icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
11. feb 2019

@0507 všakže...ale iný test už nekúpim...Max.Digi 😉

fany051081
11. feb 2019

@0507 divné sú tie testy, ale ty aj teplotu máš pekne hore, tak možno zajtra vykukne na mamateste druhá čiarka 😊 ja už po tej skúsenosti testujem až keď mi mešká, aj keď prsty ma svrbia skôr, no aspoň nie som príliš skoro sklamaná

ludka0611
11. feb 2019

@0507 ja vidím aj na tomto niečo jemne....

ludka0611
11. feb 2019

@evi38 som v zahraničí a tu je dosť veľký problém dostať sa ku gynekológovi. Čakám na termín a dúfam, že to nebude zase 1,5 roka....

ereska
11. feb 2019

@zuzik5891
@dolynkag áno voda a už to išlo rýchlo miminko zachvilku bolo vonku 😢😢😢😢

zuzik5891
11. feb 2019

@ereska toto nie...😢😢😢😢😢...ako... prečo?... dôvod?... veď všetko bolo v poriadku... nechápem...😢😢😢😢...je mi to tak ľúto... úplne mi zovrelo ❤️...

daniela123321
11. feb 2019

@ereska To nemyslíš vážne😢😢 Drž sa..och,strašne mi to je ľúto 😔

martinade
12. feb 2019

@ereska je mi to veľmi velmi ľúto 😖
Drz sa ❤

kakatulik
12. feb 2019

@ereska aaach jaaaj😥😥😥❤

ereska
12. feb 2019

Tie bolesti a všetko to už museli byť kontrakcie a oni mi dávali čipku detskú nurofen od bolesti aj keď som im to prirovnala od začiatku ku kontrakciami potom pol dňa super žiadne bolesti a poobede zase že to býva to sa tam rozťahuje hovorím sestričke takéto bolesti to je veľa a dal mi pán primár nurofen a potom ležím a zrazu ako puk a celá vložka zaliata sestrička skúšala na plodovu vodu no bolo to také no jedno býva do zelená či do modrá no na tej always to skreslovalo a potom idem na wc a zase vodA už aj krv a zrazu cítim Mimi medzi už na polku von no neskutočne hneď doktorka ho vybrala a hneď vyšetrenia a kyret to hucalooo so mňa hruza

ereska
12. feb 2019

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

kakatulik
12. feb 2019

@ereska tak toto je hrozne co si si musela prezit..

veronika3184
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
12. feb 2019

@ereska mám v sebe toľko pocitov😢😢😢... bože...hnev... úzkosť... všetko na hromadu ... nechcem si to ani len predstaviť čo prežívaš... zaspávala som s myšlienkou na teba a aj som s ňou vstala... rýchlo sa zotav...fyzicky aj na duši moja...🙏❤️

veronika3184
12. feb 2019

@ereska to je strasne :( :( :(

cica1650
12. feb 2019

@ereska az mi srdce zovrelo ked som to citala😢😢😢,skoro sa uzdrav😘😘😘😘

ikonica
12. feb 2019

@ereska och boze to nieeeeeeee 😭😭😭😭😭😭ani neviem co napisat :( je mi to velmi luto :(

monu66
12. feb 2019

@ereska Bozinku, je mi to moc luto a zaroven mam velky hnev na personal, ktory ta mal pod dohladom. Drzkaj sa a rychle zotavenie prajem.

dadulik6
12. feb 2019

@ereska och moja po vcerajsej krasnej fotke a dobrej sprave takyto koniec 😭😭😭😭😭😭😭😭 velmi ma to mrzi toto sa nemalo stat drz sa a vela sil prajem 💙

ereska
12. feb 2019

Ďakujem žienky moje ste zlaté moc

kaciatko04
12. feb 2019

@ereska och moja zlata, tak veľmi má to mrzí 😔😔😔😔😢😢

0507
12. feb 2019

@ereska preboha, az zle mi ostalo ked som to citala...je mi to tak velmi luto 😂😂😂

dolynkag
12. feb 2019

@ereska neviem čo napísať, také niečo by žena nemala zažiť nikdy, slza na krajíčku, veľmi veľmi som verila, že to bude ok, neviem ako ťa utešiť, len viem, že teraz ťa čaká veľmi smutné a ťažké obdobie, prajem veľa síl, nikto nevie ako sa citiš

dadulik6
12. feb 2019

@0507 ako dneska pokracujes?

0507
12. feb 2019

@dadulik6 takto

kaciatko04
12. feb 2019

Ahojte zienky, idem si po radu. Zajtra mame plánovanú návštevu v centre a mali by mi robiť postkoitalny test. Takze nám dr kázala aby sme sa tulkali až dnes neskôr večer aby bola zajtra vzorka ok. Lenže ja sa bojím že dnes bude ovulka a nestihneme to. Dnes znova klesla teplota, mám pocit že zajtra vystreli. S teda otázka znie, ak teplota vystreli zajtra, a bude sa držať potom hore, tak ovulacia by pripadla na dnešok však? Posledný deň nízkych teplôt..opravte má niekto ak hovorím zle 🙄

fany051081
12. feb 2019

@ereska je mi to veľmi ľúto 😢😢😢, tu ani neviem nájsť vhodné slová útechy, je to veľmi ťažké určite a bolesť neskutočná 😢 prajem ti veľa síl a skoré zotavenie ...

dadulik6
12. feb 2019

@0507 a testik si vecer neskusala alebo dneska rano? Graf super

0507
12. feb 2019

@dadulik6 nie, po tom vcerajsku som vobec nemala chut. Tak ma tie testy nastvali 🙂

dadulik6
12. feb 2019

@0507 no to verim je hrozne ked si snazilka najde ciarku a nevie s istotou ci nieje falosna😒