icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
12. aug 2014

@matulisa mozes hocikedy zacat, citat z grafov sa bude dat aj tak az po nejakych 2-3 cykloch 🙂 ktory dc si?

lenna71
12. aug 2014

@rybkaa Vyzera to nadejene, moc moc drzim palce nech to tmavne, ja som už aj odhalila pricinu tej kovovej chuti...može to byt z tych atb citala som to vo vedlajsich ucinkoch ..takže tak 🙂

rybkaa
autor
12. aug 2014

@adrianaaa32
@zarzisia baby moja svagrina máva takú mrchu bezne, ze najprv prve dni riadnu, potom 2 dni skoro nic a potom dalsie 2-3 zase silnu a je zdrava, ma dve deturence 🙂 ...moze to byt aj tymi liekmi, predsa su to hormony...ona teraz brala dva cykly HAK aby nemala MS na dovolenke (dr.jej kazala) a este pred dovolenkou jej dosla taka mrcha ze konec, strasne silnu a dlhu a to narobili len dva balicky antiky, co potom musi urobit taky pregnyl? Takze myslim ze to bud tym...no spýtaj sa dr.som sama zvedava ci to je normalne alebo sa to nejako riesi 🙂

rybkaa
autor
12. aug 2014

@lenna71 dakujem 🙂 a u teba ako pokracuje teplota? Dufam ze pozitivne, nech tu mame duchov viac nech nestrasim sama 😀

adrianaaa32
12. aug 2014

@zarzisia inofolic beriem aj ja....a clostyl a pregnyl mam uz za sebou...mne nepomohol ☹
@rybkaa to vazne je stale v ramci normalnej MS? ja som to mala prvy krat tento cyklus. Tak uvidime ci sa to bude opakovat... dmes mi vysiel krasny pozitivny ovu test, tak snaaaaad to bude tento mesiac 🙂
inak, tiez zatial tak potichucky gratulujem 🙂....daj dalsie testy 😀

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
adrianaaa32
12. aug 2014

@zarzisia presne ako tvoj...
@rybkaa dnes pozitivny, tak asi do 2 dni cakam ze to vypukne 😀

rybkaa
autor
12. aug 2014

@adrianaaa32 este je skoro na predčasné závery, ked ms nedojde zacnem sa radovat...duchov som uz mala habafej 🙂 a hej, svagrina tak mava bezne mrchu, kazdy cyklus, nic neberie, raz rodila riadne, druhe cisarskym, neviem ci to tak mala aj predtym...no je to divne

rybkaa
autor
12. aug 2014

@adrianaaa32 pekneeee testovacia ciarka pobrala vsetko farbivo kontrolnej, tak sup do perín 🙂

adrianaaa32
12. aug 2014

@rybkaa 😀 😀 veru toto nemozme prepast 😝
jasne, radsej sa este velmi neradovat a pockat si kym ti // oci nevybiju 😀 😀

lenna71
12. aug 2014

@rybkaa ja zatial takto 😊

rybkaa
autor
12. aug 2014

@adrianaaa32 prelestim okuliare zeby som lepsie videla 🙂

matulisa
12. aug 2014

@rybkaa 18DC, robím si ovu testy, váham či začať s BT či nie... pretože mám PCO, nepravidelný cyklus, takže neviem či to má význam...

adrianaaa32
12. aug 2014

@rybkaa prave som si spravila dalsi test a tam je uz len jedna palicka...to znamena ze ovu prave prebehla? ci este len prebehne? sak som z toho uz debil 😝

adrianaaa32
12. aug 2014

@matulisa no ja by som povedala ze prave pri nepravidelnom cykle to ma vyznam....ja meriam tiez len druhy mesiac a teda, je to velka pomoc....mozem len doporucit 😉

matulisa
12. aug 2014

@adrianaaa32 ďakujem 🙂

rybkaa
autor
12. aug 2014

@matulisa jasne pri nepravidelnych je to velka pomoc 😉 mozes aj zajtra merat ale vzdy v rovnaky cas meraj

rybkaa
autor
12. aug 2014

@adrianaaa32 a ten silny si si kedy robila? Nepila si teraz viac ze si mala zriedeny moc? Ovu prebehne do 48 hodin od vrcholu LH tada od pozitivneho testu, ukaze to len teplota a pomoc ze aj hlien...v kazdom pripade sa snazte dnes zajtra a mozte aj vo stvrtok 🙂

adrianaaa32
12. aug 2014

@rybkaa prvy som robila o 17:00...ale ved v podstate je to aj jedno kedy, ak sa budeme poctivo snazit 😝
pockam si na muza kym pride z prace a sup na to 😀 😀

jaja9891
12. aug 2014

@kubisova moja je mi to strasne luto :( drz sa,posielam vela sil a srdiecko,nech si cim skor fit

jaja9891
12. aug 2014

@rybkaa nieco tam vidim,drzim silno palceky 🙂

kitulka
12. aug 2014

@kubisova No tak kazdopadne drzim prsty, nech to mas cim skor za sebou, nech Ti to dobre dopadne a mozes sa dat dokopy po psychickej stranke. Teraz si doma, ci v nemocke?

jaja9891
12. aug 2014

Ahojte zienky,ako sa mate,co nove?mna dnes v nemocnici nasrali,lebo som chcela co najskor dat polyp von,ale tak ma primarka odbila,ze poistovna to schvaluje 2 tyzdne a potom ma musi ona objednat a ja by som potrebovala okolo 26.8. to dat von,lebo sa to robi tesne po ms,tak to uz nestiham a vyprevadila ma von dverami....som myslela,ze ma porazi... ze mam prist,ked budem vediet co chcem... lebo ma v cakarni vela tehotnych pacientiek....a odo mna nemala uplatok.... akoby ma nemohla ona uz aj objednat a pockat na papier z poistovne...a to som tam na nu cakala vyse 3 hodin 😠 takze nase snazenie sa nema vyznam kvoli polypu a ani mm nie je doma...

kubisova
12. aug 2014

@kitulka som doma vi stvrtok rano pojdem az ma vecer môžu prepustit
@jaja9891 dakujem a za srdiecko

rybkaa
autor
13. aug 2014

@kubisova ja som šla ráno o deviatej na sálu a o 11-tej ma už pustili, len som ešte do 12-tej čakala manžela, zajtra na teba budem myslieť, držím palce!!!

senta_sofia
13. aug 2014

@rybkaa a ty dnes ako? aj si testikovala?

rybkaa
autor
13. aug 2014

@senta_sofia hej, ale test rovnako ako včera, micro duch 🙂 príznaky žiadne, len ma nenormálne bolia kríže a panva, hlien je biely ako riedke telové mlieko, tak neviem, či to je predzvesť mrchy alebo nie 🙂

rybkaa
autor
13. aug 2014

jaj a ešte graf, celkom slušný, tak som zvedavá, kam sa dopracuje, zatiaľ sa neteším.... http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

paskolinka
13. aug 2014

@rybkaa grafik pekny. daj foto ducha, posudime, ci je lepsi ako vcerajsi 🙂