icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
12. dec 2018

Dnes nikto nič nové?

ikonica
12. dec 2018

@dolynkag vsetci spia 😴

kakatulik
12. dec 2018

Nemajú Adi noc nove,tak ako ja😉

dolynkag
12. dec 2018

@kakatulik vyčkavacia faza..... 😀 Ty si ako dlho na tom liečení? kedy končiš?

kakatulik
12. dec 2018

@dolynkag ahoj,už mám za sebou dva týždne. Presne o týždeň idem domov.🙂

dolynkag
12. dec 2018

@kakatulik si spomínala, že čakaš/nečakaš ms, manžel bol na návšteve ? 😀

martinade
12. dec 2018

@dolynkag ja som zistila, ze step one testy a možnože aj tie palickove su na prd a iba ma včera vystresovali. Z hora
1 test pred 4 dnami robeny,
2 a 3 test je dnesny. Ten palickovy je step one, velmi slaba ciarka,
4 a 5 test včera robeny
6 test pred 4 dnami robeny
Plus graf 🙂 neviem si pomoct este stale meriam

kakatulik
12. dec 2018

@dolynkag veď bol,ale aj tak čakám. Bohužiaľ. Dnes 13dpo,výnimočné som urobila test, lebo trochu opäť vybehla teplota,ale nic sa nekoná,beloba. Počítala som s tým,lebo som ovulovala so strany,kde mám nepriechodný vajcovod. Pri mojich dlhých LF by mala milostiva prísť v nedeľu.

fany051081
12. dec 2018

@martinade až som z toho jeleň ako si tie testy očíslovala 😂 ale 21/35 je predpokladám dnešný a tam sú pekné čiaročky a silnejšie, teplotu máš pekne hore, takže všetko je tak ako má byť 😘👶🙏

dolynkag
12. dec 2018

@martinade no toto rozluskne asi len hcg z krvi, lebo máš každý iný test, ale na tom dnešnom je to najviac viditeľné, tak uvidíš, nezvažuješ ešte stále odber tento týždeň? verím, že máš toho veľa, keď máš veľký deň v sobotu, ale budeš vedieť na čom si....... ja som nestetovala už potom vôbec, ani neviem, ktorý posledný deň, tuším 15 DPO bol posledný test môj

kakatulik
12. dec 2018

@martinade ja už tiež strácam pomaly prehľad,ale testik je pekný. Inak sranda,že n tých one step je to také slabé. Ja som si tiež dnes jeden taky urobila a bola to beloba.

julianka007
12. dec 2018

Ani ja nič nové... Akurát už ovulka vyznačená... A teraz nastáva čakanie... ☺️ Dúfam, že sa to tam pooplodnovalo a dobre sa uhliezdi .. 🙏 akosi mám dobrý pocit z tohto cyklu. Tak dúfam, že ma to nesklame...

martinade
12. dec 2018

@fany051081 21 dpo 🙂 35 dc 🙂

martinade
12. dec 2018

@dolynkag uvažujem ale nesiham v sobotu svadba, do piatku musim stihnut milion veci bo drahy je na sluzobke. Ale po dnešnom teste som spokojnejsia...

martinade
12. dec 2018

@kakatulik odo dnes je pre mna tehu test step one šmejd. Ovu su super, na tie nedopustim 🙂

martinade
12. dec 2018

@dolynkag asi bolo dobre rozhodnutie netestovat. Ziadny stres pre teba a babo 😍

julianka007
12. dec 2018

@martinade odľahlo mi... Som rada, že testik silnie... Dnes je naozaj pekny

martinade
12. dec 2018

@kakatulik na laparku sa nechystas? Ja som mala funkcny tiez len 2 vajcovod....2,5 tyzdna po laparke pozitívny tehu test. Držím pršteky

kakatulik
12. dec 2018

@martinade pne to tam poprehrnali a pozerali pred pol rokom pri operácii. Okrem toho,že neprešiel kontrast nič nenašli.

martinade
12. dec 2018

@kakatulik jaj to bolo podľa dokiho zo stresu... A možnože uz je prechodny.... Možnože to bolo iba chvilkove

kakatulik
12. dec 2018

@martinade tak si to on vysvetľoval. Ak sa v Januári odhodkam na výter,odhodllam sa buď na HSG,alebo HYCOSY.A možno sa na všetko vubodnem.

martinade
12. dec 2018

@kakatulik určite chod držím ✊

kakatulik
12. dec 2018

@martinade uvidím.🙂

kaciatko04
12. dec 2018

Baby ja sa chcem len opýtať, tie čo Vám pichali pregnyl, koľko injekcii ste dostali? 2 či 1? Lebo mne predpísal 2, aj som si ich vyzdvihla ale nie som istá či obe naraz sa majú pichnúť, bola som v strese keď mi to vysvetľoval 😂

martinade
12. dec 2018

@kaciatko04 2 injekcie, 1 je na zmiešanie prasku a tekutiny - ta dlhsia 🙂
Ta kratsia je na samopoškodzovanie 🙂 teda na aplikaciu. Na youtube su pekne videa krok za krokom ako to ine baby robili. Mne to dost pomohlo

daniela123321
12. dec 2018

Baby,tak ja som dnes 7DPO..merala som ale o 45minút neskôr

dolynkag
12. dec 2018

@daniela123321 piatok, sobotu môžeš testovať, držím palce

kaciatko04
12. dec 2018

@martinade super vďaka, priznám sa že do krabičiek som ešte nepozerala 😃😃

ereska
12. dec 2018

Ahojte bola som u dr.na krv krv zobrať poobede výsledky urobila sono chcela vidieť sliznicu mám 16 MM a niečo tam videla vizera to ako dutinka nabuduci štvrtok na sono 🙂

daniela123321
12. dec 2018

@dolynkag Ďakujem 😉 Do nedeľe beriem len Duphaston tak chcem testnúť v pondelok to budem 12DPO😁