Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 hlavne ten progesterón,fraxik,femibio, céčko a neviem či vôbec ešte niečo treba teraz. Veľa bielkovín a tekutín.😍
@butterfly333 držim palce✊🏻✊🏻✊🏻🍀
@butterfly333 jeeeejda, nemari, vidno ducha. Drzim palce
@butterfly333 aj ja vidim tu ciarku a to mam dioptrie 5, co bez okuliarov skoro na meter nevidim. 🙂
@veronika3184 ano, podla teploty bola ovulka 16dc a podla hlienu si MOHLA ovulovat medzi 11 a 13dc a nasledna teplota ti to potvrdi. Tusim ze tebe teplota ten 11-13dc nepotvrdila, ci?
Kopec zien v case ovu nema egg hlien.... Len pre info
Zienky, tak hcg stupa.. 141462 uz len na sono vyckat
@martinade nepotvrdila veru. Takze kludne ten kremovy biely viacdnovy hlien mohol byt ovu hlien. Zaroven som medzi 11-14 dc prezivala stresove obdobie, stres vraj zvysuje bt. Tak ak by aj bola ovu vtedy tak to uz teraz nezistim podla tej teploty. Vacsinou posledny den pred zvysenim som mala 36,6 a potom naraz skocila na 36,8, dalsi 36,9 a potom to uz bolo 37 al 37,1. Uvidim kedy dojde nedojde mrcha. A este to cakanie moze kludne byt dlhsie, ked ovu bola neskor, a tento cyklus ani nemusim mat ako hodinky 25 dnovy. Ale co je pre mna sakra zahada, ovu zakazdym inde ale cyklus az na jednu vynimku presne 25 dni.
@taily30 dnes som podala nadľudský výkon v návštevnosti ambulancií 😂😂😂dva krát interné...potom hematológia... pľúcne a cievne 😂😂😂... pľúcna dr.ma chcela poslať poležať do Hágov... lebo mi tou intubáciou vyprovokovali astmu a chronický kašeľ...internista zhodnotil že tlak mám už ok a že mám si dať vybrať žlčník... netuším ako dospel cez teplotu a kašeľ k tejto úvahe 😂😂😂...cievna bola spokojná ale keďže ruka sa stále hojí predpísala mi ďalšiu bandážovú rukavičku...a hematológia bola super... prišla som a bez akýchkoľvek otázok mi hneď spravili odbery na trombofilné stavy... výsledky budú o tri týždne s tým že ak otehotniem tak sa mi majú pre istotu nasadiť injekcie ❤️...zajtra ideme do centra ba prvú konzultáciu...som taká zvedavá ako to prebehne...🙏...inak môj ms trval len 3 dni... možno 4 ak rátam aj ten deň kedy sa mi to spustilo poobede... zajtra začínam merať BT 😘😘😘
@veronika3184 ja momentálne mam kopec stresu a bt klesa a klesa 😀 az tak by som to doslovne nebrala a nie každý podnet analyzovala....
@taily30 tá skrátená ms by sa mi aj celkom páčila...ani bolesti som nemala len v druhý deň som mala pocit že vykrvácam 😁...pred potratom sa mi krvácanie natiahlo až na 8-9 dní a 3 dní pred a 3 dní po som ešte špinila...pol mesiaca som chodila s vložkou 🤪...celkovo mám pocit že som konečne vyčistená...pripravila som miestočko pre drobčeka 🙏❤️ ...inak... moja pruateľ si to dnes obehal somnou 😁...a chudák v poslednej čakárni už zaspal 😂... doktorka ma vyprevádzala a keď ho zbadala ako spí vravela že za dnešok si zaslúži dobrú večeru 😘
@veronika3184 ďakujem snáď to je pravda aj keď je to test z Číny 😁
@taily30
@dominika_sk
@kakatulik
@taily30 krásne hcg 👍😘😘😘
@butterfly333 dakujem

@dominika_sk no tak dúfam že to nebude aj môj prípad. No uvidíme zajtra kúpim iný test.