icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

chcemradu
11. dec 2018

Baby? V septembri som mala missed abort, ale nemerala som si bt, teraz meram. Ked som nala 5dni za sebou 37,2. 4dni mam 37,00...viem, ze to je zatial OK. Ale keby bolo nedajbože zase zle, tak ako to zistím? Zacne klesat? Alebo az keby som krvacala?

arabelka33
11. dec 2018

@martinade ahoj. Ja uz testujem asi od marca. V januari som mala mimomaternicove a cykly sa mi hrozne rozhadzali. Potom sa upravili a v auguste znova rozhadzali. Takze dva mesiace som robila testy kazdy den, aby som zistila ci vobec znova ovulujem. No a oktober cyklus 42, a teraz 34. Tak uz si robim testy len nejak v polke cyklu. A casovo medzi 14:00 - 16:00. Hlavne predtym sa nam podarilo za dva mesiace a teraz sa nedari uz rok. Tak uz som zvedava co podniknu lekari dalej.

shimmikk
11. dec 2018

@chcemradu pri MA ti teplota neklesa myslim. Telo si totizto stale mysli, ze je tehotne - zvacsuje sa ti maternica a podobne. Takze si myslim, ze az pri krvacani/kontrole

kaciatko04
11. dec 2018

@daniela123321 @ikonica no veď ale ako zistím že má už 20mm 😃😃 dr má od štvrtku dovolenku predĺžený víkend 🙄 mám počkať a pichnúť ho až vo štvrtok?? Nemôže sa stať že by som to prešvihla??

kaciatko04
11. dec 2018

@ikonica hej ten vigantol mi dal

ikonica
11. dec 2018

@kaciatko04 kazdy den rastie zhruba o 2mm, ved mu este zavolaj ci ti nie je moc skoro

kaciatko04
11. dec 2018

@ikonica hmmm teraz som taká nalomena že čo mám robiť..lebo úplne som bola nastavená že ok, zajtra pichnem a potom si hovorím že dobre, ale ak bude mat “len” 18mm, nebude to skoro? Na druhej strane ale, kým príde k ovulke, to môže byt dalších 24-48 h takze teoreticky by mal dovtedy ešte nárast, či hovorím zle??🤔

ikonica
11. dec 2018

@kaciatko04 no my to za teba nerozhodneme... Ja som sa riadila lekarom ale kedze folik mal raz 20 a druhy raz 21 mm tak som nemala nad cim vahat... Prvy krat mi kazal pichnut az o 2 dni, co mi uz prislo neskoro ale poslucha som... Tam sa aj zadarilo ale neudrzalo sa a druhy raz mal 21 mm a kazal mi pichnut v ten den...

martinade
11. dec 2018

Tak vysušene testy... Dnes je slabsi ako vcerajsi :(

taily30
11. dec 2018

@cassie2323 krasne, gratulujem. Super darcek!

kakatulik
11. dec 2018

@martinade 😔ešte nehádž flintu do žita. Zajtra netestuj. Vo stvrtok by som urobila Digi a tam sa to ukáže.

kaciatko04
11. dec 2018

@ikonica nooo tak ja asi počkám do štvrtku a pôjdem ráno si ho dať pichnúť. Myslím že to bude taká zlata stredná cesta a nebudem už špekulovať 🤭

taily30
11. dec 2018

@martinade zavolaj lekarovi. Aj mne sa bohuzial zda slabsi. Ale tiez neviem, co to znamena. Je podmienkou, aby tmavol?

martinade
11. dec 2018

@kakatulik ok skusim, hoc dnes som si kupila dalšie 2 testy. Vo štvrtok mi maju dojst nasi tak som im nakazala kupit mama testy...
Moze ranny výsledok ovplyvniť vecerne pitie? Ci ani moc nie

martinade
11. dec 2018

@taily30 musim sa dostat cez sestričky a v sobotu mam svadbu - malu ale neviem uz kde mi hlava stoji, (v lete velku) tak ma kopec rozbehanych veci ktore musim do soboty, teda do piatka stihnut...
Inak nasla som na konikovi, takuto foto a tam tiez jedna baba nema posledny test najsilnejsi.
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/wXlS9YqKbx...

taily30
11. dec 2018

@martinade jeeej, ides sa vydavat? Super gratulujem!!!

kakatulik
11. dec 2018

@martinade čo ti ja viem. No niekedy možno aj áno. Ale urob to,čo ti radia dievčatá. Testni poobede,alebo večer. A keď náš vo štvrtok prísun testov,tak testni až keď ich budeš mat.

mishka0508
11. dec 2018

@martinade zlatko, netreba stresovat, ale je treba pripustiť, že to mohlo byť biochemicke. Moj prípad. Na druhej strane, je to iný test a tie môžu mať toho farbiva menej než tie predošlé. Preto je najlepšie porovnávať s tou istou značkou. Držím ti Moc moc palce, nech je všetko v poriadku 🙏🙏🙏🙏

martinade
11. dec 2018

@taily30 dakujem 😊

martinade
11. dec 2018

@mishka0508 dakujem 😘

81anina
11. dec 2018

@zuzik5891 super drzim palce,aby to dobre dopadlo 🙏 nie ako u mna ja som mala nakoniec biochemicke...

fany051081
11. dec 2018

@martinade blahoželám k svadbe 😍❤ a ja stále verím, že tvoje tehotenstvo bude v poriadku, silno držím palce 🙏🙏🙏

martinade
11. dec 2018

@fany051081 dakujem 💕

zuzik5891
11. dec 2018

@81anina toho sa bojím lebo klasické testy sa mi na 14-15 DPO zdajú slabé...ale tak rátam s tým že každý test je iný aj každá žena je iná...

2veronika262
11. dec 2018

@martinade podľa mňa pokiaľ je teplota hore tak je dobre 🙂 držím palce 🙂

martinade
11. dec 2018

@2veronika262 ďakujem

kakatulik
11. dec 2018

@martinade Jeeej,to s tou svadbou som prehliadla. Gratulujem. A ešte aj takéto stresy máš....to bude asi standesamtlich a v lete v bielom má SK? No supeeer.
Inak aj to farbivo môže byť rôzne,ale nastaviť sa musíš aj na opačný prípad. Ale treba myslieť pozitívne a zároveň realisticky.😘

81anina
11. dec 2018

@zuzik5891
@martinade baby na farbe ciarky na teste vobec nezalezi...ja som mala krasne silne ciarky dokonca aj v den ked som uz 2 den spinila a nakoniec to bolo biochemicke tehotenstvo.Aj ked su slabe moze to byt zdrave tehotenstvo a ani silne ciarky nezarucia ze to dobre dopadne.Neostava nic ine len cakat...Drzim Vam palce 🍀

ereska
11. dec 2018

@martinade blahoželám k svadbe držím päste nech všetko všetko dobre dopadne

dolynkag
11. dec 2018

@martinade ja si myslím, že najlepšie a najistejšie by to rozlúskla krv, ak máš možnosť choď a budeš vedieť hneď na čom si, s testami sa budeš stresovať celý týždeň...... prajem vysokánske hcg :*