icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
25. aug 2014

@rybkaa ja som psyllium jedla nasucho a zapila vodou, viem, ze sa to nema, ale nezadrhla som sa 😀

senta_sofia
25. aug 2014

@zuzulienocka77 tak to mas fajn, kiez by ta prvy trimester len prsia boleli 😀 a mne, co ja viem, ako kedy, stale mam problem s jedlom, zvladam akurat tak obedy, inak len ovocie, tak uvidime

zarzisia
25. aug 2014

@rybkaa merala,lenze nemam ovulaciu 100% naznacenu...dr.mi hovoril,ze by mala prist v sobotu, ale ci bola, netusim a chyba mi tam vela teplot, sama sa v nom nevyznam
.....http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef

rybkaa
autor
25. aug 2014

no prevencia za mnou.... mám dobré správy 🙂 moje "bobuľky" - teda lipómy, tukové hrčky v prsiach sa zmenšili a niektoré dokonca celkom vymizli, teda moje krátke tehotenstvo aspoň v niečom pomohlo, dr. povedala, že škoda, ako to dopadlo, že zrejme by boli všetky pomizli, takže zase jediná pomoc - otehotnieť 😔 som jej vravela, že sa nám nedarí, že som už aj inofolic popila a výsledkom bolo len 6,5 kg navrch a upravený cyklus, povedala, že to je dobre, že nech už nič neberiem, bo nie je dobre, aby som ešte pribrala (hoci som 3 kg už dala dole), ale keď mám pekný cyklus a pravidelnú MS, nemám do seba nič pchať, maternicu mám peknú čistú, aj vaječníky ok, žiadne cysty fuuuuuh našťastie. Mám ale mykózu 😠 Kks, mám pocit, že som ju mala aj minulý mesiac, nebolí, nepáli, ani nepáchne, no nič, len mám strašne veľa hustého bieleho hlienu, takého gumového, tak mi to vypláchla a dala čípky na preliečenie. Preto ma ani veľmi nechcela trápiť sonom, lebo aj krčok mám trošku červený podráždený mykózou, tak len rýchlo pomerala vaječníky, dominantný folik nebolo vidno a nechcela sa tam dlho vrtať aby mi ešte horšie neurobila...ja som tam videla také 3 guličky, či to boli foliky neviem. No tak že je všetko ok, máme sa snažiť ďalej, som absolútne ok, stery budú budúci týždeň. A mužovi dala Folandrol - 2 sáčky ako vzorku, že mu mám kúpiť, nech aj on trošku stučnie ako ja 😀 tak mi teraz poraďte - máme sa snažiť alebo to tento mesiac odložiť kvôli tej mykóze? Mám čípky na 3 dni...

senta_sofia
25. aug 2014

@rybkaa nic neodkladaj, ak ta nebude boliet styk, tak si myslim, ze nie je dovod odkladat to 😉

mawiya
25. aug 2014

@rybkaa no krásne cicuška tak šup ho na toho životaschopného chlapa. vidíš si v poriadku, takže ništ nebráni. na mikozu sa vykašli v podstate je to len porucha imunity steny šušule. či ako mi to doktor vysvetloval.
takže šup ho snažilkovať. inak pridávam svoj graf 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 😀 😀 aby teda nebolo, že naprázdno meleme 🙂

senta_sofia
25. aug 2014

@mawiya 😀 porucha imunity steny susule 😀 toto si daj patentovat

mawiya
25. aug 2014

@senta_sofia ale tak šak vieš čo som tým chcela povedať - že narušené prirodzené prostredie - či ako sa to 😀

senta_sofia
25. aug 2014

@mawiya presne viem, ale ty si to proste zabila 😀

mawiya
25. aug 2014

@senta_sofia no ako v poslednej dobe sa mi celkom tak prirodzene darí 🙂 asi mám na to talent. teraz keď na to kukám, tak som spojila dve skoro nespojiteľné veci. ale hlavne že je tam tá imunita - porucha a aj šušula. no a je to vybavené 😀 inak ako sa máš cicuš?

