icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

gmm
24. jan 2019

@julianka007 Veľa sily Ti prajem,tebe aj priateľovi.Toto je najhoršie ked neviete na čom vlastne ste.Dúfam,že to dobre dopadne.

martinade
24. jan 2019

Takže update z folikulometrie. 15mm velky folikul. Zajtra idem znovu na obed na premeranie kedze ovulka vychadza na nedelu. Mam 3 krabicky pregnylu 3x 5000. Zajtra sa musim opýtať ci mam to zobrat naraz alebo to mam na 3x.
Ohľadom testov, vravel ze hp testy su ok, nieco minimalne zvysene a zabudla som sa opytat na hodnotu stitnej zlazy. Ked som sa ho ptatala co mozeme este spravit ake testy tak vravel ze len genetiku nemam a tu zrazanlivost krvy. Ale ze genetika a zrazanlivost az po 3 potrate sa robi. A na zrazanlivost mozme dat preventivne aspirin 100 a od dnes to uzivat.
Na dalsi cyklus iui (no uvidim m 2 dni pred ovu 3 dnovu sluzobku a ta sa neda zrusit) a ze kludne mozme to skusit as so stimulaciou soft - tabletky ako clostil alebo chlomid... Uvidim

monu66
24. jan 2019

@evi38 ☹️ skoda ☹️ Tak velmi by som chcela tu vidiet pozitivny tehu testik a tesit sa s vami babule. U mna som si uz zvykla, ze dojde MS, ale ked vidim nadejne grafy a tehu priznaky inych zien, tak sa tesim ako keby sa to tykalo mna. PS: som v cinskom znameni koza 😀a vraj kozicky sa vedia velmi vcitit do druhych, tesit sa s nimi a brat problemy ako keby boli ich. Takze to som cela ja - koza 🙂

verona1989
24. jan 2019

Dievčatá teraz idem od gynekologicky.mala som clostyl od 5-9dc. Na 13dc som mala 16mm a na druhom 20mm.teraz som 15dc a na oboch mam 20mm.to nebude anovulak? Pregnyl mi este nechcela dat .jeden folik sa vobec nezmenil za 2 dni :(

martinade
24. jan 2019

@evi38 teraz citam ze sa ti asi rozbieha :(

veronika3184
24. jan 2019

@evi38 kvoli tym vysokym teplotam som myslela ze by som mohla byt.

monu66
24. jan 2019

@julianka007 to je velmi dobre, ze krvacanie nevidela, ba az mooooc dobre. Drzim ti silno paste 🙂

ja197
24. jan 2019

@taily30
@ikonica
@martinade dievčatá, vy také skúsené, pozreli by ste sa na tento myo čo som našla? https://vegmart.sk/inositol
Ďakujem 😊

evi38
24. jan 2019

@fany051081 mne, ke´d som bola ukázal už na 8 DPO večer 🙂...držím palce 🙂
@monu66 tiež som v čínskom znamení koza :D...ja to už viem cca okolo 7 DPO či som alebo nie som tehulka, takže ja som vedela, že nie, len sa mi nevedela rozbehnúť a bohužiaľ 9 DC ako som mala ísť k Dr. budeme mimo, ale nevadí, nakoľko som rezignovala a úspešne už druhý cyklus nemeriam, tak pôjdem k Dr. o mesiac neskôr 🙂
@martinade teraz čítam, že ti spomenul ten clomid ako mne, držím palce, aby sa zadarilo a nevravel ti, čo je príčina, že tak skoro bábätko odíde?

julianka007
24. jan 2019

@fany051081
@evi38
@dadulik6
@daniela123321
@ikonica
@martinade
Ďakujem vám... Veľmi si to vážim. Lieky mi nedala žiadne... Nič. Len ma objednala na kontrolu. A výsledok budem vedieť až okolo 19tej keď prídem do práce. Sama som zvedavá...

julianka007
24. jan 2019

@monu66
@gmm
Je to úplne psycho. To je fakt. A ďakujem vám baby... Uvažujem, že skočím do tej práce aj teraz... A potom už pôjdem vyložiť nohy do večera.

ereska
24. jan 2019

@julianka007 a dnešný test ako?

martinade
24. jan 2019

@evi38 ked som sa ho na pricinu pytala len kukal do vysledkov z krvy a vravel ze hp je ok. Ze z toho to niemoze byt. Kludne moze.ze som stara.... Tak preto..(ale povedal to krajsie). Ze len zrazanlivost chyba a genetika ale to az po 3 neuspesnom tehotenstve

ja197
24. jan 2019

@taily30 @ikonica @martinade alebo toto dievčatá 😊 http://www.swanson.sk/p/249/inositol
Otravujem vás ale neviem či to je dobré keď sú o dosť lacnejšie

martinade
24. jan 2019

@ja197 dojdem domov a.porovnam s tym co mam a dam vediet

julianka007
24. jan 2019

Tak HCG 32 sa mi zdá dosť málo... Neviem koľko to má byť

evi38
24. jan 2019

@julianka007 koľký DPO si?

julianka007
24. jan 2019

@evi38 21DPO cca... Ťažko povedať kedze som nemerala BT tento cyklus

martinade
24. jan 2019

@ja197 som sa kukla ceznet a mam 500mg na tabletku. Odporucaju brat 4 tabletky denne t.j. 2000mg, ale ja beriem iba po 1 tabletke

ja197
24. jan 2019

@martinade No ten swanson je 650, takže po 2 tabletky by to mohlo byť ok nie?

dolynkag
24. jan 2019

Rastie ako z vody, len sa v kuse vrtelo, nedalo sa krajšie od odfotit

fany051081
24. jan 2019

@dolynkag nádhera 😍👶

julianka007
24. jan 2019

@dolynkag to je kraaaasne... Nádhera ... Nech ste zdraví.❤️

julianka007
24. jan 2019

@ereska dnešný test sa mi zdá zas o málinko tmavší ako včera, ale nieje to žiadna sláva, takže sa modlím, ale som pripravena aj na najhoršie... Ale už asi neidem viac testovať

evi38
24. jan 2019

@julianka007 ukážeš prosím ten test? Ani ti nekázala prísť na kontrolné Hcg? Ja nerozumiem niektorým Dr....príznaky ako?

monu66
24. jan 2019

@dolynkag nadherne drobatko 😍 Krasne a bezproblemove tehulkovanie prajem 🙂

julianka007
24. jan 2019

@evi38 kázala mi prísť za týždeň aj na odber aj na sono
Ja neviem či je vôbec možné, aby čiarka začala znova tmavnúť

jasminkaj
24. jan 2019

Ahojte.. dievčatá po roku a pol začínam s meraním znova. Prosím vás ako sa ukladá graf do PC? Nemôžem si spomenúť na ten postup, pritom staré grafy mám uložené 🙄

fany051081
24. jan 2019

@julianka007 možno v tom teste bolo menej farbiva, preto bol slabší, v každom prípade dnešný test je určite silnejší, verím, že toto bude mať šťastný koniec o 9 mesiacov 🙏🙏🙏

monu66
24. jan 2019

@julianka007 s tymi testami dost zaujimava situacia... ako keby sa embryo dvakrat uhniezdilo. Mozno hlupa otazka, ale neberies ziadne byliny ako napr. vitex a pod.?