icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
1. feb 2019

@taily30 hore vyššie som písala, dievčatko

taily30
1. feb 2019

@martinade dakujem Mati, snazim sa oddychovat, ale vselico sa mi v tej hlave kruti aj tak.

martinade
1. feb 2019

@taily30 jedna kocka tu postla pred 2 mesiacmi graf a sem ram jej spadla teplota dole a všetko bolo ok. Držím pršteky, hlavne sa nestresuj a skus si zapnut komediu 💕

taily30
1. feb 2019

@martinade ok. ja som nic take nenasla. skusim dalej sa pohrabat v grafoch na ff pre porovnanie.

martinade
1. feb 2019

@ikonica pardon musim sa poopravit.
Bola 3 mesiace v umelom spanku, nie kome.

ikonica
1. feb 2019

@martinade no to je jedno.. Taky dosledok rutinnej operacie asi nikto necakal...

martinade
1. feb 2019

@ikonica 3 mesiace z jej zivota su fuc, ale dopadlo to dobre nastastie

ladysmurf
1. feb 2019

@kaciatko04 nie rano som neskusala, kupim test a ak budem hore aj zajtra tak testnem a odfotim to. Ale mala som pocit ze ten test mal malo farbiva. Co myslis, lepsi je ten tycinkovy alebo namacaci?

ladysmurf
1. feb 2019

@martinade je to rozne, najkratsi bol 17dc a najdlhsi bol 51dc, takze u mna clovek nikdy nevie, ved 14.2 ideme k doktorovi aby mi to upravil, je to na nervy ked neviem ci ovu pride alebo nie

jana080808
1. feb 2019

dievcata, vy sa vyznate. Kolko dni po ovulacii sa objavuje ten mliecny poovulacny hlien? a ako dlho trva? dakujem

martinade
2. feb 2019

@ladysmurf a ake mas dlhe cykly po ovulacii? Alw chapem ze je to na narvy...

martinade
2. feb 2019

@taily30 dufam ze.si cely den odpocivala... Ako sa citos?

martinade
2. feb 2019

@jana080808 tento clanok ti isto pomoze
Pekne je tam všetko vysvetlene
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

martinade
2. feb 2019

No baby, take nizke teploty som veru asi este namala... Zeby to bol nasledok pregnylu? Inak si to neviem vysvetlit.. Alebo tych liekov na stitnu?

0507
2. feb 2019

Baby, u mna po ovu. Zas to nekonecne cakanie zacina ☹

ladysmurf
2. feb 2019

@martinade no predtym 2 cykly bez ovu, potom ten 17 dnovy, potom normalny cize po ovu na 13dpo prisla mrcha a tento mesiac nuz ani srnka netusi, necham sa prekvapit

ladysmurf
2. feb 2019

@ikonica test som pouzila tycinkovy (nie namacaci), priamo som to ocikala a 10tkovy

martinade
2. feb 2019

@ladysmurf držím pršteky

0507
2. feb 2019

@dadulik6 ahoj, co nove u teba?

81anina
2. feb 2019

caute baby toto je moj graf.Vcera sme boli na konzultacii pred ivf mali mi dat protokol a mala som vybrat lieky.Okolo 4-5.2 ms a zacat stimulovat.Brala som dufaston citila som sa divne na 9 dpo strasna unava, 10 dpo som spinila hlien sfarbeny do bledohneda uplne slabucko.Vysla som z wc v praci a premkol ma pocit ze si nebudem musiet pichat tie hormony.Potom mi napadlo ze spinim asi z dufastonu.Vcera rano pred odchodom do centra som si spravila test one step a tam slabucka ciarka.Skoro ma vystrelo.Rychlo som urobila dalsi a tam tiez ciarka.Ruky sa mi triasli aj priatel ich videl...Vzala som tie testy do centra a ukazala doktorovi, bol riadne prekvapeny kedze to mal byt cyklus bez ovu vela a male foliky.Bolo vidno ze sa tesi hned utekal po sestricku a brali mi krv na hcg.Museli vytelefonovat labak lebo bolo uz 10 hod.Na vysledok sme cakali vyse 2 hod.Potom mi volal doktor ze krv je pozitivna 50 hcg a ze je to pekna hodnota na 24dc.Takze sme ivf nateraz odlozili a uvidime co bude 🙂.Po predoslej zlej skusenosti sa zatial netesime foto testov sem nebudem davat ani do grafu som nepoznacila.Tak negratulujte len drzte palce ako drzim aj ja Vam ☺

ikonica
2. feb 2019

@81anina ✊✊✊✊✊✊

ikonica
2. feb 2019

@martinade progesteron neberies?

81anina
2. feb 2019

Baby nemam sa kde vyrozpravat tak aspon tu😂 tieto predosle dni boli take cudne bola som nervozna unavena zle som spala uz o 4 rano zobudena...O pichani injekcii sa mi aj snivalo😂Vtipne je ze som nakupila vitaminy pre oboch sebe fertipronu priatelovi folandrol a vitamin e balik z lekarne prisiel den pred testom☺ Priatel sa zlostil ze naco ze on to nepotrebuje.... chlapi....potom vypil jeden sacok aj mu chutil😂ja si tiez dam vyuzijeme aj tak 😊

ladysmurf
2. feb 2019

@81anina ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

ladysmurf
2. feb 2019

Baby asi prichadza mrchana, rano slabo hnedy vytok na papieri po malej potrebe a pred chvilou jemne ruzovy. 😞. Asi taka jedna kvapka. Nevadi, novy mesiac nova sanca...

ikonica
2. feb 2019

Hlasim ze farba testu sa nezmenila... Sniezikova... Vysadzam progesteron a cakam na 1dc ;)

ladysmurf
2. feb 2019

@ikonica pridavam sa do timu a cakam s tebou na 1dc

ereska
2. feb 2019

@81anina silno silno držím palce nech hcg krásne stúpa

81anina
2. feb 2019

ďakujem baby 😊

dolynkag
2. feb 2019

@81anina wau super, toto musí mať šťastný koniec ✊✊✊