icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ladysmurf
1. feb 2019

@martinade test zial nemam, ten som od zlosti vyhodila a dnes som 13 DPO, myslim si ze to by uz malo ukazat 😞

ladysmurf
1. feb 2019

@martinade vies ja som si hned vravela ze tento mesiac to iste nevyslo ale potom tie vysoke teploty, no nadej rastla a rastla a teraz som padla na hubu. Dufam ze mrcha pride zajtra, ze ma nebude natahovat.

iam24
1. feb 2019

Ovu mi už vyznacilo. Som zvedavá na ďalšie teploty

martinade
1. feb 2019

@ladysmurf to mi je ľúto. Tiez si myslím zebt uz na 13dpo malo nieco ukazat. Hoc su pripady par % ktorym testy ukazu az napr tyzden po meskajucej ms... Graf si nedavala ze? Aky mas graf dnes?

kaciatko04
1. feb 2019

@ladysmurf uuf ale ešte nehadz flintu do žita a skús testnut z ranného mocu radšej. A ak chceš hod sem aj foto, viac oči viac šancí 😉

zuzanockamt
1. feb 2019

@martinade dakujem...pri 1.tehotenstve som meravala dlho,nejake fakty si este pamätam ... tak preto som zacala az po ovulaciii,zaujima ma,ci klesne a ak ano,aspon budem v predstihu pripravena na MS .... je to prvy cyklus po HAK

ja197
1. feb 2019

Ja som dnes akosi padla kdesi do priepasti 😊 teším sa na ms, nech už je koniec tohto cyklu....chlap sa mi zrútil, celé dni rozpráva len o dieťati 😢

ladysmurf
1. feb 2019

@martinade idem pomaly dolu

martinade
1. feb 2019

@ja197 mas iba 8 dnovu luteálna fazu? Nemyslim si... Teda ak nemas, ms este necakas 😀

ladysmurf
1. feb 2019

@kaciatko04 uvidim rannu teplotu

ikonica
1. feb 2019

@ja197 zajtra vyletis hore jak 🚀

martinade
1. feb 2019

@ladysmurf v ff nastaveniach tam sa niekde pise ci mas klesajuci alebo stupajuci graf. Ff ti povie presnejsi vysledok

ja197
1. feb 2019

@martinade nie nemám, ešte mám pred sebou 5 dní 😊 to bola len vsuvka, že sa teším na ms tento mesiac, máme ťažké obdobie tak preto 😊

ja197
1. feb 2019

@ikonica No neviem neviem 😊 držím sa toho ze je tento mesiac anovulák ako dr usúdil 😊 tak možno tá teplota zostane aj dolu 😊

ja197
1. feb 2019

Inak kde je nejaká tehuľa? Dlho tu nič nebolo, už vy ste mohli hodiť nejaké krásne testy, nech sa potešíme 😊 kto ide testovať?

ikonica
1. feb 2019

@ja197 ja idem testovat.. Zajtra... Ale asi ani nie... Necitim sa vobec tehotne... Uz ani prsia nebolia...

lauritka
1. feb 2019

@ja197 to je skoro na mrchu, možno to bude IP pokles ak znova zajtra stupneš 😉

ja197
1. feb 2019

@ikonica nemusíš sa cítiť nijako 😊 progesterón berieš? Držím palce a teším sa na 2 čiary 😊 koľko dpo si?

ikonica
1. feb 2019

@ja197 beriem, ale ked nebude zajtra na teste nic, tak uz vysadim... Nechcem si zbytocne natahovat cyklus... Som nejakych 12-13dpo... Ms necakam zajtra az pondelok.... Inac uz som bola 3x tehu tak viem, ze teraz nic z toho...

martinade
1. feb 2019

@ikonica držím pršteky pri testovaní

ikonica
1. feb 2019

@martinade neviem ako to urobit.. Ked dnes kupim test tak jasne ze ho ocuram uz dnes... A zajtra ked kupim, tak nebude z ranneho mocu ale to je v podstate jedno, ked na nom nic nebude... Alebo kupim dnes a dam mm nech mi ho da az rano 😁

martinade
1. feb 2019

@ikonica kup.zajta test. Ale zajtra rano si odloz ranny material 😂 takze ked budes poobede testovat, bude to z ranneho

ikonica
1. feb 2019

@martinade och... No aj tak sa da, len neviem ci sa mi zajtra bude chciet kvoli tomu lekarne nahanat.. Asi kupim dnes v dm top test a uz nech sa deje co sa deje... Su tam 2 testy tak ocuram pripadne jeden dnes a druhy zajtra rano a posvietim si na tu belobu :D

martinade
1. feb 2019

@ikonica daj ich mm 🙂 Každopadne držím silno silno pršteky 🙏 💕

dolynkag
1. feb 2019

@taily30 bolesť ako taká nie je nijak silná, skôr ten strach je veľký, chystáš sa na to?

martinade
1. feb 2019

@dolynkag @taily30 o akych testoch hovorite?

verona1989
1. feb 2019

U mňa to vyzerá zatiaľ nádejne.7 dpo.dufam ze to bude len stúpať.aj keď som mala také zvláštne teploty po ovulke ale nemarala som v rovnaký čas stale.testujem vo stvrtok

dolynkag
1. feb 2019

@martinade amniocenteza

kaciatko04
1. feb 2019

@dolynkag to je ten odber z plodovej vody? Alebo si to mýlim s niečim??

dolynkag
1. feb 2019

@kaciatko04 áno odber.... nakoľko mi zle dopadlo predchádzajúce tehu a kôli vysokému veku, tak som to riskla, ale teraz sa teším veľmi veľmi, že je všetko ok