Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@veronika3184 ak aj napriek menzesu a negativnym testom neveris, chod si dat urobit ultrazvuk. Hlavne nestresuj, to ti isto k nicomu nepomaha. Preco si myslis, ze si tehu? Nerozumiem
@veronika3184 teplota sa pocas menzesu nemeria. Urcite ti to skresluje graf. A mne skor vyzera ako anovulacny.
@taily30 dala som to spat len na chvilku ze ci nahodou mi ovu nevyznaci na tie dni kde som mala 36,6 a nic. Dakujem velmi pekne. Uz len vyckat na mrchu.
@taily30 teraz som menila gyndu tak az v marci mozem ist. A myslim si to preto ze cykly pred tym som mala krivky pekne dvojfazove ze bolo ovu vidno a teraz nic
@veronika3184 pozri si tuto stranku,je tam vsetko o bt a aj grafi ked je anovulak ci tehotenstvo
https://dakiss.ru/sk/pregnancy/graph-of-basalti...
@veronika3184 kazda z nas by chcela mat babo,kazda si vela krat nahovarame ale co ak ja som tiez ta vinimka....,no treba len vyckat kazdy mesiac a dozvies sa v cas ci si alebo niesi tehu,vsak ti to neutecie😉
@veronika3184 Ved prave, ked mas teploty skoro na urovni, bez rozdielov vyraznych, tak to znaci anovulacny cyklus. Robis si testy? Nevidno z grafu
@monu66 chápeš? Taký divný graf a 36,18 je vo za poovulacna teplota? Tebe sa to už.pekne drží na peknej teplote
@domisi pekná čiarka na 10 DPO, nech len pekne ďalej silnie 🙏
Dievčatá, na 5 DC je BT 36.8 ... bola som kedysi zvyknutá na nižšie ... som 2.cyklus po HAk
@dadulik6 tak to ťa teda riadne naťahoval predošlý cyklus, snáď tento už bude taký, aký má byť a ak sa bude ťahať, tak nech je to 9 mesiacov 😉
@fany051081 dakujem tak teraz som to pripisovala aj chorobe 2x za ten cyklus antibiotika takze urcite to zohralo nejaku ulohu hlavne ze uz prisla
@fany051081
@ereska
@0507
Veľmi ďakujem, že sa tešíte so mnou...po novembrovom MA v 12tt...bola toto prvá MS po vyvolávacke, lebo sa mi nechcel spustiť cyklus a na 12DC som bola na folikulometrii a už bol prasknutý folikul, čiže sa veeelmi tešíme tomu, že to vyšlo 🙂
Bože vďaka!
@julianka007 podľa mňa si tiež mala, bol tam aj pokles a potom vystup a hoci mas nizke teploty, stale su vyssie ako pred ovu. 🙂
@julianka007 ano bt 36,18 mas tento cyklus poovulacnu a max. do troch dni sa ti este zvysi. Boze, uz sa citim jak nejaka bosorka 😀

A kebyze som jedna z vynimiek ze by som bola tehu napriek negativnym testom a menzesu, nemohlo by ist o tehu graf? V posledny mesiac vkuse len googlim o tehotnych napriek negativnym testom a menzesu a potom furt si zacnem hovorit, ze co ak aj ja som ten pripad. Od septembra doteraz som schudla 10 kg, viac menej zo stresu. Neviem ci aj to ma nejaky vplyv na grafy.