icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
14. jan 2019

@dadulik6 určite si ovu mala. Sice najistejsie bu to bolo ak by to bolo potvrdene lekarom

dadulik6
14. jan 2019

@martinade dakujem no uvidime kedy ms pride ff mi ju dalo na sobotu

martinade
14. jan 2019

@dadulik6 držím silno silno pršteky 🙏

dadulik6
14. jan 2019

@martinade dakujrm si velmi zlataaa ❤

taily30
14. jan 2019

@martinade skoda mati, je mi to luto. a cim moze byt omeskanie sposobene?

taily30
14. jan 2019

@martinade ked sa zadarilo dvakrat po laparke, do tretice vsetko najlepsie!!!! ci uz pojdete na IUI? ja by som asi do tretice skusila 🙂

izy1661
14. jan 2019

Ja dnes takto. A akože od včera ma celkom boli vaječník(teda +- v tej oblasti).

izy1661
14. jan 2019
kaciatko04
14. jan 2019

Bože, toto bude podľa mna jeden nekonečný cyklus 🙄

ladysmurf
14. jan 2019

@kaciatko04 ja som na tom podobne

ladysmurf
14. jan 2019

@kaciatko04 u mna zatial takto, tiez cakam na ovu

kaciatko04
14. jan 2019

@ladysmurf ja si myslím ale, že u mna už ani nepríde, podľa mna som to už prešvihla a tento bude anovulacny🙄 lebo ovu som tak neskôr ešte nemala 😕

gmm
14. jan 2019

@taily30 Ms už bola,teraz som 9deň ,tento cyklus dám asi skôr na teplotu ako ovulačne testy,ale preistotu robím aj tie.Už by to mohlo vyjsť po roku...

gmm
14. jan 2019
gmm
14. jan 2019

@izy1661 Vyzerá to sľubne 😉

gmm
14. jan 2019

@izy1661 Teploty máš celkom vysoko

izy1661
14. jan 2019

@gmm dakujem 🙂
no uz som mala viacej sľubných grafov. Meriam skor z recesie.. A aby som vedela od kedy môžem testovať 😅

gmm
14. jan 2019

@izy1661 Tak nech sa teplota drží aby si mohla za pár dní testnuť

martinade
14. jan 2019

@taily30 hmm uvažujem nad iui ale ak sa 2x zadarilo... Alebo iui s clostilom, každopadne napisem dnes alebo skor zajtra ked dojde ms lekárovi, ze sa znovu postastio a ci mi treba nejake dodatočne vysetrenia

zoja82
14. jan 2019

ahojte, chcem sa spytat, ked mavam predovulacne teploty 36,7 - 36,4 a poovulacne 36,7 - 37,2, mozem to povazovat ako dokaz. ze mi hormony funguju dobre? alebo su tam aj ine ukazovatele? len nechapem, preco nikdy nedojde k oplodneniu a uhniezdeniu...

monu66
14. jan 2019

Tak ja dnes takto... Ten prázdny krúžok je len pre vlastnú info, že som bt merala v obvyklom čase, pretože každú druhú sobotu a nedeľu meriam o 2 hodiny skôr kvôli práci. Ak bt neupravím v dňoch 12. - 13.1. (1. graf) a ak upravím, tak druhý graf vyzerá takto. Tak už len čakať...

gmm
14. jan 2019

@zoja82 ahoj,ako dlho meriaš?Nemaš graf na ukážku?

gmm
14. jan 2019

@zoja82 Može byť problém aj v luteálnej fáze,ťažko povedať

ladysmurf
14. jan 2019

@kaciatko04 no ja ju dufam mat budem, ved aj tvaricka na ovu teste sa usmieva ale este stale blika. Verim ze o take 2 dni bude pekne svietit. Pouzivam digitalne testy, z tych normalnych som jelen

zoja82
14. jan 2019

@gmm toto je napriklad moj graf z oktobra, odvtedy meriam uz len po ovu na potvrdenie, ci prebehla (tie dve vyssie teploty pred ovu sok neskor merala)

monu66
14. jan 2019

@zoja82 je veľa faktorov prečo sa nedarí aj napriek krásnemu grafu. Nám sa nedarí už 16 rokov aj napriek tomu, že s MM sme v poriadku a mohli by sme bezproblémov splodiť ďalšieho potomka. Hlavný problém prečo sa nám nedarí, že moja maternica nedovolí, aby sa oplodnené vajíčko uhniezdilo, čiže u mňa je problém len psychika (extra túžba po dieťati). Ja si viem tak nahovárať, že sa už zadarilo, že aj graf bt sa tak začne správať (viď nižšie - trojfázový). Na tvojom mieste by som podstúpila kompletné vyšetrenie aj s partnerom, či je všetko OK. Nám sa prvý syn zadaril až keď som si myslela, že je chyba vo mne a že som "určite" neplodná.

monu66
14. jan 2019

@zoja82 a neskúšala si testovať? Graf máš pekný 🙂

zoja82
14. jan 2019

@monu66 my uz mame taketo vysetrenia za sebou a jedine negativum je moj nepriechodny vajcovod, uz aj tri iui boli a teraz planujem pripravu na ivf, ale aj tak stale patram ci by to nemohlo ist aj prirodzene

martinade
14. jan 2019

@zoja82 mala si lapaeoskopiu a prefuk vajcovodov? Ak mas upchate oba vajcovody, tak je podla mna iui zbytocne, lebo vajicko a spermia sa.prave tam stretavaju a tam dochadza k oplodneneniu

zoja82
14. jan 2019

@martinade mala som hyfosy, a len jeden je nepriechodny, preto sa iui robilo vzdy ked boli vajicka na spravnej strane...ale tiez uz niekedy o tom pochybujem