Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 divné sú tie testy, ale ty aj teplotu máš pekne hore, tak možno zajtra vykukne na mamateste druhá čiarka 😊 ja už po tej skúsenosti testujem až keď mi mešká, aj keď prsty ma svrbia skôr, no aspoň nie som príliš skoro sklamaná
Tie bolesti a všetko to už museli byť kontrakcie a oni mi dávali čipku detskú nurofen od bolesti aj keď som im to prirovnala od začiatku ku kontrakciami potom pol dňa super žiadne bolesti a poobede zase že to býva to sa tam rozťahuje hovorím sestričke takéto bolesti to je veľa a dal mi pán primár nurofen a potom ležím a zrazu ako puk a celá vložka zaliata sestrička skúšala na plodovu vodu no bolo to také no jedno býva do zelená či do modrá no na tej always to skreslovalo a potom idem na wc a zase vodA už aj krv a zrazu cítim Mimi medzi už na polku von no neskutočne hneď doktorka ho vybrala a hneď vyšetrenia a kyret to hucalooo so mňa hruza
Ahojte zienky, idem si po radu. Zajtra mame plánovanú návštevu v centre a mali by mi robiť postkoitalny test. Takze nám dr kázala aby sme sa tulkali až dnes neskôr večer aby bola zajtra vzorka ok. Lenže ja sa bojím že dnes bude ovulka a nestihneme to. Dnes znova klesla teplota, mám pocit že zajtra vystreli. S teda otázka znie, ak teplota vystreli zajtra, a bude sa držať potom hore, tak ovulacia by pripadla na dnešok však? Posledný deň nízkych teplôt..opravte má niekto ak hovorím zle 🙄
@ereska je mi to veľmi ľúto 😢😢😢, tu ani neviem nájsť vhodné slová útechy, je to veľmi ťažké určite a bolesť neskutočná 😢 prajem ti veľa síl a skoré zotavenie ...

@0507 všakže...ale iný test už nekúpim...Max.Digi 😉