Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
este otazka nezastavi dufaston pripadnu ovulku?od zajtra mam brat dr.vravel ze z toho cyklu uz nic nebude.Pytal sa ma ci este chcem skusat iui ale uz sa mi do toho nechce zas clostil brat to by som uz 5x brala a stacilo a asi mi uz ani nepomaha.Spomenul ze to moze byt rozhodene od toho potratu.Kaslem uz na iui tlaci ma cas niesom nadsena z ivf ale co uz...😐
@81anina ale ved este ti môžu dorásť. Ja som dnes po clostyle 13dc mam na jednom 16mm a druhom 20mm a tiez mam pco.nejako skoro ta odpisal...
@butterfly333 mozno maj je tvoj cas 😀 maj lasky cas sa hovori, nie
@verona1989 no myslim ze nedorastu najvacsi mal 13 mm ze nieje dominantny ostatne 11 mm a 5 antralnych.Som uz 14dc.Predtym som pri clostile mala na 14 dc 20mm a 18mm teraz som asi zle reagovala nezabralo to.
@verona1989 inac to mas super vysledok drzim palce.Mne takto vyslo jedno iui ale zle to dopadlo...
ale ste zlate zienky dakujem za pokec a podporu 😘
@butterfly333 neviem cim to bude ze prave v maji....
@butterfly333 aj sestra má len februárové deti a svagrina zase aprílové je možné že žena má niekedy najviac plodné obdobie
@81anina uz sa dlho snažíte ze idete do ivf? No ja som si myslela ze to nie je nič moc moj výsledok.plno zeny co poznam tak aj 3 dominantné maju a ja len jeden a ten druhý no neviem..picha ma nepretrzite vo vajecnikoch dneska s malými prestávkami.uz nech jr stvrtok a mi da pregnyl aby ma ne pichalo uz.
@taily30 no len zakaždým som potratila. No je to záhadné lebo dva roky po sebe som ostala tehu v máji. No od vtedy nič.
@ereska občas nad tým rozmýšľam že prečo len v máji. Ja mam dcéru narodenu v máji syn v júni. Inak teraz v máji sa vydávam.
@butterfly333 tak možno to vyjde v svadobnú noc a možno už dávno budeš tehu keď budeš zamestnaná svadobnými prípravami
@ereska kiežby si mala pravdu. 🤗
@verona1989 no snazime sa cez 3 roky rok som v care som po laparo,2xiui 4xclostil a mam 37 rokov.Vysledok mas super vzdy sa berie ten najvacsi za dominantny.Mne pri 20 mm uz pichli pregnyl o cca 2 hod iui aj sa podarilo ale skoncilo biochemickym.
@butterfly333 No je to možné že Máj je váš mesiac 😉nám sa syn podaril na Vianoce a teraz druhé na Mikuláša 😁 Takže môj mesiac je zas december 😉

@taily30
@ikonica no len som myslela zeby videl zlte teliesko alebo tekutinu ale nic take nehovoril a to fakt dlho pozeral mala som pocit ze az hladal nieco.Aj mi vsetko ukazoval na monitore.Pekne bolo vidno tie male foliky.Tou teplotou si niesom uplne ista zle som dnes spala asi nervy pracovali.Bolo by to vtipne keby ze sa nieco podari snazili sme sa v nedelu v den pozitivneho ovu testu.Dnes ma aj chut presla ale snad sa este pomojkame 😊