Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Takže update z folikulometrie. 15mm velky folikul. Zajtra idem znovu na obed na premeranie kedze ovulka vychadza na nedelu. Mam 3 krabicky pregnylu 3x 5000. Zajtra sa musim opýtať ci mam to zobrat naraz alebo to mam na 3x.
Ohľadom testov, vravel ze hp testy su ok, nieco minimalne zvysene a zabudla som sa opytat na hodnotu stitnej zlazy. Ked som sa ho ptatala co mozeme este spravit ake testy tak vravel ze len genetiku nemam a tu zrazanlivost krvy. Ale ze genetika a zrazanlivost az po 3 potrate sa robi. A na zrazanlivost mozme dat preventivne aspirin 100 a od dnes to uzivat.
Na dalsi cyklus iui (no uvidim m 2 dni pred ovu 3 dnovu sluzobku a ta sa neda zrusit) a ze kludne mozme to skusit as so stimulaciou soft - tabletky ako clostil alebo chlomid... Uvidim
@evi38 ☹️ skoda ☹️ Tak velmi by som chcela tu vidiet pozitivny tehu testik a tesit sa s vami babule. U mna som si uz zvykla, ze dojde MS, ale ked vidim nadejne grafy a tehu priznaky inych zien, tak sa tesim ako keby sa to tykalo mna. PS: som v cinskom znameni koza 😀a vraj kozicky sa vedia velmi vcitit do druhych, tesit sa s nimi a brat problemy ako keby boli ich. Takze to som cela ja - koza 🙂
Dievčatá teraz idem od gynekologicky.mala som clostyl od 5-9dc. Na 13dc som mala 16mm a na druhom 20mm.teraz som 15dc a na oboch mam 20mm.to nebude anovulak? Pregnyl mi este nechcela dat .jeden folik sa vobec nezmenil za 2 dni :(
@evi38 kvoli tym vysokym teplotam som myslela ze by som mohla byt.
@julianka007 to je velmi dobre, ze krvacanie nevidela, ba az mooooc dobre. Drzim ti silno paste 🙂
@taily30
@ikonica
@martinade dievčatá, vy také skúsené, pozreli by ste sa na tento myo čo som našla? https://vegmart.sk/inositol
Ďakujem 😊
@fany051081 mne, ke´d som bola ukázal už na 8 DPO večer 🙂...držím palce 🙂
@monu66 tiež som v čínskom znamení koza :D...ja to už viem cca okolo 7 DPO či som alebo nie som tehulka, takže ja som vedela, že nie, len sa mi nevedela rozbehnúť a bohužiaľ 9 DC ako som mala ísť k Dr. budeme mimo, ale nevadí, nakoľko som rezignovala a úspešne už druhý cyklus nemeriam, tak pôjdem k Dr. o mesiac neskôr 🙂
@martinade teraz čítam, že ti spomenul ten clomid ako mne, držím palce, aby sa zadarilo a nevravel ti, čo je príčina, že tak skoro bábätko odíde?
@fany051081
@evi38
@dadulik6
@daniela123321
@ikonica
@martinade
Ďakujem vám... Veľmi si to vážim. Lieky mi nedala žiadne... Nič. Len ma objednala na kontrolu. A výsledok budem vedieť až okolo 19tej keď prídem do práce. Sama som zvedavá...
@julianka007 a dnešný test ako?
@taily30 @ikonica @martinade alebo toto dievčatá 😊 http://www.swanson.sk/p/249/inositol
Otravujem vás ale neviem či to je dobré keď sú o dosť lacnejšie
Tak HCG 32 sa mi zdá dosť málo... Neviem koľko to má byť
@julianka007 koľký DPO si?
@evi38 21DPO cca... Ťažko povedať kedze som nemerala BT tento cyklus
@dolynkag nádhera 😍👶
@dolynkag to je kraaaasne... Nádhera ... Nech ste zdraví.❤️
@ereska dnešný test sa mi zdá zas o málinko tmavší ako včera, ale nieje to žiadna sláva, takže sa modlím, ale som pripravena aj na najhoršie... Ale už asi neidem viac testovať
@julianka007 ukážeš prosím ten test? Ani ti nekázala prísť na kontrolné Hcg? Ja nerozumiem niektorým Dr....príznaky ako?
@evi38 kázala mi prísť za týždeň aj na odber aj na sono
Ja neviem či je vôbec možné, aby čiarka začala znova tmavnúť
Ahojte.. dievčatá po roku a pol začínam s meraním znova. Prosím vás ako sa ukladá graf do PC? Nemôžem si spomenúť na ten postup, pritom staré grafy mám uložené 🙄
@julianka007 možno v tom teste bolo menej farbiva, preto bol slabší, v každom prípade dnešný test je určite silnejší, verím, že toto bude mať šťastný koniec o 9 mesiacov 🙏🙏🙏
@julianka007 s tymi testami dost zaujimava situacia... ako keby sa embryo dvakrat uhniezdilo. Mozno hlupa otazka, ale neberies ziadne byliny ako napr. vitex a pod.?

@julianka007 Veľa sily Ti prajem,tebe aj priateľovi.Toto je najhoršie ked neviete na čom vlastne ste.Dúfam,že to dobre dopadne.