Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adrianaaa32
@zarzisia baby moja svagrina máva takú mrchu bezne, ze najprv prve dni riadnu, potom 2 dni skoro nic a potom dalsie 2-3 zase silnu a je zdrava, ma dve deturence 🙂 ...moze to byt aj tymi liekmi, predsa su to hormony...ona teraz brala dva cykly HAK aby nemala MS na dovolenke (dr.jej kazala) a este pred dovolenkou jej dosla taka mrcha ze konec, strasne silnu a dlhu a to narobili len dva balicky antiky, co potom musi urobit taky pregnyl? Takze myslim ze to bud tym...no spýtaj sa dr.som sama zvedava ci to je normalne alebo sa to nejako riesi 🙂
@zarzisia inofolic beriem aj ja....a clostyl a pregnyl mam uz za sebou...mne nepomohol ☹
@rybkaa to vazne je stale v ramci normalnej MS? ja som to mala prvy krat tento cyklus. Tak uvidime ci sa to bude opakovat... dmes mi vysiel krasny pozitivny ovu test, tak snaaaaad to bude tento mesiac 🙂
inak, tiez zatial tak potichucky gratulujem 🙂....daj dalsie testy 😀
@adrianaaa32 este je skoro na predčasné závery, ked ms nedojde zacnem sa radovat...duchov som uz mala habafej 🙂 a hej, svagrina tak mava bezne mrchu, kazdy cyklus, nic neberie, raz rodila riadne, druhe cisarskym, neviem ci to tak mala aj predtym...no je to divne
@adrianaaa32 pekneeee testovacia ciarka pobrala vsetko farbivo kontrolnej, tak sup do perín 🙂
@rybkaa 😀 😀 veru toto nemozme prepast 😝
jasne, radsej sa este velmi neradovat a pockat si kym ti // oci nevybiju 😀 😀
@rybkaa prave som si spravila dalsi test a tam je uz len jedna palicka...to znamena ze ovu prave prebehla? ci este len prebehne? sak som z toho uz debil 😝
@matulisa no ja by som povedala ze prave pri nepravidelnom cykle to ma vyznam....ja meriam tiez len druhy mesiac a teda, je to velka pomoc....mozem len doporucit 😉
@adrianaaa32 a ten silny si si kedy robila? Nepila si teraz viac ze si mala zriedeny moc? Ovu prebehne do 48 hodin od vrcholu LH tada od pozitivneho testu, ukaze to len teplota a pomoc ze aj hlien...v kazdom pripade sa snazte dnes zajtra a mozte aj vo stvrtok 🙂
@rybkaa prvy som robila o 17:00...ale ved v podstate je to aj jedno kedy, ak sa budeme poctivo snazit 😝
pockam si na muza kym pride z prace a sup na to 😀 😀
Ahojte zienky,ako sa mate,co nove?mna dnes v nemocnici nasrali,lebo som chcela co najskor dat polyp von,ale tak ma primarka odbila,ze poistovna to schvaluje 2 tyzdne a potom ma musi ona objednat a ja by som potrebovala okolo 26.8. to dat von,lebo sa to robi tesne po ms,tak to uz nestiham a vyprevadila ma von dverami....som myslela,ze ma porazi... ze mam prist,ked budem vediet co chcem... lebo ma v cakarni vela tehotnych pacientiek....a odo mna nemala uplatok.... akoby ma nemohla ona uz aj objednat a pockat na papier z poistovne...a to som tam na nu cakala vyse 3 hodin 😠 takze nase snazenie sa nema vyznam kvoli polypu a ani mm nie je doma...
@senta_sofia hej, ale test rovnako ako včera, micro duch 🙂 príznaky žiadne, len ma nenormálne bolia kríže a panva, hlien je biely ako riedke telové mlieko, tak neviem, či to je predzvesť mrchy alebo nie 🙂
jaj a ešte graf, celkom slušný, tak som zvedavá, kam sa dopracuje, zatiaľ sa neteším.... http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa