Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica No teraz je už streda tak to uz asi neskoro brat duphaston.ale vitex budem brat aj 2x denne .Len tá teplota je onicom tak pochybujem že sa zadarilo :( tebe v centre dali progesteron taky co si vkladás alebo tabletky?
@verona1989 dali mi taky ktory sa moze sj vkladat ak ustne brat... Progesterone ladeepharma...
@ikonica ved prave si aj to hovorim ze ked mi zobrali dnes krv tak aspoň budem vedieť aku mam hladinu progesteronu. Mám celkovo nižší progesteron a vyšší testosteron tak to je problém...Ale ze progesteron he stale nižší prve dni cyklu vraj.preto som isla uz 21dc aku teraz hladinu budem mat.
No ale inak boli baby aj take co brali progesteron v hodine 12tej a zabralo im to
@verona1989 preco az v pondelok budu vysledky? Nejak dlho nie?
Baby, taka otazocka. Nepoculi ste o tom, ze by sa z gynexu alebo vitexu (neviem z ktoreho) priberalo, prip. sa zadrziavala voda v tele?
@0507 hmm to som nikde necitala.... Ja som sa vyprasila na najvyssiu vahu v mojom zivote... 70 kil 😯 z tych blbych hormonov... A najhorsie je ze s tym nemozem nic moc robit... Normalne by som sa dala na nejaku paleo ci ketodietu a cviko poriadne ale nechcem telo nejak sokovat... Tak ale daco musim zacat robit... Nemam pocit ze viac jem... Ale podla mna ten clostil a progesteron takto zauradovali... A celula sa mi desne zhorsila... Mam pocit, ze to mam aj na usiach... Musela som si vacsie rifle kupit :/
@ikonica no ja som nebola na odber u doktorky ale v ria laboratoriu v košiciach.tam mi povedala ze bud v piatok nech skusim ale skôr v pondelok.neviem tiez preco tak dlho...
Joj ale som sklamaná lebo som mala 2 foliky a teplota onicom :(
@ikonica celula aj u mna na nohach, cista katastrofa. V poslednom tehu som pribrala za tych 5 mesiacov asi 6kg, vsetko mi to ostalo. Tiez nemam pocit, ze jem viac, aj ked teraz v zime mam pohybu menej. Nemestim sa do mojich veci. Tak ma napadlo ci to nemoze byt z tych pripravkov, aj som rozmyslala, ze vysadim, ale vzdy si nakoniec poviem, ze co ked zaberu. Ale ked to takto pojde dalej...
@0507 ahoj, ja beriem gynex a cítim, ze mi nezadrziava vodu, dokonca som sa začala zdravšie stravovať a viac hýbať a aj som pár kíl schudla. Takze z toho nepriberam. Na jeseň som brala vitex a z toho som bola ako sud. Celkovo priberám po liekoch a doplnkoch, co zvyšujú progesteron.
@0507 ja dalsi cyklus asi vysadim inositol... Brala som 4g denne... A ked mi pride konecne progesteronovy krem, tak uz budem uzivat ten a nie umeliny... Tento mesiac som cvicila aj hormonalnu jodu... Asi tak tyzden mi to vydrzalo 😃.... V dalaom cykle zacnem znova 🙂 aaaa este som si spomenula... Pre lepsi spanok beriem melatonin... Zo zaciatku 1mg a teraz uz 3.... Mozno aj to vplyva na vahu, ze sa lepsie vyspim 😃
@ladysmurf ja som dnes oficiálne 1dc..teda asi, lebo je to take všelijaké, chvíľu krvacam, potom pár hodín vôbec potom zase trochu..takze hádam môžem brat že to dnes oficiálne začalo 😊
@kaciatko04 to ma mrzi 😞, ja si stale lietam vo vysinach, zajtra necakam pani mrsku. Najvacsia sranda je ze teraz sa citim tak neutralne, ani na mrsku ani na tehotenstvo. Hm... dufam ze ma to nebude dlho napinat
@verona1989 ahoj prosim,kolko mg vitexu denne beries prosim? A beries ho cely cyklus? Alebo az od ovu?
@pimar no ja mam slabšie pco.tak ja ho beriem cely cyklus.len teraz som nebrala lebo som brala clostylbegyt.cize som začala len teraz po ovulke. A aj tak viem zeby sa mal brat po ovulacii.
A 500mg beriem. To je jedna tabletka.dnes som si dala 2.do 1000mg mozes brat max. Na den
@taily30 no to som si myslela aj minuly mesiac a potom som musela padak hladat co som tak rychlo letela. Nemam ziadne priznaky tehu, len raz za cas ma pichne do praveho vajecnika ale to moze byt aj ze mrska prichadza. Prsia ma nebolia vobec. Nadejne to sice vyzera ale 2 dni vydrzat musim na tehu test, hladat duchov sa mi nechce
@ladysmurf noo tak som zvedavá čo zajtra, hlavne ako teplota 😉
Ja neviem čo so mnou, stále sa to nijak nerozbehlo, od obeda stále nič, tampón úplne čistý..

@verona1989 no mne prave v tom prvom cykle doktor volal, ze mam hranicne, nizke hodnoty a ze aj keby doslo k oplodneniu, tak sa neudrzi.. A tak aj bolo... Darmo ze som nasadila progesteron ked som nasla // to uz bolo fakt neskoro....
Ale zas keby ti ho nasadila, tak nezisti tu hladinu spravne, lebo by bola skreslena liekmi...