icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
7. feb 2019

@dominika_sk no tak dúfam že to nebude aj môj prípad. No uvidíme zajtra kúpim iný test.

kakatulik
7. feb 2019

@butterfly333 hlavne ten progesterón,fraxik,femibio, céčko a neviem či vôbec ešte niečo treba teraz. Veľa bielkovín a tekutín.😍

dominika_sk
7. feb 2019

@butterfly333 držim palce✊🏻✊🏻✊🏻🍀

taily30
7. feb 2019

@butterfly333 jeeeejda, nemari, vidno ducha. Drzim palce

veronika3184
7. feb 2019

@butterfly333 aj ja vidim tu ciarku a to mam dioptrie 5, co bez okuliarov skoro na meter nevidim. 🙂

veronika3184
7. feb 2019

Dievcata, neviem anglicky, ale domyslam si. Ff pise ze podla hlienu bola ovu medzi 11-13 ale teplota tomu nenasvedcuje a tak ju ff podla teploty urcil na 16 dc. Dobre som si domyslela?

martinade
7. feb 2019

@veronika3184 ano, podla teploty bola ovulka 16dc a podla hlienu si MOHLA ovulovat medzi 11 a 13dc a nasledna teplota ti to potvrdi. Tusim ze tebe teplota ten 11-13dc nepotvrdila, ci?
Kopec zien v case ovu nema egg hlien.... Len pre info

taily30
7. feb 2019

Zienky, tak hcg stupa.. 141462 uz len na sono vyckat

zuzik5891
7. feb 2019

@taily30 tak to už je aké číslo ❤️❤️❤️❤️❤️... nádherné...a už sa prestaň stresovať...ok?...😘🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀.... veľa šťastíčka posielam...

taily30
7. feb 2019

@zuzik5891 dakujem zuzik, ked to sa tak lahko povie...Ja nechcem stresovat, ale tak silno si zelam stastny koniec...a Internet je plny informacii, aj zlych a tie vzdy hlbsie ostanu v mysli. Musim sa polepsit

zuzik5891
7. feb 2019

@taily30 tak to sa teda musíš 😡...ale ja ťa úplne chápem...❤️... drobčeka ľúbiš a preto si robíš starosti...ale vieš...ak sa chceš po pôrode vyspať a mať pohodové bábo tak ty počas tehu tiež musíš byť v pohode 😁...v opačnom prípade ti to tvoje dieťatko spočíta 😘...

taily30
7. feb 2019

@zuzik5891 hahaha, to je pravda.
Ako sa ty citis? Ako sa mas?

veronika3184
7. feb 2019

@martinade nepotvrdila veru. Takze kludne ten kremovy biely viacdnovy hlien mohol byt ovu hlien. Zaroven som medzi 11-14 dc prezivala stresove obdobie, stres vraj zvysuje bt. Tak ak by aj bola ovu vtedy tak to uz teraz nezistim podla tej teploty. Vacsinou posledny den pred zvysenim som mala 36,6 a potom naraz skocila na 36,8, dalsi 36,9 a potom to uz bolo 37 al 37,1. Uvidim kedy dojde nedojde mrcha. A este to cakanie moze kludne byt dlhsie, ked ovu bola neskor, a tento cyklus ani nemusim mat ako hodinky 25 dnovy. Ale co je pre mna sakra zahada, ovu zakazdym inde ale cyklus az na jednu vynimku presne 25 dni.

zuzik5891
7. feb 2019

@taily30 dnes som podala nadľudský výkon v návštevnosti ambulancií 😂😂😂dva krát interné...potom hematológia... pľúcne a cievne 😂😂😂... pľúcna dr.ma chcela poslať poležať do Hágov... lebo mi tou intubáciou vyprovokovali astmu a chronický kašeľ...internista zhodnotil že tlak mám už ok a že mám si dať vybrať žlčník... netuším ako dospel cez teplotu a kašeľ k tejto úvahe 😂😂😂...cievna bola spokojná ale keďže ruka sa stále hojí predpísala mi ďalšiu bandážovú rukavičku...a hematológia bola super... prišla som a bez akýchkoľvek otázok mi hneď spravili odbery na trombofilné stavy... výsledky budú o tri týždne s tým že ak otehotniem tak sa mi majú pre istotu nasadiť injekcie ❤️...zajtra ideme do centra ba prvú konzultáciu...som taká zvedavá ako to prebehne...🙏...inak môj ms trval len 3 dni... možno 4 ak rátam aj ten deň kedy sa mi to spustilo poobede... zajtra začínam merať BT 😘😘😘

martinade
7. feb 2019

@taily30 krasa, drzte sa.😘💕

martinade
7. feb 2019

@veronika3184 ja momentálne mam kopec stresu a bt klesa a klesa 😀 az tak by som to doslovne nebrala a nie každý podnet analyzovala....

taily30
7. feb 2019

@zuzik5891 no tak ti poviem, ozaj nadludsky vykon. Ako vobec spracujes tolke informacie za jeden den? A zajtra opat pestry den. Drzim ti silno palce a daj vediet ako zajtra.
Inac, aj mne sa po kyrete skratila ms na 3-4 dni

taily30
7. feb 2019

@martinade dakujem mati. Tesim sa na tvoj zajtrajsi pozitivny testik 😉

zuzik5891
7. feb 2019

@taily30 tá skrátená ms by sa mi aj celkom páčila...ani bolesti som nemala len v druhý deň som mala pocit že vykrvácam 😁...pred potratom sa mi krvácanie natiahlo až na 8-9 dní a 3 dní pred a 3 dní po som ešte špinila...pol mesiaca som chodila s vložkou 🤪...celkovo mám pocit že som konečne vyčistená...pripravila som miestočko pre drobčeka 🙏❤️ ...inak... moja pruateľ si to dnes obehal somnou 😁...a chudák v poslednej čakárni už zaspal 😂... doktorka ma vyprevádzala a keď ho zbadala ako spí vravela že za dnešok si zaslúži dobrú večeru 😘

taily30
8. feb 2019

@zuzik5891 ja som to mala presne tak ako ty opisujes, do pismenka. Je uzasne, ze mas po boku takeho skveleho partnera. A co, aj bola dobra vecera? 😀

zuzik5891
8. feb 2019

@taily30 vôbec dnes nevečeral...nechcel...a ja sa mu ani nečudujem... myšlienkami je už určite v centre a rozdumuje či sa spermiogram zlepšil alebo nie... vidím to naňom...navonok pohoda ale poznám ho... nieje vo svojej koži...

taily30
8. feb 2019

@zuzik5891 tak ho len silno objim. Spolu to date 😉

zuzik5891
8. feb 2019

@taily30 dáme...to viem...❤️❤️❤️❤️

martinade
8. feb 2019

@taily30 pri 3 nízkych teplotach to ruzovo nevidim. Klesajuci graf znamena prichod ms...aj plet mam skaredu, nie taku ako pred mesiacom, dvoma... 🙂 co uz bojujem dalej.

taily30
8. feb 2019

@martinade oh, hadam sa mylis.

monu66
8. feb 2019

dnes som cakala, ze bt este vystupi... Ze by druha ovulacia??? Lavy vajecnik ma zase boli a na prekvapenie dost silno

butterfly333
8. feb 2019

@veronika3184 ďakujem snáď to je pravda aj keď je to test z Číny 😁
@taily30
@dominika_sk
@kakatulik

butterfly333
8. feb 2019

Môj graf išla som hore.

butterfly333
8. feb 2019

@taily30 krásne hcg 👍😘😘😘