rybkaa
autor
25. aug 2014

@senta_sofia nebolí ma nič, ani som nevedela, že tú pliagu mám...ja len reku či to nemôže nejako zmutovať - ten čípok s materiálom môjho muža 😀

senta_sofia
25. aug 2014

@rybkaa myslim si, ze keby to mas nieco brutalne, tak ani nesedis, nie to ze este myslis na sex 😀 takze kludne sa na to vrhnite, niekedy aj obstrek pomoze

senta_sofia
25. aug 2014

@mawiya nahodou, to bol tak krasne spojene, ze az 😀 este teraz mi slzy tecu... co teda v tehotenstve az take zriedkave nie je, ale teraz od smiechu... minule som sice revala, lebo na parkure trener hucal na jokejku, nech kopne kona s ostrohami a mne to prislo strasne smutne 😀 ale inak sa mam fajn, uz mi obcas aj nie je vecer zle, v stredu idem na poradnu, tak snad bude vsetko dobre a budem moct oficialne vyhlasit prvy trimester za ukonceny

mawiya
25. aug 2014

@senta_sofia 😀 😀 😀 no aj mne to sem tam pomôže. ako naozaj. neviem či je to tým, čo mužo papá, alebo jednoducho nejakými "vitamínmi" 😀 hhhhh inak obstrek pomáha vraj aj na kvalitu pleti na tvári - som čítala voľakde, že sa s tým žena natierala ( musí byť čerstvé) a omladla o 20 rokov. 😀 😀 tak keď budem mať 60 tak vyskúšam. Len či bude mať mužo vtedy ešte materiál? jaaaaaaj to aby som mrazila pomaličky

kubisova
25. aug 2014

@rybkaa
@senta_sofia
@sjuzan77
@paskolinka dakujem baby potrebujem sa trichu do formy a pohybu dostat bi son bola v odpocinku...tak trochu....

kubisova
25. aug 2014

@zuzulienocka77 musis pridat babenkam nam sem tehu virusiky...

paskolinka
25. aug 2014

@rybkaa tak to je super, ze je vsetko ok. s tym snazenim... no asi by bolo skoda premrhat ovu 😉 aj ked zase ak si mas davat tie cipky, tak to nejako tak vymysli, aby bol cipok uz rozpusteny, ked dojde na vec 😅

rybkaa
autor
25. aug 2014

@mawiya
@senta_sofia takže po slovensky povedané, mám šušulu neprirodzenú hej? 😀

adrianaaa32
25. aug 2014

@rybkaa @zuzulienocka77 ...baby ja si tie lanove semiacka meliem v mixeri a take si ich pridavam do jogurtu. Mne to poradili takto, pretoze vraj lanovy olej sa z nich uvolni len po zomleti..a este musia byt vzdy cerstvo zomlete, nikdy nezomlet viacej dopredu. Pretoze odstate pomlete mozu byt vraj zdraviu skodlive..vyskusajte, da sa to zjest 😀

rybkaa
autor
25. aug 2014

@paskolinka som dumala tak, že budeme skúšať poobede, lebo mm má nočnú tento týždeň a na noc šupnem čípok a hotovo, či? 🙂
inak je napísané v manuáli, že sa zdrdžať styku alebo obmedziť, no neporazí ma? ale....risknem to, nič ma nebolí 🙂

paskolinka
25. aug 2014

@rybkaa na noc je asi najlepsie dat cipok. a vsak obmedzite, nie? len 1x denne 😉 a ak manzel lapil tu mykozu od teba, nech sa aj on polieci, nieco sa mu mozno este ujde z tych cipkov 😅

ennynka
25. aug 2014

@rybkaa tak zacni davat cipky az po ovu...

