim sa chora ale jeden nikdy nevie. A presne tie teploty zarazili aj mna. Tiez sa mi zdaju byt dost vysoke. Hormonalny profil som si nerobila. Ale to mozes az po roku neuspesneho snazenia, ci aj skor? My len zaciname, tak neviem ci by mi uz urobili.

martinade
10. dec 2018

@arabelka33 ja mam step one a som.s nimi nadmieru spokojna. Testujes prvy mesiac? Vies kedy mas približne ovu? A kedy testujes? Ja som zistila ze u mna su najsilnejsie ovu testy okolo 16-18. Pred tym som okolo 10-11 testovala a testy boli slabe.
Prvy mesiac som mala testovaci, cely mesiac som testovala aby som.zistila ci ovulujem a kedy ovulujem. Napr ja mam pozitívne ovu testy medzi 11-15 dnom a minule som bola chora tak sa mi ovu posunula a testy som mala az 17dc pozitívne.

martinade
10. dec 2018

@kakatulik 🙂 aka nahoda

taily30
11. dec 2018

@kaciatko04 uvidis dalsi cyklus, ak bude. Netrap sa tym. Testuj dalej

ereska
11. dec 2018

Dobre ránko žienky držím sa na 37 testik urobím mám tam ešte nejake tak prilozim len wc obsadené 😂 tak dodatočné dodám

martinade
11. dec 2018

Tak dnešný graf, zase teplota hore, len ta kolajnica nikde. Test sai zda rovnako silny ako pred 2 dňami. 2 obr dnešný test, 3 obr s pred 2 dni test, 4 obr dnešný posledny sluníčkovsky test a step one.

taily30
11. dec 2018

@martinade dobre ranko, podla mna je dolezite, ze tam ciarka je. ak chces mat pokoj v dusi, tak chod skor na krv, tak by ja urobila. drzim palce.
ja som dnes taka vystavena, cely den v nemocnici.... idem ja vylahnut.... zajtra repete

martinade
11. dec 2018

@taily30 no ak sa ciarka nevyvija pravdepodobne hcg stagnuje, ci?
No len ako vysvetlim lekarovi ze chcem skor test ako mam termin....
Nemocnica? Dúfam ze nic vazneho

taily30
11. dec 2018

@martinade skus mu zavolat a povedat, ze test ti nesilnie, ze sa obavas. a chces problem zachytit hned na zaciatku. uvidis co ti povie.
no svagrine dnes tumor z mozgu vyberali, tak aj dost vazne. ale prebudila sa a zatial vsetko ok. stale jej ostal super zmysel pre humor 😀

martinade
11. dec 2018

@taily30 ou, to mi je ľúto a super ze sa prebudela. Držím ✊ pršteky aby to dopadlo ok

taily30
11. dec 2018

@martinade dakujem. myslim, ze tato noc bude dolezita a potom sa bude len lepsit.
a ty daj vediet, ak budes volat, co ti povie. ale myslim, ze telefonatom nemas co pokazit.

ereska
11. dec 2018

Tak dnešný one step

ereska
11. dec 2018

@martinade ten prostredný mi príde tmavsi než ten vrchný

dolynkag
11. dec 2018

@martinade z tých testov ťažko povedať, ako sa vyvíja hcg....a nemáš tam labák, kde ti proste urobia iba hcg a si to zaplatiš sama, že vynecháš lekára? ak nie, tak kľudne chod za lekárom skôr

zuzik5891
11. dec 2018

Baby...som 14-15 DPO...dnes mi mešká 1 deň... myslíte že sa zadarilo?...nieje tá teplota nízka a čiarka len kanálik?

martinade
11. dec 2018

@ereska prostredny je s pred 2 dni...horny je dnesny

bona69
11. dec 2018

@zuzik5891 tak ja by som povedala že je to už ciarocka a teplota je v pohodke😁 držím palce ❤️🤗 len nech silnie❤️

0507
11. dec 2018

Caute baby, tak u mna tento mesiac nic ☹. Vyzera to na ovu vcera, skoda, ze nic nebolo a posledne snazenie bolo 4 dni pred, takze nulova moznost. Navyse ide muz zaciatkom januara na op ramena, tak snazenie urcite nebude. Chcela som krasny vianocny darcek ☹.

dadulik6
11. dec 2018

@0507 este sa dnes posnazte mozno zajtra teplota este klesne az potom bude stupat ✊✊

0507
11. dec 2018

@dadulik6 myslim, ze bude uz len stupat

zuzik5891
11. dec 2018

@bona69 bože keby to tak bola pravda ❤️

butterfly333
11. dec 2018

@ereska super //gratulujem

iam24
11. dec 2018

@zuzik5891 to je čiaročka 🙂 potichúčky ti gratulujem a prajem, aby si to dotiahla do úspešného konca 🙂

zuzik5891
11. dec 2018

@iam24 ďakujem...vo štvrtok ma čaká krv...tam sa všetko ukáže...ale bol by to ten najkrajší vianočný darček pre môjho po všetkých tých pokusoch ❤️

zuzik5891
11. dec 2018

@0507 ... ešte sa dnes posnažte... vajíčko vydrží 24 hodín po uvoľnení...spermijky v plodnom hliene vydržia aj 5 dní a nikde nieje napísané že si nemala vajíčka dve... vôbec nemusia puknúť spolu... držím ✊✊...