icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pasikavamacka
15. feb 2019

@arabelka33 ano moze. zistili ti to z krvi alebo zo steru? aj ja rozmyslam nad testami na ureaplazmy, lebo mam caste zapaly moc. ciest. Mne robili na to ster a bol negativny, ale viem, ze najpresnejsie je to zistit z krvi, stery mozu byt falosne negativne. ATB urcite dober a chod na kontrolne testy, lebo na taketo infekcie treba casto dlhodobu liecbu

arabelka33
15. feb 2019

@pasikavamacka zo steru. Ale ja mam zapaly od 7 rokoch. Takze tu bakteriu mozno mam niekolko rokov. Testy mi urobili teraz uz len preto,ze sa viac ako rok nedari. Som z toho znicena znova. Mame antibiotika na tri tyzdne. Dlhodobu liecbu? To sa vraj moze vracat aj po prelieceni stale dokola. Citala som sa, ze baby mali aj 7 ATB a stale sa to vracalo. 😠

pasikavamacka
15. feb 2019

@arabelka33 mozes to mat dlhodobe, tieto hnusoby sa daju chytit aj na plavarni, v jacuzzi. ja sa uz nikde nekupem okrem mora. vyber lieky a keby sa to vracalo daj vediet. poznam bylinny protokol na liecbu takych infekcii. ja som si tym protokolom vyliecila mykoplazmy (plucne) . najskor ale skus lieky, keby nezabrali, treba riesit dalej.

zuzik5891
15. feb 2019

@ereska bola si už u svojho gynekológa?...čo ti na to všetko povedal?...

arabelka33
15. feb 2019

@pasikavamacka no my sme prave boli v auguste na dovolenke kde sme boli v jacuzzi (bolo ich tam niekolko) a hned prvy den som si potom vsimla, ze niesu moc ciste a viac sme tam neliezli. A prave od augusta mi zacal haprovat cyklus, z 30 na 42 a takto hocijako. 😣

fiora94
15. feb 2019

@zuzik5891 môj divny predovulacny graf :D

ereska
15. feb 2019

@zuzik5891 nebola len som volala so sestričkou že čo sa stalo a že pridem koncom mesiaca a dnes u obvodnej kôli tým horuckam stále neklesajú kašeľ mám hrdlo celé telo ma bolí ležím celý deň

zuzik5891
15. feb 2019

@fiora94 môj je tiež divný

zuzik5891
15. feb 2019

@ereska snaž sa hlavne vypotiť...ak je to vyróza tá musí ísť vonku potením... úplne viem ako ti je...ja som to schytala pár dní po operácii...

taily30
15. feb 2019

@alison11 dakujem 😘

fiora94
15. feb 2019

@zuzik5891 som zvedavá kedy sa dočkáme ovulácie :D

zuzik5891
15. feb 2019

@fiora94 ty určite čoskoro a ja ju musím prečkať len tak bez snaženia😢

kaciatko04
15. feb 2019

@fiora94 aj moj je divný, myslela som že ovu bude cca na ten 14 deň ale práve vtedy som bola u dr a nič tam nevidela, žiadny väčší folikul..teploty skáču hore dole, neviem či ovu vôbec bude..už 3 dni cítim tak tlaky v podbrušku neviem čomu to mám pripísať, hádam len nie cysta. Min mesiac bola ovu až na 18 dc tak uvidím či aj tento bude taká posunuta alebo či vôbec 🙄

cica1650
15. feb 2019

Dievcata mam nadchu jak slak od stredy ale iba dnes ma to chytilo fukam nos kazdu chvilu,jasne ze netrubim jak blazon iba fuknem jemne co odteka same a uz dva krat sa mi stalo ze mini krv bola na vreckovke,moze byt ze som asi tehu? Lebo nikdy mi takto krv nesla pocas nadchy ani inokedy.Zajtra idem kupit test len mi nedalo nespitat sa a dnes som pridala aj graf niekde vyssie 😉 Ms by mala dojst v utorok no dnes som uz 13dpo

arabelka33
15. feb 2019

@cica1650 tiez som teraz od 8 DPO mala teploty 37...36,9 a na 14, 15 DPO to uz kleslo... 😕

cica1650
15. feb 2019

@arabelka33 uvidim no zajtra skusim test, aj tak ma uz palia prsteky😁

martinade
16. feb 2019

Neviem co znamena takyto pokles, ale pre istotu sme to potvrdili. Včera ma neskutočne boleli vajecniky

dolynkag
16. feb 2019

@cica1650 tak si skúsila test?

zuzanockamt
16. feb 2019

Môže to znamenať ovuláciu na 10 DC?

cica1650
16. feb 2019

@dolynkag ešte nie ochvilu len vyrážam do mesta kúpiť tak povedie niekedy keď dôjdem domovu skusim

fiora94
16. feb 2019

@zuzik5891 nemozete sa ani snazit?

@kaciatko04 tiez by som povedala ze si mala na 14 den. Divne. Uvidis ci sa ti teploty udrzia hore. Skoda ze si si neurobila ovulacny test.

zuzik5891
16. feb 2019

@fiora94 nie lebo je vysoká pravdepodobnosť potratu alebo poruchy vývoja plodu

zuzik5891
16. feb 2019

@martinade wau... taký pokles som ešte nevidela ☺️

fiora94
16. feb 2019

@zuzik5891 och Bože, tak takáto správa poteší. Ale ja by som sa neprestala snazit, kolki v rovnakej situacii maju krasne zdrave deti.

fiora94
16. feb 2019

@martinade ty vole, to je brutal :D Som zvedavá co bude dalej.

zuzik5891
16. feb 2019

@fiora94 no len ja som mávala už viackrát pozitívny test a ms prišla s týždňovým meškaním...a teraz toto vydržalo najdlhšie do 7tt.a poviem ti ten potrat bol niečo neskutočne ťažké a bolestivé...dr.už týždeň vopred vedeli že potratím no chceli to nechať na prírodu bez kyretu... najhorší zážitok v mojom živote kedy mi od bolesti už nezaberali absolútne nič...my sme sa snažili dlhšie no posledný rok ti bolo o totálnom plánovaní...ovu testy...meranie BT...folikulometrie...3 cykly s clostilom a pregnylom... už nemám silu niečo riskovať...

cica1650
16. feb 2019

@dolynkag pepino neukazal nic,vsak uvidime do utorka daleko

kaciatko04
16. feb 2019

@fiora94 ja ovu testy nerobím, nikdy mi nevychádzajú, a neviem ich urobiť viackrát za deň..takze som sa na to vykašľala úplne

fiora94
16. feb 2019

@zuzik5891 prezila som to iste v 7 tt bez kyretu v ukrutnych bolestiach. Bolo to hrozne. Takze to vzdas uplne? 😞

@kaciatko04 skoda, možno si ho mala vtedy pozitivny a takto nevieš. Uvidis co ti ukazu teploty v najbližšie dni. 🙂

zuzik5891
16. feb 2019

@fiora94 nie... teraz počkám na výsledky kôli rubeole... hádam budú vo štvrtok a v ten deň ak bude všetko ok máme konzultáciu v centre...cca od 27.2.by som mala začať stimuláciu pred IVF.... rozhodli sme sa tak s priateľom