Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@havranka31 áno, ja som pri užívaní Vitexu mala vyššie teploty
@kaciatko04
@ludka0611 super baby, vdaka za info
@dolynkag u nas ta poradna je asi tak, ze do 6.mesiaca chodis raz za mesiac, potom dvakrat a posledny mesiac ides kazdy tyzden. ale tym, ze mam 38 a po potrate, tak idem za mojou za dva tyzdne a to sa tam vzdy dohodneme, co a ako dalej. vcera ma vycucali z krvi ale to na zakladne veci ako typ krvi, celkovy panel, choroby pohlavne.... neviem presne v ktory tt to posielaju na geneticke testy, myslim, ze 12tt ale to som si neni ista. viacej sa dozviem za 2 tyzdne.
@ereska moja...ja absolútne nechápem tomu ich akože liečebnému postupu...to sú také ich zahladzovacie taktiky...mňa po operácii prišla na druhý deň prepustiť zástupkyňa primára a začala čítať...operácia prebehla bez komplikácií...všetko je ok...možete ísť domov...sestričky len tak pozerali až pokým sa jedna neozvala a povedala čo sa vlastne stalo...začalo sa to riešiť a asi o hodinku prišla lekárka a vraví či som si istá že mimo žilu mi šla narkóza lebo aristi tvrdili ze len fiziológ...v tom čase som už rukou ani nepohla a úplne mi horela...a to som jej už nemusela ani odpovedať keď to zbadala...heď sa vybavovalo cievne na ktorom mi cievna vravela že vôbec to nieje dobré...že ak nezaberú lieky bude mi musieť ruku otvoriť...z úplne banálnej operácie bol problém na problém...moja dôvera k zdravotníctvu už nieje taká ako bola predtým...už si budem dávať na všetko pozor...bola som rada že prepúšťaciu správu mi písala moja gynekologička...predtým bola za mnou v izbe...všetko si vypočula...všetky správy pozrela a všetko spísala...viem že ja to riešiť nebudem lebo koäôli aristom by som poškodila dobré meno lekárov u nás v nemocnici...oni nepokašlali nič...no v tvojom prípade je to iné...oni pre teba podľa mňa nespravili absolútne nič...kontrakcie ani neskontrolovali keďže to brali len ako rozťahovanie maternice...a v prepúšťacej správe uvádzajú liečbu ktorú síce mali nasadiť ale nespravili to tak...
@zuzik5891no ty si mohla mat taky kopartment syndróm ako vyšitý...prísť ruku atď....
@kakatulik bože o takom syndróme som ešte ani nepočula...a je fakt že to malo veľmi zlý priebeh...všade kam idem na kontrolu sa ma najprv pýtajú na ruku...ponaučenie aj pre mňa...už si budem stáť za slovom a nenechám sa oblbnúť rečami že narkóza sa musí podať len do ľavej ruky...
@zuzik5891 do ľavej preto,lebo tam stojí oprtater a keď je ruka vystretá,tak má málo miesta. Vedľa žily môže ísť aj v pravej ruke. Keď je dobre pichnuta kanyla,tak je to jedno.
Ten syndróm vzniká z nedokrvenia a zlej inervacie tlakom,ktorý je spôsobený rôznym spôsobom. Tebe ale podali na úvod anestézy propfol, ktorý je síce fajn v zile, ale mimo môže spôsobiť až nekrozu tkaniva, čiže ty si mala vlastne šťastie.😚
@butterfly333 ty ako????🙂
@kakatulik vieš...ja na tej ľavej ruke žiadnu schopnú žilu nemám..keď som čakala syna počas tých mesiacov mi do ľavej ruky spustili neskutočné množstvo infúzií až sa napokon tá žila stiahla natoľko že je skutočne nepoužiteľná...upozornila som ich na to...no bola tam sestra ktorá na mňa pozerala ako keby som jej chcela rozkazovať kde to môže a kde nemôže pichnúť...žilu napichla a spustila infúziu...začalo poštipkávanie...potom aneteziologičk vravela že ideme uspávať a môžu dať prvú dávku...vravela som že ma to bolí..oni že je to normálne lebo je to agresívna látka tak môžem cítiť boesť až do ramena...potom kázala dopichnúť druhú dávku...snažila som sa tváriť že je to ok ale nedalo mi to a vravela som že to strašne bolí...nevraveli nič len mi dali na tvár masku s plynom s tým že mám z hlboka dýchať...no mňa to neuspávalo...anesteziologička ma držala za tú priviazanú ruku aby som jej dávala najavo že ju stále vnímam...bolo to ako večnosť...potom vravela že majú dopichnúť zvyšok a súbežne sa mi nafúkla manžeta na meranie tlaku a bolo...tú boesť si pamätám a nikdy na ňu nezabudnem...tak ako som bola priviazaná som si takmer na tej koze sadla a potom tma...už si na nič nepamätám...len že nadomnou stál úplne iný lekár a stále opakoval aby som skúsila dýchať spontánne...čo bol dosť problém keďže som bola pre istotu stále zaintubovaná....kázal mi dvihnúť hlavu no ani to nešlo...strašný pocit keď som si uvedomila že neviem pohnúť nielen hlavou ale ani rukami a nohami...nevedela som im ani povedať a ukázať aby mi vytiahli tú trubičku z krku...celkovo to bol strašný zážitok...a pritom stačí možno jedna spojovacia hadička aby mi narkózu pichli do pravej ruky...tam mám žilu ktorú ani náhodou hľadať netreba...
@kakatulik ja dnes 1dc moja. A končím zo všetkým.
@butterfly333 ojoooj,prejde to. Budeš zamestnaná prípravami na svadbu a nebudeš na to myslieť.
@havranka31 gratulujem a drzim prsty nech je to do uspesneho konca ✊😊
@dadulik6 dakujem, stale tomu nemozem uverit 🙂

@havranka31 áno ja som to písala lebo som začala brat vitex od začiatku cyklu a keď som začala merať na 7dc tak mi prišli veľmi vysoké, ale na 11dc klesli