sono2
25. aug 2014

@rybkaa a čo to je to biele krémové? Mávam dosť často. Vidno hlavne pri sexe. Som sa vám tu primiešala. Tak prepáčte. Len mi to nevie nikto vysvetliť a doktor vždy povie len neni to čisté a dá vyplach. Po väčšine tam ani nejdem lebo by mi aj tak nič nedal. Keď nebolí. Ale bola som sa vyteroch a výsledky budú o týždeň takže budem vedieť ak čo..akurát nechápem prečo sa to vždy vytvorí.

sjuzan77
25. aug 2014

@mawiya krasny graf, len tak dalej dievca 😀

@rybkaa kludne sa posnazte, netreba premeskat prilezitost 😉

senta_sofia
25. aug 2014

@rybkaa zdrzat sa styku ani nie tak kvoli tomu, ze by tie cipky vadili, ale skor kvoli tomu, aby partner daco nechytil, ale ak nechytil nieco doteraz, tak je mozne, ze je to len narusena imunita steny susule a nic nakazlive 😀

mawiya
25. aug 2014

@rybkaa :D neprirodzenú. si ma zabila 😀 prirodzene ju máš prirodzenú, len niečo je na tom prirodzení neprirodzené. 😀

joannah13
25. aug 2014

@rybkaa jéééj, jsem ráda za dobré zprávičky, a pokud tobě to nevadí, nic bych asi neodkládala a posnažila se i tento měsíc 🙂

zuzulienocka77
25. aug 2014

@rybkaa joj rybienka som rada, ze je vsetko v poriadku. Ja by som tie cipky pouzila az po mrche, ak nejaka pride, co dufam, ze nieeeeee 😉 . Ale ak predsa, pockat kym skonci, dat si 3 dnovu kuru, manzelika nechat trosku oddychnut a nabrat sily a sup na to. A uz sa aj podariiiii

zuzulienocka77
25. aug 2014

@kubisova zlatinko, ked mi to potvrdi doktor, ze je vsetko ok, tak vas poopluvam ako sa patri 😉

adamnela
25. aug 2014

Ahojte kočeny...
Tak dnes som bola rano na tej krvi na ten hormonalny profil a od toho 11 DC zacinam 2x denne uzivat Duphaston. Som zvedava co to so mnou urobi a ako bude vyzerat moj graf..Dr.mi povedala, ze by to teoreticky nemalo zabrzdit ovulku, teda ak nejaku vobec budem mat a ze otehotniet kludne mozem. Ovu testy mam uz kupene, tak to tentoraz skusim a budem testovat, uvidim 🙂
@mawiya jej Ty susula jedna 😀 😀 My u nas doma to volame Pukana 😀 😀
@rybkaa no super, ze vsetko je u Teba v poriadku. Ja ked som bola pred 3 tyzdnami u dr. tiez sa jej nezdal moj vytok. Zevraj tam hlboko som ho mala dostat a az nejako do zelena skoro sfarbeny a zobrala mi ster. Obe sme si mysleli, ze tam nieco bude, ale ster bol uplne negativny...
A snazenie by som u vas neodkladala. ...Aj ked zaujimave je, ze ta nic nesvrbi nepali lebo to je pri mykoze dost caste...
@kubisova ak sa citis dobre, tak by som na Tvojom mieste urcite trocha pocvivila, ale urcite to nejako neprehanaj....
@sjuzan77 drzim moc palce, nech vsetko dobre dopadne....Ale zatial to vyzera naozaj na to uhniezdenie...no som strasne zvedava....
@jaja9891 no moja, my staviame uz 3 roky a tento rok sa uz musime prestahovat aj keby traktory padali. Dnes som bola vyumyvat kupelku, nech ju moze zacat mm zafugovat...Tesim sa, pomaly sa to zacina rysovat... A neboj, aj vam to rychlo ubehne a dobre by bolo,kebyze to na zimu zatvorite, nech mozete pomaly robkat vnutri aj cez zimu...Drzim vam moc palce, nech vam to ide ide ruky... My mame este tiez velmi vela prace a najma vela penazi to papa 😒 😒