icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
19. jan 2019

@kakatulik tvaroch je už v chladničke... ruka je dnes v o 50% lepšom stave ako včera... robím na ambulancii všeobecného lekára pre dospelých... takže od rána je tam toho dosť...

kakatulik
19. jan 2019

@zuzik5891 jaaaj,ja len ze ako zistili, ze su zablanene ked zvnutra.

kakatulik
19. jan 2019

@zuzik5891 no nazdar,tak to si viem predstavit ten blaznninec.....inak ked budes na dlhodobej PN,tak mas zaskok?

ja197
19. jan 2019

@ikonica a ako sa to prosím ťa užíva?

monu66
19. jan 2019

@julianka007 Dakujem krasne 🙂 Ja taktiez prajem vsetkym zenam, ktore tuzia mat miminenko, aby sa im co najskor postastilo.

zuzik5891
19. jan 2019

@kakatulik áno... už len čakám kedy tá sestrička príde že ju zaučím...

ikonica
19. jan 2019

@ja197 vitex podla toho aky zozenies... Zvycajne jedna kapsula... Ja beriem 2x 400 mg... Gynex som brala 3xdenne po 7 kvapiek... Od 1dc... Berie sa tri tyzdne a tyzden prestavka...

taily30
19. jan 2019

@gmm dakujem 🙂, dufam ze v pondelok bude dvojnasobne ciselko

taily30
19. jan 2019

@monu66 mna kazdy den pobolieva spodok brucha, niekedy mam krce, nie az take ako pri MS, ale kazdy takyto pocit ma vystrasi. takze aj ked mas take pocity, nemusi to by MS.

taily30
19. jan 2019

@fiora94 ahoj, mozem ti s tym pomoct. co potrebujes?

taily30
19. jan 2019

@ja197 ahoj, ja som tento cyklus pridala k vitexu gynex a uzivala som ho rano a vecer po 5 kvapkach do ovulky. potom vysadila a bola tehotna, tak uz ho neberiem 🙂

taily30
19. jan 2019

@zuzik5891 jeeej Zuzik, som rada, ze si doma. tak nakoniec laparka bola nutna, ked si mala blokadu, super, teraz je vsetko priechodne!!! tesim sa s tebou. uz sa len zotavit a vsetko ostatne pride 🙏😘

ceklis
19. jan 2019
ceklis
19. jan 2019

Ahojte baby, prosím vás, stále vás čítam a moc sa teším každému pozitívnemu teStu. Len už minimálne prispievam, lebo mi z toho siblo 😂🙈 prosím vás, myslite si, že podľa teplôt bola ovu? Mám krátke, len 22dnove cykly a včera na sone videl doktor 2foliky, 17 a 19mm a sliznica mala 9mm a povedal že som pred ovu 🤷🏼‍♀️ Ale tu som “mala” pred 11dnami. Môžu tie foliky byt cysty? Inak niečo aj o žltých telieskach vravel, s tým som ho moc nepochopila, lebo veď tie sú až keď praskne folikul, nie? Takze je to pre mna už ozaj záhada. Jaj a včera som zle “ocikala” test a spravila z neho falošne pozitívny. Čo myslite, čo to je tento cyklus?

ceklis
19. jan 2019
dadulik6
19. jan 2019

Babule som 11dpo dneska mala prísť mrcha podla ff ale teplota mi dnes stúpla a samozrejme som neodolala a kupila test ale zohnala som len tento je to 25ka myslite ze mozem skusit aj teraz ocikat?

dadulik6
19. jan 2019

@ceklis a dnes si druhy neskusala?

ceklis
19. jan 2019

@dadulik6 ja by som skúsila 😊 ale asi až zajtra ráno. Držím moc palce.
Druhý som neskusala, nakolko hcg v krvi bola nula

ereska
19. jan 2019

@taily30 to bude už aj 7000 🙂

taily30
19. jan 2019

@ereska som zvedava, rozmyslam, ze pojdem rano, nech do vecera mam cislo, ak to teda spracuju za den

taily30
19. jan 2019

@dadulik6 ja by som skusila aj teraz, nakolko mne osobne vychadzali tmavsie na vecer. a ked dnes mala prist a neprisla, tak preco nie 😉

ereska
19. jan 2019

@taily30 to by mohli 🙂 áno chod ráno 🙂 budeme sa tešiť

dadulik6
19. jan 2019

@taily30 jooj len ked je to az 25 🙈 a uz som skoro 2 hodky nepila pre istotu aby nebol velmi zriedeny moč tak asi skusim ✊✊

ereska
19. jan 2019

@dadulik6 niektorým tieto 25 love ukázali skôr ako 10 kove však vyskúšaj alebo ráno ak vydržíš 🙂

dadulik6
19. jan 2019

@ceklis jaaaj tak to ma mrzi teda ale zvlastne zeby az tak velmi duchoval ten test

taily30
19. jan 2019

@dadulik6 vyskusaj a nahod. u nas su len 25tky. som zvedava, drzim palce nech tam mas palicky

taily30
19. jan 2019

@ereska ja som z SK doniesla 10tkovy a ten veru mi ukazal duuuusika, ked tie druhe uz ciarku dobru

monu66
19. jan 2019

@taily30 velmi ti dakujem za podporu 🙂 Hned mam usmev na tvari. Uz sa neviem dockat rana aka bude teplota, tak dufam, ze budem mat neruseny spanok. A drzim palce aj paste, aby cisielko tvojho HCG bolo v pondelok minimalne dvojnasobne 🙂

gmm
19. jan 2019

@ceklis Fiha...to sa dá takto,, zle ,,očurať?Veď je pekná ta čiarka😕

taily30
19. jan 2019

@monu66 no problem 😉 dakujem