icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
7. jan 2019

@taily30 obe mame skúsenosti s ukazkovymi grafmi 🙂 a co tv. graf?

taily30
7. jan 2019

@martinade to mas pravdu, uz by sa patrilo mat aj ukazkovy vysledok.

taily30
7. jan 2019

@martinade prazdny kruzok nechapem, lebo namiesto 8.10am som merala 7.50am. A aj ciary mi zmenilo na prerusovane

kakatulik
7. jan 2019

@martinade fihaaaaa🙂

ikonica
7. jan 2019

Tak snad uz len klesat bude a nenatiahne sa mi zas cyklus ako minule...

martinade
7. jan 2019

@taily30 super graf, a skusala si zmenit cas?

martinade
7. jan 2019

@kakatulik zatiaľ nic extra. A ako tv graf?

ikonica
Autor odpoveď zmazal
martinade
7. jan 2019

@ikonica uz mi nabehol tv. Graf. Zatiaľ je taky vyrovnany. Celkovo nema klesajucu tendenciu. Test si neskusala?

ikonica
7. jan 2019

@martinade nemam test a kupim asi az v stredu.... Ak dovtedy nepride ms, co dufam uz pride....

iam24
7. jan 2019

Ja dnes pokles.

taily30
7. jan 2019

@martinade neskusala som nic menit, prazdne kruzky mi nevadia, nic nezmenia aj tak😉

martinade
7. jan 2019

@taily30 ff strajkuje 🙂 tento mesiac

butterfly333
7. jan 2019

@ikonica moja pekný graf to si koľko dpo nemala byť už ms? No ja držím palce dúfam že na teste budú //tak čakám 😘

butterfly333
7. jan 2019

@kakatulik moja ovplyvňuje vitex bt?

ikonica
7. jan 2019

@butterfly333 mam 26 - 28 dnove cykly... Cize zajtra by bolo uz meskanie... Som cca 16 dpo (ak bola ovula, kedy si myslim podla sona a pregnylu...)... Tehu to nebude, uz by muselo byt vcera nieco na teste.... len to zas natahuje ten progesteron...

butterfly333
7. jan 2019

@ikonica jaaj brala si progesteron? Ja minulý cyklus a ms mešká la 7dni. Tento cyklus už nič neriešim no neverím že by sa to podarilo som asi stratený prípad.

ikonica
7. jan 2019

@butterfly333 brala ale nizsie davky a kratsie (minule mi predpisal 2x200mg rano aj vecer teraz len 100mg rano a vecer... Ale mala som doma zvysnu 200mg tak som brala jednu rano jednu vecer... Minuly mesiac tam bol zastupujuci lekar a dal mi vysoke davky... Aj som pisala mojmu dr ze ci je to ok tak vysoke davky a on odpisal, ze sa mam riadit pokynmi druheho lekara... Zbytocne ma predavkovali... A uz sa to odzrkadlilo na vahe... Mam objednany progesteronovy krem, tak dalsi cyklus budem brat ten...)

butterfly333
7. jan 2019

@ikonica tak to držím palce moja nech už si nájdeme vytúžené // a do šťastného konca

kakatulik
7. jan 2019

@butterfly333 podľa mňa nie🙂

kakatulik
7. jan 2019

@martinade aaale,graf neriesim,lebo sa nesmieme snažiť🙄

ikonica
7. jan 2019

@butterfly333 aj ja drzim prsty... Tento cyklus idem bez clostilu a mozno ani nepojdem na sono... A asi nebudem ani merat.... Budem mat tazke obdobie v praci az do marca, tak sa na to asi na chviku vykaslem.... Uvidim este... Premyslim to este...

butterfly333
7. jan 2019

@kakatulik lebo som dnes skúšala bt a 37,3 nič som nebrala tento cyklus iba ako vždy vitamíny.

izy1661
7. jan 2019

Ahojte.
Ako som pred pár dňami písala, že uz nemeriam ani nic iné... Tak samozrejme som doma našla ovulacne testy. V piatok mi vyšiel krásne pozitívny a večer mi išlo urvat ľavý vajecnik. V sobotu rano som pre istotu zmerala bt (viem, ze to nema nejaku výpovednú hodnotu, ale som si myslela, že bude vyššia teplota). Bola 36,65℃. Vravím si, že ok, asi bude dnes ovu. Rano v nedeľu meriam znova a tam len 36,55℃. Tak reku, ze ovu od POT do 48hod, este moze byt dnes a aj ma včera bolel znova vaječník, ale PRAVY. Lenže dnes teplota 36,67℃ ... Tak teraz neviem. Mám 3 teórie :D
1. Ovu bola včera a teplota pôjde postupne hore.
2. Bola dvojitá ovulacia.
3. Nebola a tym padom bude určite anovulacny cyklus.
Ku ktorej možnosti sa priklanate vy? 😅🤣

evi38
7. jan 2019

@taily30 mozno sa podari aj z toho jedneho 🙂...ja som vzdy otehu, ked len raz sme si v danom mesiaci nedali pozor 🙂...drzim palce 🙂...neuzivas vitex nahodou? Lebo, ked som ho uzivala, tak som mala zapchu...na nu mi pomaha reflexna masaz chodidiel par minut doma si spravim 🙂
@alison11 ked som mala cystu tiez som spinila par dni, ale vtedy hnede nie ruzove
@martinade vyzera, ze ovu u teba prebehla ako som pisala o den neskor 🙂...u Dr. som bola na 9DC, dominantny folikul 17 mm na pravom vajecniku, cize, co som si myslela, ze kazdy mesiac ovulujem z ineho, tak to tak nie je, lebo keby sa mi striedali pravidelne, tak by bol na lavej...ovu podla mna na 11 DC, ale nemeriam...dalsi postup, este mi skontroluje na sone ci prebehla ovulacia, ale teraz ma dovolenku, tak az cca za 10 dni, ze to je pre neho smerodatne...potom neviem, co vymysli 🙂
@happy9911 ak sa ti posunula ovu, tak sa ti aj ms 🙂
@julianka007 ja som mala 2 x na 4 DPO ruzovy a raz som bola tehu a raz nie, uvidis dalsie dni 🙂...drzim palce 🙂
@ikonica skoda, ze je test biely, mas pekne ustalene teploty...
Inak gratulujem vsetkym tehulkam a prajem Vam kocky vsetko dobre v Novom roku, nech sa kazdej podari drzat v naruci vytuzene babatko 🙂

julianka007
7. jan 2019

@evi38 no celkom ma to zaskočilo... Už som sa zľakla, že sa ide rozbehnúť MS na 14DC. Aj ma trošku pobolievalo bruško, ale všetko to prešlo. Celé divné... No už musím len čakať... Uvidím...

butterfly333
7. jan 2019

@ikonica ja som v decembri nastúpila do novej prace tak aj tak by nebolo dobre byť tehu no nech je tak ako má byť.

kakatulik
7. jan 2019

@butterfly333 tam nie je dôvod. Veď uvidíš, možno to bola iba jednorazová záležitosť.

butterfly333
7. jan 2019

@kakatulik ja som len tak dnes zamerala. Aj tak tento týždeň mam nočné čiže nebudem merať a celkovo už nemeriam. Nech to dopadne akokoľvek

alison11
7. jan 2019

@evi38 Áno hnedé som mala aj ja a dnes zas niečo pri utretí.