Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 neskusala si aj inu znacku?
@kakatulik ja som netestovala a vôbec nepanikarim 😂😂😂 len
@butterfly333 chcela dať do negativu.
@kakatulik dobre moja no nechám to tak radšej.
Teraz neviem mám dávať ten progesteron a pichať fraxik ci nie?
@butterfly333 áno progesterón určite a ten fraxik ti tiež neuškodí.
@monu66 dúfam, že pôjde hore... Ja sav tomto cykle úplne strácam... Ako som sa tešila, že už sa aspoň trošku poznám a viem rozoznať kedy je ovulka, tak teraz si vôbec niesom istá... V pravom vaječníku ma stále pobolieva... Už mám pocit, že tam je skôr cysta a nie ovulka... Neviem... Dnes akosi nemám svoj deň... A teraz po celom dni v práci. Od 4:20 na nohách cestovať 4 hodiny domov ... Fest sa mi nechce. Úplne som rozladena z tejto ovulky... Nemám dobrý pocit.
Ahojte žienky tak som skončila v nemocnici v noci som začala krvácať pichli mi injekciu a keď sa to ukludni urobia sono držte palce
@julianka007 presne ten isty pocit mam aj ja. Tento cyklus je divny, bt mi vobec nesedi s krckom ani hlienom. No dnes som zase vyskocila, tak dufam, ze uz nepadnem.
@ereska silno drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.
@domisi super, že si zmenila Dr. 🙂 my sme sa tiež začali snažiť hneď aj keď u mna bol potrebný aj kyret, ale sám Dr. povedal, že nevidí problém
@martinade dakujem pekne 🙂 mala som ísť k Dr. na 9 DC, ale tým, že ms prišla až neskôr, tak 9 DC vyšlo na piatok a to sme išli na lyžovačku, takze další cyklus pôjdem k nemu chce nasadiť nejaké lieky...som zvedavá ako ti vyjde krv, držím palce 🙂
@ludka0611 máš tie testy, žeby sme pozreli prosim?
@zuzik5891 výborne správy 🙂

@0507 ďakujem no neviem ved uvidím ci v utorok príde.