Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zarzisia moja ta cysta bude z clostilu a odide s dalsou ms,isto len folikul nepraskol....to hormony su svine... pozri na mna...tiez som mala cysty necelych 6 cm a vodove odidu...ked narastla tak rychlo,tak aj odide...alebo je zo zlteho telieska... kup si vitamin B1- thyamin a aj tri naraz zober...pomaha na vodove cysty...ale cisty si kup a ber kym ms neskonci a nepojdes ku gyn....budes mat biely jazyk a citit ho v moci...ale mne s tou cystou pomohol....a pokojne ak ta to neboli a citis sa na to,tak si to uzite...ja som mala sexik aj s cystami... 😉 drzim palce a nestresuj,mne dnes prisla schvalena ziadost na ivf a v septembri ak poriesim polyp ideme do toho... musi sa nam to uz vsetkym podarit.....
Ahojte zienky,kleplo mi pc,tak len na mobile v skratke...docitala som vas a myslim na vas,ako sa vam dari,co nove...mne dnes oznamili,ze uz to mam schvalene,malo to byt 30 dni a bolo to za 9 :O mm je v soku,akysi smutny a ja musim poriesit najprv polyp ☹ este aj ten musel narast...och... drzte sa babule moje a mnozte sa 😀
@mawiya awoj moja 😉 my budeme tehu vsetky spolu a basta... snazim sa byt sebecka a mysliet na seba 😀 ale aj tak ma obcas rozculuju riadne... rozmyslam ake vitaminky si nasadit,asi dam sancu inofolicu este alebo co.... oddychujem na stavbe a myslim ppzitivne,lebo teraz mm depkari.... cmuky a ty co nove?
Ahojte, ak môžem prispela by som. O druhe babatko sa snažíme už rok (presne to je 25 mesiac), užívala som 3 mesiace inofolik - že zázračne pomáha 🙂, no mne spôsoboval veľké bolesti krížov a podbruška, špinenie počas cyklu aj dva dni pred MS. Tento cyklus som ho vymenila za sarapis (s nim som už otehotnela, mame 3 ročnú dcérku). Boli sme na dovolenke a dúfala som, že ovu bola 14 den, lebo 36,8 mam už poovulačnú teplotu. http://www.fertilityfriend.com/home/2c98af .Testy mam ale negatívne. Dufam, že sa aj ja dočkám raz takéhoto výsledku @lenocka78 , aj si niečo užívala na podporu? Srdečne gratulujem, je to úžasné 🙂 .
@zarzisia ja bych to riskla, telo sproste nie je 🙂 a neviem, ci si pamatas, joannah mala tiez cystu, praskla a babo sa bez problemov udrzalo 😉
@jaja9891 zlatik mne jedna zlatá lekárka povedala, aby som požierala E-vitamín a aj manžel aby požieral to isté. že je to základ pre stavbu buniek. tak ideme požierať E - vitamín, dokonca je aj lacný. 🙂 Ďalej mi povedala, aby som mužovi robila viacej cibuľového šalátu, pretože cibuľka zlepšuje kvalitu spermijí. Tak požiera cibuľku so soľou už dva dni 🙂 k večeri. umyje zube a nič necítiť. hhhhhhha 😀. no a všetci hovoria o B-komplexe ako o zázračnom vitamíne, ja som z neho vždy pribrala. tak ten zatiaľ vynechávam. 😀 Takže E-čko a alchemilku a dobrá na prečistenie je žihľava. Takže tak cica. Ja inak dnes 1 DC - som vedela, že tá špina príde v sobotu a pokazí mi víkend, ale ja sa nedám, nadopovala som sa Nospou a paralenom a hneď ako mi lieky zaberú tak vybehneme do prírody, a ak nezaberú, mám náhradný plán a večer, respektíve v noci ideme do mesta na kávu, kofolu, koláčik samozrejme aj s deckami. tešia sa. milujú nočnú Bystricu, sedieť na teraske, popíjať kofolku a ohovárať ľudí. krásny deň zlato a hlavne - buď sebecká. Pretože ak ty nebudeš myslieť na seba a svoje potreby, tak kto asi? musíme byť sebecké. cmukáň.
@zarzisia cica neprekonala si panický atak? ako nie že by som ťa odsúdila na psychotropné látky 😀 ale ja som presne takto dakedy reagovala v stresových, alebo skôr poststresových situáciách. nemohla som dýchať, odpadávala som (nikdy som ale naozaj neodpadla) nával horúčavy, strachu, zatmenie pred okáma. no a diagnoza bola - panický atak. no a diagnozu som si našla sama na webe, lebo dokyna ma poposielala na všetky možné vyšetrenia vrámci CT a MRI a síce našli všetky možné choroby, tieto stavy mi to nepomohlo riešiť. a tak som študovala na nete a za dokynou prišla s ráznym rozhodnutím, že idem za psychoškou. a pomohlo 😀 ono netreba lieky, stačí sa naučiť zvládať situation a správne dýchať a podobné sprostosti, čo je v danej situácii skoro nemožné. ale dá sa. ak náhodou by sa ti tieto stavy opákli napíš muca. inak, nehádž 22 mm vajco do vreca. 😀 veď čo ak.......... . cmukáň 😀
@monana dakujem, nie neuzivala som vobec nic, totiz aj ked som si len listovku nasadila, hned mi to nejako cyklus posuvalo, tak som sa na to vykaslala a takto som ho bez nicoho mla ako hodinky, ukazkove grafy a furt nic, aj na vysetreniach sme boli, ale nic nezistili, tak sme sa rozhodli este cakat a neriesit to nejako inak a oplatilo sa. Uz len aby to aj dobre dopadlo 🙂 Budem drzat palceky aj tebe, mas to velmi podobne, tiez mam uz 3 rocnu dcerku 🙂
@zuzulienocka77 kuratko, uz si doma? predpokladam, ze podovolenkovy blazninec, ale ak sa ti bude dat, tak nam napis, co si si okrem piesku, musli a hory pradla z dovolenky priniesla 😀
Ahojte kocky, uz som domaaa. Dovolenka s dietatom je ina, ale uz by som nemenila. Ma to svoje caro. 🙂 Cestu sme prezili relativne dobre, domov na 1*. Som oddychnuta, slniecka bolo velaaa, tak nam to vyslo, len doma ste prestali kurit 😠 . Vsak dostanem chripku 😀 .
