icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
30. dec 2018

@kakatulik kvôli čomu sa nemôžete?
@julianka007 určite nemusíš tak striktne, pila som ho 14 mesiacov a nič, keď som nič nebrala, tak som vždy v pohode na 1 x otehu 🙂... tiež nemeriam 🙂
@martinade všetky stery negatívne; priateľ, že super a čo teraz? Ja, že nič, ešte sono a potom ta mám vymeniť 😀...ako dnes ovu test...vyzera, že ti pekne teploty ostali, nemáš ani cyklus rozhádzaný 🙂
@alison11 u mna aj v čase ovu aj uhniezdovani bola jemne ružová
@ikonica nejaké pocity? Zatiaľ si vždy tehu cítila 🙂

alison11
30. dec 2018

@evi38 A ako dlho Ti to trvalo?Ja dnes mám už 4deňale dnes a včera len pri utretí sa po malej potrebe.A predým 1 a 2deň som musela mať vložku. teraz mi intimka stačí.

ikonica
30. dec 2018

@evi38 jediny akoze priznak su bolestive bradavky uz tri dni... Horuce su... Ale toto neviem ci som uz niekedy mala... Ale to moze byt aj z progesteronu... Inac nic...

kakatulik
30. dec 2018

@evi38 aaale,mm ma pozitivnu ureoplazmu,tak berie Antibiotika....ja mozem ist na vyter az najskor 3.1.,potom dokedy dostanem vysledky a ak pos.,tak Antibiotika,kontrolny ster.....a dalsi cyklus az dva v kybli......a taku ukazkovu ovulku som mala....
Inak ja som az na Candidu mala koncom maja vyter na tie veci negativny...boli sme ale medzi tym v termalnej vode,tak aj tam sme to mohli chytit.....priznaky ziadne...

ereska
30. dec 2018

@ikonica mne tak stále horia verím že to bude onoooooo držím palce a // na testiku

taily30
30. dec 2018

Ja zatial takto zienky

martinade
31. dec 2018

@evi38 super ze stery negativne a ze si ok. Dalsia vec vylucena. Asi ovu vychadza na dnes. Včera som ocikala ovu test blbo a kedže som mala iba 1 so sebou nemohla som ho opakovať, ale dnes mi klesla teplota a od zajtra dufam ze zacne stupať.

iam24
31. dec 2018

Žienky ovu bola včera podľa vás? ;)

ikonica
31. dec 2018

Stojim na mieste... Podobny priebeh ako min.cyklus....

shimmikk
31. dec 2018

@kakatulik len dajte pozor teraz pri sexe, ked on berie antibiotika a ty este nie 🙂 my sme museli pocas brania antibiotik kvoli takymto veciam spavat spolu s kondomom. Ak sa jeden lieci, druhy este nie a ma to, po sexe bez ochrany sa to automaticky prenesie zas na prveho, cize si to budete donekonecna vracat. Preto sa odporuca tie antibiotika brat naraz a sexu sa bud vyvarovat alebo teda s ochranou

dolynkag
31. dec 2018

@ikonica juj, super, držím silno palce...kedy testuješ? na Nový rok?

ikonica
31. dec 2018

@dolynkag idem dnes zohnat test.. Ale asi je este skoro aj vzhadom na pregnyl... Tak uvidim... Ale ako sa poznam, tak ked uz budu testy doma, tak nevydrzim 🙂

kakatulik
31. dec 2018

@shimmikk no veď jasne. Postime sa teraz. Raz sme to nejak nezvládli,bol tam taký obsuch😎,to bolo asi druhý deň deň užívania antibiotík,ale odvtedy nič. Ja som bola na liečení,preto sa to celé posunulo. Ešte sviatky do toho.

martinade
31. dec 2018

@ikonica daj vediet ako testy, držím pršteky

dolynkag
31. dec 2018

@ikonica novoročné koľajničky čakáme 🙂

ikonica
31. dec 2018

Neviem.... Tento mesiac mam taky nijaky pocit... Nebyt tych prs tak poviem ze urcite nic z toho....

