Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ja197 to je super ak je ovu úplne pozit tak skus tehu testik určite tam bude aspoň duch👻držím palce
@ikonica No bodaj by, aj keď neverím tomu, tento mesiac pochybujem ...
@butterfly333 ráno uvidím aká bude teplota, ak tak skúsim 😊 ďakujem
@81anina Super🍀Držím ti palce✌️
Konečne sa k vám môžem pripojiť aj ja. To nekonečné čakanie na "kamošku" po potrate....och, ale tak dnes som 14DC. Včera som bola na folikulometrii a doktorka už videla prasknutý folikul aj s tekutinou.. žlté teliesko nebolo vytvorené...čiže to muselo byť asi len ráno ..alebo v noci. Sama som bola prekvapená,. Že je už po ovulke, lebo som to nečakala,. Pretože za tie mesiace čo si meriam BT som mala ovulku len raz okrem tej, čo som brala clostylbegit. Tak už len čakať. Dnes mi trošku stúpla teplota, a od dnes beriem aj progesterón. Nechápem trošku tej teplote na 8DC...ale čo už.
Verím, že sa o 10 dní budeme s manzelom tešiť z pozitívneho testu 🙂
@martinade veď ja som užívala euthyrox 25 iba nieco cez dva týždne a kleslo mi TSH Z 2,56 na 0,35. Je ale pravda, že som k tomu pridala tu morskú riasu. Euthyrox som vysadila. Tu riasu papám stále. Príležitostne to skontrolujem.
Mne tiež BT skáče hore,dole. Boli ma hrdlo, možno preto ten výskok. Ja veľmi teploty nad 36,9 nemávam.
Tento cyklus je nejaky divny. Ani neviem ci uz bola ovu podla teplot. Ale podla hlienu mozno aj hej, lebo uz druhy den mam husty biely kremovy. Aj som mala stresove obdobie posledne 3 dni, v noci som sa casto budila, aj posledne teploty som merala o pol hod skor nez zvycajne, ale citala som ze stres moze vyrazne zvysit bazalnu teplotu, tak potom neviem.
@ladysmurf fuu ja väčšinou kupujem tie namacacie, nie tie ktoré môžeš rovno ocikat, s tým nemám take dobre skúsenosti 🤷♀️
@kaciatko04 dnes rano som si aj ja urobila namacaci (ocikala som si ruku hihihi) a nic 😞, som vazne z toho na nervy.
@ladysmurf no ale ten tvoj graf je brutal zaujímavý, nechapem prečo je test biely úplne sa mi to vylučuje 🤔🤔 ten ruzovkasty výtok ešte máš?
@veronika3184 pol hodka je este v norme. Za pol hodku ziadne velke zmeny s teplotou sa neudeju
@martinade len ten plytky spanok mi nezda. Po prvom prebudeni, 2 hod pred normalnym meranim 36,5 a ked prisiel cas merania 36,8. A to som sa za tie 2 hodiny minimalne 4 krat este zobudila, prehadzovala, lebo som nevydrzala lezat rovno, nemohla sa dockat kedy uz konecne bude cas merania. Preto si myslim ze tento cyklus je o nicom a tie teploty nemaju bohvieka vypovednu hodnotu. Menzes skoro vzdy chodi 26 den cyklu tak uz cakam nan ako na spasenie a vsetko snazenie nechavam na buduci cyklus. Teraz nevladzem lebo v poslednych dnoch sa udialo tolko zleho u mojich blizkych pribuznych, ze sa s tym musim vysporiadat a na snazilkovanie nemam ziadnu chut. Jedine ak sme v pondelok stihli ale to pochybujem. Dakujem ti velmi pekne za ochotu odpovedat mi.
@kaciatko04 nie, po ruzovkastom vytoku ani pamiatka, uz ani trosku

Tak ja som dnes zase vyskočila....takýto pokles som nikdy nemala...ovulačný test som dnes skúsila lebo ma bolí zase vaječník a je takmer úplne pozitívny....och bože načo kupujem tie testy, potom len skúšam 😂😂😂