@senta_sofia z dovolenky som si ani piesok ani musle nedoniesla a myslim, ze ani cervicek sa neudomacnil u mna ☹. Uz citim oba vajecniky, maternica nafuknuta aj cecake (ak sa daju tak nazvat 😀) pobolievaju. No zajtra odmeriam a budem na istom. Snazila som sa nemysliet na drobca,ci bude, ved uz bolo po ovulke, aj som popila, musela som drzat krok so svokrom 😅
Snazim sa vas docitat, tak v skratke novym tehulkam gratulujem a @kubisova velmi mi je luto,ze to nevyslo, ale ked sa zotavis bude to na prvy sup a bude to ok, ved teraz mas pohnojene ako sa hovori 😉
@zuzulienocka77 tak som zvedava 🙂 aspon ze ste si oddychli, aj ked teda s dietatom ma ten oddych trosku inu dimenziu 😀 a to ochladenie, no, mne napriklad vyhovuje, lepsie sa predychava, ked ti je soufl...
@zuzulienocka77 tak co uz stalo sa a asi to panbozko tak zariadil...len som teraz unavena
Ahojte kočeny....
No u mna stale sa nic zaujimave nedeje. Cakam na spasenie 🙂
Inak mam novu robotu, takze nejako nestiham. Zacala som robit u nas v dedine v obchode s potravinami a su to celodennky, ale robim v podstate kazdy druhy den.Tak sa da...
@zuzulienocka77 vitaj doma, oddychnuta a plna energie 🙂 No veru, u nas poriadne ochladilo, boze zachvilku nam treba zacat aj kurit. teda u nas na Orave urcite ano 😒 Skoncili nam teple krasne vecery a noci 😒
@mawiya @jaja9891 @adrianaaa32 ja som tiez uzivala vit. E, ale minul sa mi prestala som. Asi si ho kupim zasa 🙂
@zarzisia no moja, to ma mrzi s tou cystou, ale neboj, dopadne to dobre a praskne sama potvora jedna.
@lenocka78 no to je super, ze si nic neuzivala a takto sa vam konecne krasne postastilo...To je super a moc drzim palce 🙂
@monana ani mne Inofolic nevyhovoval. sme asi z tych par zien, pre ktore tento pripravok nie je to prave. Tiez som rozmyslala nad tym Sarapisom, ale zatial odolavam...No uvidim...este pockam chvilku...
@kubisova Ty pekne este pooddychuj a potom hor sa na to, ked sa budete na to citit 🙂
Dobre ranko kocky, ja dnes podovolenkova teplota http://www.fertilityfriend.com/home/zuzulienocka77 . Pekny dnik 🙂
@rybkaa jaaaaaaaj ty kozla, a to si nevedela spomnuť. ved my sme harmanecku planovali na včera a potom reku čo sa tam budeme sami ondzit. jaaaaaaaj zabiť ťa je málo. ešte raz ma obídeš a ani životaschopný chlap ti nepomôže 😀 . no a hej stožiare padali, stromy u nás na sídlisku, ale ja ti poviem tajomstvo - my máme internet aj tv aj telku na optickom kábli a ten je v zemi. 😀 nás búrka nenaštve. len keď niekto pricvakne kábel v rozvodnej skrini - tak sme v riti 😀
@zuzulienocka77 vitaj doma dievka a ty si netestovala???????? fííííííííííííííííííííí, že aká si ty odolná. ja by som nevydržala. 😀
@mawiya no, ono to bolo celé také neplánované...pôvodne som mala ísť na stretko z gympla, ale nakoniec sme mali micro stretko z výšky u kamošky v BB, boli sme len na jednu noc, lebo sme museli páliť na sliač po svokrovcov z dovolenky, tak sme tak rozdumovali, že čo ideme robiť, či ideme na člnok na splav, ale fúkalo, voda veľká, tak reku pome do jaskyne, tam ľudí jak na václaváku, dobre sme dušu nevypustili ako sme sa hore triakali 🙂 prisámbohu, druhý raz ťa neobídem, aj ťa tu dlho nebolo, ta reku si dakde tahet vo svete a ty len pricviknutá v rozvodnej skrini 😀

@zarzisia tyyyyyyyy čo maš zajačie umysli? to by si nás vážne opustila? takie milie, dobrie baby. šak tu nie sme len o snažení. 🙂 pozri ja tak kukám na môj akože graf a že - 30 cyklus. a čo. ideme ďalej. takže ťa tu pekne čakám pravidelne na pokec 😀 a neboj cysta bude "dobrá". 😀