icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
14. aug 2014

@rybkaa myslis, ze dorazi? vsak tie testy vyzerali nadejne, duch tam bol 😖

happyfrog80
14. aug 2014

@paskolinka ja 7 rokov a prd z toho ,miesto tehotenskeho brucha mam uz slaninove z hormonalnych liekov sakra ☹

lenna71
14. aug 2014

Baby mam otazku ma vyznam zacat uzivat inofolic tak od 6DC ci mam radsej pockat na dalsi cyklus? lebo som si ho objednala neskoro a uz dnes som 2DC a kym pride ratam že uz bude tak 6DC. dakujem

rybkaa
autor
14. aug 2014

@lenna71 mne este nedosla ani nespinim...tak uvidime. ..plánovaná je na zajtra...ak nedojde testnem este 🙂

rybkaa
autor
14. aug 2014

@paskolinka mozno to bol len jednodnovy pokles, po mrche ani stopy zatial, zajtra sa pravda ukaze 😉aj som zle spala mozno aj to ovplyvnilo teplotu

rybkaa
autor
14. aug 2014

@lenna71 mozes zacat hocikedy. A ber ho furt aj cez mrchu

adamnela
14. aug 2014

Ahojte baby..
U mna nic nove, zatial vsetko po starom, mrcha nikde, tak uvidime...No uz kaslem nejako na to a pockam do pondelka co sa stane a ci pride. Ak nie, v utorok vybehnem ku dr., nech ma mrkne ako to vyzera so mnou...
@rybkaa no klesla si dost 😒 Ale este ako hovoris, nemusi byt nic stratene. Ale myslim, ze Tebe je sudeny ten september a ten chlapec 😉
@zuzu2389 jejej, krasny testik...Velmi moc Ti gratulujem a tesim sa s Tebou 😉

lenna71
14. aug 2014

@rybkaa No inak ja som ani nemala vyrazny pokales a prisla ale zas nebola som ani tak vysoko ako ty som klesla z 36,96 na 36,85 tak som si myslela ze mam este cas nejaký ten den-dva, no co uz aspon to budem mat rychlejsie zasebou 🙂

kitulka
14. aug 2014

@zuzu2389 jeeeeeej krasne // tesim sa s Tebou a prajem, nech je vsetko ako ma byt a bezproblemove 😉 Aj my sme cakali skoro 3 roky, kym sa nam zadarilo (bez jedneho mesiaca). Oplatilo sa cakat, a zelam vsetkym snazilkam tu v skupine, nech sa uz coskoro dockaju aj oni.

paskolinka
14. aug 2014

@adamnela ale ta teplota sa ti celkom drzi vyssie, mozno ta ms pride po par dnoch predsa len. ten inofolic beries stale?

paskolinka
14. aug 2014

@happyfrog80 tomu ja by som sa chcela vyhnut, aby do mna pchali hormony... ale zas, niekomu to pomoze...

chmurkaxy
14. aug 2014

@lauritka Svetliii, pls, potrebujem radu. Mala som ms 3 dní (aj s koagulatmi, tými hrudkami trošku,ale slabšiu, potom dva dni spinenie) a dnes mi začala slabá ms zase. Tak som si urobila ovu test a takmer +. Predtým som si robila tehu digi na 10dpo a nič. To fakt môžem mať ovu? Mávam tak 17-22dc bezne. som z toho major :(

adamnela
14. aug 2014

@paskolinka no prave preto chcem ešte chvíľu počkať, či príde mrcha sama a nie s vyvolavackami. Ale uz by bolo aj načase, žeby ma milosť pani uz navštívila..A nie Inofolic neberiem už 2 týždne :-/

chmurkaxy
14. aug 2014

Hm, tak som teraz večer testla tehu pepinom. A je tam mikroduch. takže mi z toho vychadza,že zase niečo bolo a už len pozostatky sú, lebo už som len spinila dva dni dozadu a potom nič a dnes celý deň ružová krv:((

vejula
15. aug 2014

@chmurkaxy ja som merala aj napriek tomu že dojčím ešte 2 deti naraz. Merala som si aj pri prvom synčekovi tiež som ho dojčila a graf bol pekný dvojfázovy aj vtedy aj teraz. OBa razy som otehotnela hned v prvý merací cyklus. Takže nie na každého dojčenie a vstávanie ma taký vplyv na teploty. U mna to bolo v pohode a poznam viacero žienok, čo meraju počas dojčenia a grafy su pekné 😉

