icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

havranka31
11. dec 2018

@kaciatko04 ahoj, ja len k tvojim ovu testom - pozri na moje, nic nic nic a zrazu bum :D cize nemusia vobec postupne silniet 🙂

martinade
11. dec 2018

@81anina @kakatulik dakujem, inak vobec nespinim, dnes teplota dost vysoko 37.13 tak sa trosku ukludnujem, ze asi by mi teplota dnes tak nevystupila keby ze to bolo za tak zle. Ale neviem. Ok uz dam pauzu tejto teme, iba ma zneisťuje. Co ma byt to bude.

81anina
11. dec 2018

moje biochemicke...😢 19DPO a test takyto:

81anina
11. dec 2018

@martinade to je super ze nespinis to je zaklad si myslim ja som zacala spinit presne 21dpo a na 45dc som dostala ms.Myslim ze progesteron co som vkladala to len oddialil spinila som 9 dni kym sa to rozbehlo...Este nic nieje stratene drz sa 🙂

martinade
11. dec 2018

@dolynkag ďakujem, uvidíme ako to budem stihat bo kazdy den mám lietačky, vybavovacky. Prave ma napada ze dnes som mala zajst za kvetinarkou 🙈 musim jej napisat mail....

81anina
11. dec 2018

A este merala som si aj teplotu pocas spinenia ta sa stale drzala okolo 37 aj ked uz vybledli testy..potom som uz nemerala..

martinade
11. dec 2018

@81anina aha...dobre vediet ze na teplotu sa neda spolahnut

martinade
11. dec 2018

@81anina :( to mi je velmi ľúto

81anina
11. dec 2018

@martinade no veru nie tiez som sa ukludnovala teplotou a ta je vysoka pokym je nejake hcg v krvi si myslim...ďakujem musim ist dalej skusat stale...car kam chodim poslal navrh na schvalenie liecby ivf tak v januari sa tam chystam a uvidime ako bude...

martinade
11. dec 2018

@81anina držím ✊ silno pršteky, nech sa to podari este pred ivf

alison11
11. dec 2018

@dolynkag Super 🙂 tak to Ti riadne ubehlo už máš štvrtinu za sebou 🙂 budem rada a zrejme aj ostatné keď nám sem občas dáš snímku z drobčeka a podáš hlásenie ako rastiete a aj pohlavie 🙂Držkajte sa a ináč nevolnosti či chute?

dolynkag
11. dec 2018

@alison11 najbližšie ideme 27.12. - to budú krásne fotky..... podám info a ďakujem, každý večer predýchavam nevoľnosti, ale to nevadí.... lebo potom nás čaká to najkrajšie

kakatulik
11. dec 2018

@dolynkag máš ešte stále nevoľnosti?
Tak ale aspoň vieš,prečo😄 Nech to rýchlo prejde a budeš si to naplno užívať ☺️

dolynkag
11. dec 2018

@kakatulik no veru mám, začali presne na začiatku 7 TT a myslím, že končia okolo 15-16 TT, ešte ma čaká toho dosť, ale aspon negrckam

kakatulik
11. dec 2018

@dolynkag až v 7tt,na začiatku nič?
To je sranda, že ti je zle večer. Aj priberať,alebo chudnes.

alison11
11. dec 2018

@dolynkag Veru tak mne bývalo pri obcoh synoch zle do 17tt 🙂Mne bývalo od 6tt zle aj som vracala a pol dňa preležala kým som mohla fungovať za prvých 5mes. som schudla pri prvom 5kg a pri druhom 3kg.

dolynkag
11. dec 2018

@kakatulik žial priberám, lebo som stále hladná, kým jem, tam je dobre....dojem a už mám žalúdok na vode...na začiatku nebolo nič, len bolelo ako pred ms brucho stále, to iste aj predtým

kakatulik
11. dec 2018

@dolynkag aspoň nám nespadnes z nôh 😋🤗

dolynkag
11. dec 2018

@kakatulik a okrem toho, že mi je zle, od rána do večera ma strašne nadúva, do večera mám brucho väčšie ako v piatom mesiace cez noc trošku splasne a na druhý deň to isté..... hrozné to je, ale to by tiež malo ustupiť, keď ustupia nevoľnosti

ereska
11. dec 2018

@dolynkag bolia ťa kríže ja teraz cítim kríže keď ležím na chrbáte inak ani nič zatiaľ

dolynkag
11. dec 2018

@ereska ani nie....len ked som dlho ohnutá.... a hnusnú chuť mám v ústach stále, je to nepríjemné..... takú kyslú.

ereska
11. dec 2018

@dolynkag a tiež ťa tak na začiatku občas prehanalo a pichalo raz vľavo raz vpravo?

dolynkag
11. dec 2018

@ereska prehnat nie, ale bolesti v podbrušku rôzne

kaciatko04
11. dec 2018

@havranka31 ďakujem krásne za povzbudenie, dnes som dostala pregnyl, dám ho pichnúť vi štvrtok ráno a potom sa uvidí 🙂

shimmikk
11. dec 2018

@81anina to mi je luto 😞 ty si bola teraz tehotna ci davnejsie? Uz sa mi to pletie..

ikonica
11. dec 2018

Tak... Ja som si dnes bola v car po tretiu varku clostilu... Zas to skusime prirodzene... IUI nebude mozne... Ovula vyjde asi na stedry vecer :D inac dnes som oficialne 1dc... Vcera prislo spinenie okolo 15 hod... Lekar povedal, ze mam ratat cyklus od dnes...

kakatulik
11. dec 2018

@ikonica tak ak moja ms príde ako má, tak aj moja ovula by mala byť nejako na Vianoce 😍. Budeme odratávať približne spolu.

mishka0508
11. dec 2018

@81anina ty máš presne rovnaký príbeh ako ja a tým biochemickym. Akurát, že ja som dostala MS a napriek tomu hcg rastlo. Chodila som na krv. Rastlo a rastlo. 7 dni po skončení ms, som začala zase spinit. Hcg ďalej rástlo. Až na sone v 7 tt sa potvrdilo, že žiadne znaky tehotenstva nevidieť. Potom začalo hcg klesať, pomaly... testy stále pozitívne az po nasledujúci cyklus 😥

arabelka33
11. dec 2018
daniela123321
11. dec 2018

@ikonica Super🙃nám sa syn podaril na Vianoce tak držím palce ✊🍀