Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade ahoj. Ja uz testujem asi od marca. V januari som mala mimomaternicove a cykly sa mi hrozne rozhadzali. Potom sa upravili a v auguste znova rozhadzali. Takze dva mesiace som robila testy kazdy den, aby som zistila ci vobec znova ovulujem. No a oktober cyklus 42, a teraz 34. Tak uz si robim testy len nejak v polke cyklu. A casovo medzi 14:00 - 16:00. Hlavne predtym sa nam podarilo za dva mesiace a teraz sa nedari uz rok. Tak uz som zvedava co podniknu lekari dalej.
@daniela123321 @ikonica no veď ale ako zistím že má už 20mm 😃😃 dr má od štvrtku dovolenku predĺžený víkend 🙄 mám počkať a pichnúť ho až vo štvrtok?? Nemôže sa stať že by som to prešvihla??
@ikonica hej ten vigantol mi dal
@kaciatko04 kazdy den rastie zhruba o 2mm, ved mu este zavolaj ci ti nie je moc skoro
@ikonica hmmm teraz som taká nalomena že čo mám robiť..lebo úplne som bola nastavená že ok, zajtra pichnem a potom si hovorím že dobre, ale ak bude mat “len” 18mm, nebude to skoro? Na druhej strane ale, kým príde k ovulke, to môže byt dalších 24-48 h takze teoreticky by mal dovtedy ešte nárast, či hovorím zle??🤔
@kaciatko04 no my to za teba nerozhodneme... Ja som sa riadila lekarom ale kedze folik mal raz 20 a druhy raz 21 mm tak som nemala nad cim vahat... Prvy krat mi kazal pichnut az o 2 dni, co mi uz prislo neskoro ale poslucha som... Tam sa aj zadarilo ale neudrzalo sa a druhy raz mal 21 mm a kazal mi pichnut v ten den...
@cassie2323 krasne, gratulujem. Super darcek!
@ikonica nooo tak ja asi počkám do štvrtku a pôjdem ráno si ho dať pichnúť. Myslím že to bude taká zlata stredná cesta a nebudem už špekulovať 🤭
@taily30 musim sa dostat cez sestričky a v sobotu mam svadbu - malu ale neviem uz kde mi hlava stoji, (v lete velku) tak ma kopec rozbehanych veci ktore musim do soboty, teda do piatka stihnut...
Inak nasla som na konikovi, takuto foto a tam tiez jedna baba nema posledny test najsilnejsi.
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/wXlS9YqKbx...
@martinade zlatko, netreba stresovat, ale je treba pripustiť, že to mohlo byť biochemicke. Moj prípad. Na druhej strane, je to iný test a tie môžu mať toho farbiva menej než tie predošlé. Preto je najlepšie porovnávať s tou istou značkou. Držím ti Moc moc palce, nech je všetko v poriadku 🙏🙏🙏🙏
@mishka0508 dakujem 😘
@martinade blahoželám k svadbe 😍❤ a ja stále verím, že tvoje tehotenstvo bude v poriadku, silno držím palce 🙏🙏🙏
@fany051081 dakujem 💕
@martinade podľa mňa pokiaľ je teplota hore tak je dobre 🙂 držím palce 🙂
@2veronika262 ďakujem
@martinade Jeeej,to s tou svadbou som prehliadla. Gratulujem. A ešte aj takéto stresy máš....to bude asi standesamtlich a v lete v bielom má SK? No supeeer.
Inak aj to farbivo môže byť rôzne,ale nastaviť sa musíš aj na opačný prípad. Ale treba myslieť pozitívne a zároveň realisticky.😘
@zuzik5891
@martinade baby na farbe ciarky na teste vobec nezalezi...ja som mala krasne silne ciarky dokonca aj v den ked som uz 2 den spinila a nakoniec to bolo biochemicke tehotenstvo.Aj ked su slabe moze to byt zdrave tehotenstvo a ani silne ciarky nezarucia ze to dobre dopadne.Neostava nic ine len cakat...Drzim Vam palce 🍀

Baby? V septembri som mala missed abort, ale nemerala som si bt, teraz meram. Ked som nala 5dni za sebou 37,2. 4dni mam 37,00...viem, ze to je zatial OK. Ale keby bolo nedajbože zase zle, tak ako to zistím? Zacne klesat? Alebo az keby som krvacala?