vejula
15. aug 2014

@senta_sofia ahoj ako ty tehulka 🙂 už maš po prvom trimestri uspešne??? 🙂

chmurkaxy
15. aug 2014

Tak baby, ranný tehu už nič, čistý, ovulačný som robila tiež, slabne takisto. Dokelu,kto sa má z toho vysomarit :( ale beriem to tak,že ak aj niečo bolo, tak to bol náš štvrtý neúspešný //pokus po Filipkovi
A on nám tiež vyšiel ako piaty //pokus 🙂 takže Juchuuuu, už to snáď zase príde 🙂

zarzisia
15. aug 2014

ahojte baby, tak ja som prisla od gynekologa........ mame zasatvene snazenie, takze opustam vase rady :( 6 cm cysta v lavom vajecniku.

chmurkaxy
15. aug 2014

@vejula Veju, ty si super,moc moc dakujem 🙂

paskolinka
15. aug 2014

@zarzisia ejha, a to ako sa tam objavilo? 😨 ved naposledy ked si tam bola, tak vsetko ok... nie? a teraz co ta caka?

zarzisia
15. aug 2014

@paskolinka neviem moja...minuly mesiac nic, mala som tam 3 folikuly a dnes ze 6cm cysta :( a nepraskla pocas MS, tak mam z toho obavy aj ja a aj DR. Musim si davat poroz, aby sa mi nepotocila a pri bolesti hned do nemocnice :( o 15 dni kontrola :/ Je mi uplne na prd, u neho som uplne spanikarila, ze som skoro odpadla.,....bojim sa

rybkaa
autor
15. aug 2014

@zarzisia ejha 😲 a to čo tak rýchlo narástla???? neodchádzaj, veď môžeš písať aj ako pokračujete, nie je to tu len o snažení...čo ideš robiť? počkáš čo sa s ňou stane alebo ide von? a je to vodná alebo tuhá cysta?

vejula
15. aug 2014

@chmurkaxy vôbec nemaš zač, držim palce nech to rychlo vyjde 😉

chmurkaxy
15. aug 2014

Uschol ranný test a tam ďalší slabulinky duch. Je to Women Secret, máte s ním niekto skúsenosť? nemyslím si že som tehu,skôr asi niečo bolo a odišlo,tak že do budúcnosti,či je spoľahlivý..

adrianaaa32
15. aug 2014

@zarzisia ach jaaaaj, to neni mozne ☹ ...ale neodchadzaj, drzim palce nech sa to da rychlo do poriadku...a daj nam vediet ako sa to bude vyvyjat...drz sa 😒

rybkaa
autor
15. aug 2014

@zarzisia ja som mala cystu na vaječníku napravo, mala vyše 5 cm, teda skoro ako tvoja, ale mala som ju roky a rástla postupne....či je možné, že tie tvoje veľké foliky nepraskli a vznikla z nich cysta? Tá moja musela ísť laparoskopicky von, akože nič strašné to nebolo, ale tiež som rada, že mi to dali von, malo to hnusný obsah a ak by to tam ostalo, mohlo sa zvrhnúť na karcinóm, tiež som chodila ako na ihlách opatrne, aby to neprasklo alebo sa neomotala okolo vaječníka

senta_sofia
15. aug 2014

@vejula este neee, este musim tak dva tyzdne vydrzat... 🙂 ale ty uz mas polku za sebou, sa ti to kraaati 😀 uz si odstavila aspon najstarsieho, ci budes kojit troch?🙂))

senta_sofia
15. aug 2014

@zarzisia a co s nou budu robit? a aka to je cysta? bud tu s namiiiiiii 🙂

rybkaa
autor
15. aug 2014

@chmurkaxy niečo tam duchuje, tiež to vidím, s woman mám dobrú skúsenosť, ale skúšala som ich len vtedy keď som už čiarky mala, s duchmi neviem ako ukazujú, či spoľahlivo či nie....koľko ti mešká?

paskolinka
15. aug 2014

@chmurkaxy duch tam je. s tymito testami nemam velmi skusenosti, pouzila som asi raz a neduchoval vtedy. kolko si od ovu? pisala si, ze si mala slabu ms a teraz zase cosi? mas aj graf? 🙂