shimmikk
31. dec 2018

@kakatulik jasne, tak ak to bolo druhy den, myslim ze to neurobi skodu, predsa len tie antibiotika nezacnu mat 100% ucinok hned, inak by ich nedavali na viacero dni 🙂 kolko dnove mate a ake? My sme mali az na 20 dni :/ doxyhexal sa to myslim volalo + posledne 3 dni som mala aj vkladacie tablety

butterfly333
31. dec 2018

@ikonica držím mooooc palčeky moja

ja197
31. dec 2018

Ahojte baby, tak ma napadlo, dá sa niekde v grafe v nadpise alebo niekde uviesť, že ktorá strana ovulovala? Chcela by som si to zapísať keďže pravá strana bol anovulák, tak aby som si to odsledovala...

butterfly333
31. dec 2018

@ja197 ja si to píšem do poznámok v kolónke.

martinade
31. dec 2018

@ja197 alebo si vytvor vlastnu kolonku - text a zaznačuj si buď L alebo R.
To sa ti potom bude zobrazovat spolu s grafom a uzívanými doplnkami

ja197
31. dec 2018

@martinade No to je super nápad, aspoň to bude vidno rovno v grafe 😊 ďakujem

ikonica
31. dec 2018

Zatial snehobiely... Ale aspon viem, ze pregnyl je uz fuc ;)

81anina
31. dec 2018

@ja197 Ahoj ja mam ff v pocitaci a v tablete.Ja si takto oznacujem grafy po laparoskopii 🙂V tablete som zatial neprisla na to ako sa zmeni stitok na grafe ale v pocitaci sa to robi takto : Pod grafom na pravo kliknes na Cycle list vid obrazok 1 potom sa ti rozbali stranka s grafmi vid obr.2 pod grafom je edit label tam kliknes na graf co chces premenovat a uz len prepises obr.3

alison11
31. dec 2018

Ja dnes takto,a podbruško si úplne tak cítim ako počas tehotenstviev a časté cikanie,od zajtra začnem merať bt aby som vedela kde som z cyklom.

kakatulik
31. dec 2018

@shimmikk MM má tiež Doxyhexal,ale len na 10dni. Ten urológ čo mu to dával,ani len nespomenul, že by som aj ja mala brať. Ja chcem ísť ale pred tým na výter,aby som do seba tie pirule nepchala zbytočne,aj keď neviem či je šanca,aby som ja bola negatívna.

evi38
31. dec 2018

@alison11 pri ovu 2 dni, pri uhniezdeni len jeden len jednorazovo
@taily30 super, tak sa podarilo aj po operácii 🙂... držím palce
@martinade áno som rada, že všetko ok, tak nakoniec nebudem merať ani tento cyklus, chodím spávať nad ranom, tak mám prehodeny režim 😀 u mna 6 DC našla som pri upratovaní 1 ovu test a 9 DC sono kvôli folikulometrii, tak to budem vedieť kedy ovu prebehla 🙂za cca 4 dni čakám ovu, tak budeme približne rovnako aj s taily po ovu 🙂držím ti palce, ovu u teba rátam skôr zajtra, dnes sa mi nezdá, že by do zajtra vyskočila o toľko... poistené máte parádne 🙂
@ikonica aspoň vieš, že ak sa objaví čiarka už nebude s pregnylu 🙂... mna boleli bradavky len keď som bola tehu a 2 x keď som brala clostyl

ikonica
31. dec 2018

@evi38 mna pominule cykly boleli prsia ale nie bradavky... Ale zda sa ze dnes to nejak ustupilo....

taily30
31. dec 2018

@evi38 ahoj evi. Podarilo sa veru raz. Ale aj naposledy tentokrat. Prilis velke bolesti ma.
A u teba je aky dalsi krok? HP na 1tku, stery ok, chlapa menit nejdes, ci? 😀

ikonica
31. dec 2018

@taily30 mozno bude stacit aj to raz ;) ✊