Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag ja som zistila, ze step one testy a možnože aj tie palickove su na prd a iba ma včera vystresovali. Z hora
1 test pred 4 dnami robeny,
2 a 3 test je dnesny. Ten palickovy je step one, velmi slaba ciarka,
4 a 5 test včera robeny
6 test pred 4 dnami robeny
Plus graf 🙂 neviem si pomoct este stale meriam
@martinade až som z toho jeleň ako si tie testy očíslovala 😂 ale 21/35 je predpokladám dnešný a tam sú pekné čiaročky a silnejšie, teplotu máš pekne hore, takže všetko je tak ako má byť 😘👶🙏
@martinade no toto rozluskne asi len hcg z krvi, lebo máš každý iný test, ale na tom dnešnom je to najviac viditeľné, tak uvidíš, nezvažuješ ešte stále odber tento týždeň? verím, že máš toho veľa, keď máš veľký deň v sobotu, ale budeš vedieť na čom si....... ja som nestetovala už potom vôbec, ani neviem, ktorý posledný deň, tuším 15 DPO bol posledný test môj
Baby ja sa chcem len opýtať, tie čo Vám pichali pregnyl, koľko injekcii ste dostali? 2 či 1? Lebo mne predpísal 2, aj som si ich vyzdvihla ale nie som istá či obe naraz sa majú pichnúť, bola som v strese keď mi to vysvetľoval 😂
@kaciatko04 2 injekcie, 1 je na zmiešanie prasku a tekutiny - ta dlhsia 🙂
Ta kratsia je na samopoškodzovanie 🙂 teda na aplikaciu. Na youtube su pekne videa krok za krokom ako to ine baby robili. Mne to dost pomohlo
Ahojte bola som u dr.na krv krv zobrať poobede výsledky urobila sono chcela vidieť sliznicu mám 16 MM a niečo tam videla vizera to ako dutinka nabuduci štvrtok na sono 🙂
@dolynkag Ďakujem 😉 Do nedeľe beriem len Duphaston tak chcem testnúť v pondelok to budem 12DPO😁

Dnes nikto nič nové?