Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 ja som krvácala predvčerom večer. Včera som ráno spinila a celý deň už nič. Tak bol aj ten spln na mieste... 😂 Už som v pohode .. len zisťujem, že ja akosi neviem oddychovať... Dnes sa od rána naháňame po byte s mopom, ale už si dám asi pauzu.
@julianka007 len oddychuj pekne 🙂 Idem aj ja dnes len lenosit a vecer ostriham manzela, aby sa nepovedalo, ze som dnes nic neurobila 😀
@monu66 už sa stalo... Nohy vyložené a telka zapnutá... 😂 Oddychuj aj ty. A prajem nech sú zajtra len samé dobre správy....
@julianka007 dakujem, no prave som zacala spinit - ruzovy hlien, tak uz asi dnes dostanem MS. Ak dostanem, tak vyskusam v dalsom cykle ten jod v tabletkach.
@martinade no ja som zatiaľ od vianoc do teraz bola bez vložky len pár dní pred laparkou a teraz po laparke tiež pár dní... vôbec neviem ako by mi mal nabehnúť cyklus no podľa grafu som mala buď ovuláciu a zajtra mi ju potvrdí alebo mi už príde ms... včera som mala kopec ale ružového hlienu...a to som už vôbec po zákroku nešpinila...tlaky v podbrušku a dnes je v hliene krvi trolinku viac ...a graf takýto divoký
@monu66 držím prsty aby sa to nerobehlo.... Ak aj áno, tak ako sa tu neraz písalo, tak nový cyklus, nová nadej
@julianka007 aj si robila testik
@julianka007 dakujem 🙂
@julianka007 netráp sa dopredu, najlepšie by bolo zistiť to hcg či stúpa, usg ti nebudú vidieť ešte nič
@julianka007 viem, že to takto nevyzerá dobre, ale nemusí to ešte nič znamenať, skúsila by som kúpiť iný test a pozrieť aká silná je na ňom čiarka
@dolynkag asi skočím zajtra za tou kolegyňou nech mi zoberie krv a dohodnem sa s ňou na kontrolnom odbere... To bude najistejšie...
@terces tieto testy mi zatiaľ pekne silneli, tak sa mi zdalo celkom spoľahlivé... A som akási unavená. Vôbec sa mi nechce do lekárne... 😂 Skúsim urobiť ešte dnes neskôr a zajtra ráno... Najhoršie je, že teraz necítim nič... Občas ma pichá v brušku a pobolievaju má prsia... Asi nad tým príliš rozmýšľam a sledujem sa...
@julianka007 ja by som tento test nebrala do uvahy, kedze ako pises bol moc dost zriedeny. Ako pise @terces nemusi to byt zlym znamenim.
@julianka007 iba vtedy by som brala do úvahy test, keby bol robený v rovnakom čase ako predošlé.... a za rovnakých podmienok, inak nie
@julianka007 úplne chápem, že sa ti nikam nechce a si unavená - navyše máš predsa oddychovať 🙂 urob teda tento istý neskôr a určite ho sem pošli, čakáme peknú čiarku
@taily30 krásne Hcg...gratulujem 🙂
@zuzik5891 drzim palce, aby už bolo s rukou lepšie a hlavne, aby si sa dočkala bábatka 🙂
@martinade
@taily30 babulky ja som bola v piatok u Dr. kvôli tomu, že chcel vedieť ešte poslednú vec či mi prebehla ovu, povedal, že jednoznačne a že snáď nedostanem ms, povedala som, že určite áno, že to už poznám, on, že ok, tak tým, že už spravil všetky vyšetrenia a nič nenašiel, tak 9 DC opäť návšteva u neho a začne liečbou, tak mi bolo divné, že mi nič nenasadil, myslela som, že myslí clostyl, preto som sa ešte raz opýtala či určite až 9 DC mám prísť, že áno...spomenul nejakú liečbu len som si to presne nezapamätala, ale clostyl to nebol, lebo ten by mi predpísal a hlavne by som ho brala od cca 3 DC, čiže to bude niečo, čo dá až potom, neviem presne či nepovedal niečo ako clomid...len dlhší názov 🙂...nemáte prosím niektorá skúsenosť? Inak som 18 DPO na nervy, nevie sa mi rozbehnúť ms, prsia už pár dní úplne mäkké, kŕče a len včera a dnes trochu hnedé špinenie...a opäť bol vtipný, že no nič úplne ste ok, tak len vymeniť partnera :D...vravím priateľovi, že opäť Dr. povedal, že ťa mám vymeniť a on, že no myslím, že jediné, čo vymeníme bude tvoj gynekológ :D

@martinade ako vyznie to divne ale včera som bola na cievnej kontrole a dr.mi vraví že tá ruka ešte nieje dobrá a že o dva týždne mám prísť na usg...Mati...ten pocit povedať sestričke že je jedno kedy má objedná bol na nezaplatenie 😂