icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
3. feb 2019

@cica1650 ak este 2 dni budeš mat vyššiu teplotu ako 36,9 tak ovu vychadza na 2 feb. Pravidlo 3 dni vyššich teplot ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Teploty v case ms si vymaz. Budu ti umelo navysovat

martinade
3. feb 2019

@cica1650 tu grafovu horizontalnu ciaru s teplotou 36,7

fiora94
3. feb 2019

Baby, vy ste tu skusene. Ja este nie, prvý cyklus meriam BT. O kolko dni mam cca cakat ms podla grafu? Uz to dosť kleslo. Som prekvapena, lebo ja mavam pravidelne lut.fazu 15-16 dni a toto sa mi zda skoro. Alebo som mala skor ovu ako to FF vyznacilo. Tento mesiac som ju nezachytila ani ovulac.testami a zacala som merat aj neskor, lebo som nevedela zohnat bazalny teplomer.

lauritka
3. feb 2019

@
@ladysmurf A DNES AKO??ktorý deň cyklu si mala pozitívny test.

lauritka
3. feb 2019

@fiora94 jj .Tu mohla byť ovulka o dva dni skôr ako označil.

dominika_sk
3. feb 2019

Baby,je toto pozitivny test? Znovu som s tym začala🙈 kedy skusiť ďalši?

lauritka
3. feb 2019

@dominika_sk este chyba, zase zajtra okolo obeda

fiora94
3. feb 2019

@lauritka a da sa povedat podla teplot o kolko dni cca pride ms?

fiora94
3. feb 2019

@lauritka a mala som vtedy o dva dni skor ako pises aj negatívny ovu test :/

lauritka
3. feb 2019

@fiora94 a 15 dc si netestovala ???? podla toho poklesu ti dojde zajtra, maximalne pozajtra,, uz nastava hormonalna premena endometria.

pimar
3. feb 2019

prosím, mala niektorá z vás skúsenosť s takýmto graf? Posledné tri teploty mám takmer totožné, doteraz mi teploty skákali každý deň, a klesanie ku dňu MS bolo akoby spádovitejšie, ale teraz s mi teplota drží na jednej hodnote... Môže to byť nejaký problém? ďakujem za odpovede

cica1650
3. feb 2019

@martinade tu ciaru neviwm dat prec neviem ako,uz som skusala,nevadi nezavadzia mi😂😉 a dakujem

fiora94
3. feb 2019

@lauritka nie, vtedy som netestovala. Ďakujem za odpoved. Tak som zvedava.

lauritka
3. feb 2019

@fiora94 nie je začo. možno prave vtedy bol pozitiv a potom by to sedelo aj s teplotami.

kaciatko04
3. feb 2019

@fiora94 ja si tiež mslim že mohla byt o 2 dni skôr, ale chýbajú predchádzajúce teploty tak asi zato ti ju vyznacilo neskôr

fiora94
3. feb 2019

@lauritka
@kaciatko04 môže byť, potom mi vychadza aj lut.fraza. Ale keby som mala ovu 15dc tak by teplota dalsi den nemala ist dole nie?

lauritka
3. feb 2019

@fiora94 ja som hovorila o ovulačnom teste na 15 DC 🙂 pozitivnom. ovulacia bola potom na 17 DC. ovulacia nie je v den ovulačneho poz. testu ale az tak dvoch dni po.

fiora94
3. feb 2019

@lauritka aha dakujem. Ty ma vzdy nieco nove naucis. 🙂 takto presne vychadza, ze by mi ms dosla zajtra alebo pozajtra 🙂

ereska
3. feb 2019

@fiora94 alebo či nebola neskôr a ten pokles je implantacny pokles

kaciatko04
3. feb 2019

@lauritka nemusí byt o 2 dni, môže byt kľudne aj do 12 hodín. Záleží od jej tela.

0507
3. feb 2019

@lauritka ja som parkrat mala aj tak, ze ovu bola v den pozitivneho testu
@kaciatko04

arabelka33
3. feb 2019

Baby mate aj vy niektore taketo nizke teploty? Mne sa zdaju velmi nizke. Je moznost otehotniet aj s tak nizkymi teplotami?

lauritka
3. feb 2019

@kaciatko04
@0507 ano.ale väčšinou je do 48 hodín. Samozrejme že výnimky môžu byť.ale u nej to jasnée ukázala aj BT.ktora začala stupat az o dva dni.

martinade
Autor odpoveď zmazal
fiora94
3. feb 2019

@ereska to ani neviem co znamena. Ako ani IP pokles, co som tu citala.

pimar
Autor odpoveď zmazal
martinade
3. feb 2019

@cica1650 precitaj si este raz moj prispevok. Nehovorim o vymazani tej ciary...

butterfly333
3. feb 2019

@pimar nieje to problém ja to tiež občas mávam bt sa mi držím a 4dni na rovnakej úrovni.

ladysmurf
3. feb 2019

@lauritka dnes opat bez zmeny, ja som tak zvedava kedy to klesne. Ovu test bol pozitivny na 21dc - 22dc.

81anina
3. feb 2019

@taily30 ďakujem zatiaĺ tomu nejako neviem uveriť uvidíme ako to cele dopadne zatiaĺ sa necítim na ms 😊