Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zarzisia nepozoruj sa stale, dobre to bude 🙂) ty si mozno len blbo zareagovala na ten pregnyl, ze ti nepraskol ten folik a spravila sa cysta
@adamnela jej pekne pokracujete...aj ja uz chcem obkladat kupelne.... ako dlho sa uz staviate?my mame konecne hotovu strechu,este chceme okna a vodu,kurenie a elektrinu a.... budeme cisty... zase sporit...este aj to ivf zhltne kopu penazi... rozmyslam ci nezacat brat inofolic 2 x denne...nech nakopnem vajecniky...ale bojim sa co to spravi...no v mojom stave snad uz len ziskam...
@mawiya
@zarzisia
@senta_sofia
@adamnela
@paskolinka
@rybkaa koceny moje mozem si zacvicit ci teraz este radsej nie....
Ahojte koceny, tak dnesna statistika: 6 DPO, vcera pokles a jednorazove ruzove spinenie. Zacinam stresovat... 😕
@kubisova ja som zacala cvicit tyzden po kyrete, najskor zumbu a po dalsom tyzdni som pripojila brusaky. Potrebovala som co najrychlejsie zhodit brusko, ktore mi uz vykuklo ☹ ak nemas nejake komplikacie, bolesti a citis sa fyzicky ok, tak by to malo byt v poriadku.
@rybkaa no rybička a ty si ako na tom? Už je po ovulke?
Ináč baby chcela som Vám napísať, že ak máte niektorá málo bielkového hlieniku, alebo chcete viac, tak ja som použila recept, čo som jedla pred pôrodom, aby som mala ľahší. Zaliala som si prevarenou vodou ľanové semiačka, nechala postáť (vznikne hnusný sliz) a dala do jogurtu. Nezvládla som to vypiť, asi by som to dlho neurdržala v sebe. A mala som kráááásny hlienik a dosť. 😉
@kubisova ak sa citis dobre, skus, ja som bola odkrvena riadne, som bola rada ze stojim na nohach
@zuzulienocka77 ahoooj, ako sa maaavas? uz nejake tehotenske priznaky? a tamta lanova kura ti pri porode pomohla? inak som o tom len citala 😉
@rybkaa cakame na spravy z prevencie
@senta_sofia
@zuzulienocka77 idem o 11.30 na prevenciu, už vo mne nervy hrajú 🙂 ako bonus sa mi herpes na papuli chce vyhodiť, tak som hneď zhltla b-komplex a potrela Herpesinom. Bože, ako sa nemám rada návštevy lekárov....už aby bolo po a trímte palce, aby som vyviazla s čistým štítom a pekným folikom 🙂 Dnes 11 DC, včera som zabudla urobiť ovu test, ale bol kus bielok, bolesti žiadne, tak neviem, ovula naplánovaná na štvrtok a potom zase čakáááááť 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
@zuzulienocka77 a tie semiačka nestačí také surové sypať do jogurtu? musia byť zaslizené? mne už pri predstave nie je veľmi dobre 😀 asi ostanem pri grepovom džúse 😀
@zuzulienocka77
@rybkaa ja som to kedysi aj skusala s tym lanom, uz si nepamatam, ci to malo efekt, ale v pohode sa to dalo vypit. aj ked je pravda, ze ja pokym sa to nehybe alebo netrcia z toho nejake nozicky, tak zjem vsetko 😀
@rybkaa
@paskolinka no dievcata, ved prave z toho stresujem.. Dobry paradox, velmi tuzim po drobcekovi, ale zaroven sa bojim toho, ze co ak to fakt vyslo. Ale uz sa tym nebudem zaoberam, vonku je znova leto, tak sa idem s malou vyvetrat 😉
@senta_sofia ahoj moja, zatiaľ žiadne príznaky teda nemám 😒 , bolí ma hlava už 2 deň idem umrieť. Možno sa mi viac grgá, sem tam čudný pocit v puse a večer plynnatosť, ale inak nič. Ešte ma prsia bolia ako hovado, to som pri prvom nemala, dúfam, že mi krámy neprídu 🙂 Ale dnes som robia po 4 dňoch test, tak ma čiaročka veeeľmi potešila, tak hádam je všetko fajn 😉 . A tebe je už lepšie?
@rybkaa keď sú zaslizené tak je ešte lepšie 😉 , ja som mala s tým tiež problém. Bez jogurtu by som to nedala ani za peniaze 😀 Ja som pila tiež grepák, ale po týchto semiačkach to bolo lepšie a oveľa @senta_sofia a či to pomohlo pri pôrode ti neviem povedať, mala som dobrý pôrod, tak hádam hej 🙂
@paskolinka toto sa podľa mňa hýbe 😀
@sjuzan77 držím palce, už to bude určite dobréééé
@paskolinka ja zjem aj to čo má nohy, hýbať by sa to ale nemalo 🙂 no tieto slizavé veci sú horšie, hoci slimáka alebo ustricu zhltnem v pohode, to je delikateska 🙂 len ak si predstavím, že aj ten sopeľ zo semienok je ustrica a natrepem si to do mušle 😀
@rybkaa no vidis, ja som dosial mala asi najvacsi problem s tou ustricou, slimaky su tepelne spracovane, takze ok 😀 ale tieto zdrave veci ako lanove semiacka vo vode, psylium, rozne oleje... to nemam problem do seba supnut take ake to je, skoro by som povedala, ze mi to chuti 😝
@paskolinka psylium som jeden čas skúšala a mala som veru namále, ale na tom mi vadilo že to bolo také "chlpaté" v krku, inak sa dalo, oleje mi nevadia, ani rôzne kokteily, tak skúsim aj semienka teda 🙂 len - nespôsobujú tie semienka aj prehánky na wc? čo si pamätám, mamina to jedla na lepšie trávenie a čistenie čreva 🙂
@zuzulienocka77
@rybkaa no mne to ziadne behanie na wc nesposobilo, to by som si pamatala, kezde ja mavam skor opacne problemy, ale tak na kazdeho to moze trochu inak posobit, treba skusit 😉
akože....o 15 min. mám ležať na koze a ja ešte v robote, nervy mám ako pes a nedajbože sa zbaviť klientov 😠 😠 😠

Dobre rano koceny, ja uz na nohach, treba mi tortu dokoncit, sakramentsky by som este spala, ale nemozem si to dovolit 🙄 hadzem sem graf, vcera vyskok, dnes pad 😝