Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@pasikavamacka zo steru. Ale ja mam zapaly od 7 rokoch. Takze tu bakteriu mozno mam niekolko rokov. Testy mi urobili teraz uz len preto,ze sa viac ako rok nedari. Som z toho znicena znova. Mame antibiotika na tri tyzdne. Dlhodobu liecbu? To sa vraj moze vracat aj po prelieceni stale dokola. Citala som sa, ze baby mali aj 7 ATB a stale sa to vracalo. 😠
@arabelka33 mozes to mat dlhodobe, tieto hnusoby sa daju chytit aj na plavarni, v jacuzzi. ja sa uz nikde nekupem okrem mora. vyber lieky a keby sa to vracalo daj vediet. poznam bylinny protokol na liecbu takych infekcii. ja som si tym protokolom vyliecila mykoplazmy (plucne) . najskor ale skus lieky, keby nezabrali, treba riesit dalej.
@pasikavamacka no my sme prave boli v auguste na dovolenke kde sme boli v jacuzzi (bolo ich tam niekolko) a hned prvy den som si potom vsimla, ze niesu moc ciste a viac sme tam neliezli. A prave od augusta mi zacal haprovat cyklus, z 30 na 42 a takto hocijako. 😣
@fiora94 aj moj je divný, myslela som že ovu bude cca na ten 14 deň ale práve vtedy som bola u dr a nič tam nevidela, žiadny väčší folikul..teploty skáču hore dole, neviem či ovu vôbec bude..už 3 dni cítim tak tlaky v podbrušku neviem čomu to mám pripísať, hádam len nie cysta. Min mesiac bola ovu až na 18 dc tak uvidím či aj tento bude taká posunuta alebo či vôbec 🙄
Dievcata mam nadchu jak slak od stredy ale iba dnes ma to chytilo fukam nos kazdu chvilu,jasne ze netrubim jak blazon iba fuknem jemne co odteka same a uz dva krat sa mi stalo ze mini krv bola na vreckovke,moze byt ze som asi tehu? Lebo nikdy mi takto krv nesla pocas nadchy ani inokedy.Zajtra idem kupit test len mi nedalo nespitat sa a dnes som pridala aj graf niekde vyssie 😉 Ms by mala dojst v utorok no dnes som uz 13dpo
@cica1650 tiez som teraz od 8 DPO mala teploty 37...36,9 a na 14, 15 DPO to uz kleslo... 😕
@arabelka33 uvidim no zajtra skusim test, aj tak ma uz palia prsteky😁
@zuzik5891 nemozete sa ani snazit?
@kaciatko04 tiez by som povedala ze si mala na 14 den. Divne. Uvidis ci sa ti teploty udrzia hore. Skoda ze si si neurobila ovulacny test.
@fiora94 no len ja som mávala už viackrát pozitívny test a ms prišla s týždňovým meškaním...a teraz toto vydržalo najdlhšie do 7tt.a poviem ti ten potrat bol niečo neskutočne ťažké a bolestivé...dr.už týždeň vopred vedeli že potratím no chceli to nechať na prírodu bez kyretu... najhorší zážitok v mojom živote kedy mi od bolesti už nezaberali absolútne nič...my sme sa snažili dlhšie no posledný rok ti bolo o totálnom plánovaní...ovu testy...meranie BT...folikulometrie...3 cykly s clostilom a pregnylom... už nemám silu niečo riskovať...
@fiora94 ja ovu testy nerobím, nikdy mi nevychádzajú, a neviem ich urobiť viackrát za deň..takze som sa na to vykašľala úplne
@zuzik5891 prezila som to iste v 7 tt bez kyretu v ukrutnych bolestiach. Bolo to hrozne. Takze to vzdas uplne? 😞
@kaciatko04 skoda, možno si ho mala vtedy pozitivny a takto nevieš. Uvidis co ti ukazu teploty v najbližšie dni. 🙂

@arabelka33 ano moze. zistili ti to z krvi alebo zo steru? aj ja rozmyslam nad testami na ureaplazmy, lebo mam caste zapaly moc. ciest. Mne robili na to ster a bol negativny, ale viem, ze najpresnejsie je to zistit z krvi, stery mozu byt falosne negativne. ATB urcite dober a chod na kontrolne testy, lebo na taketo infekcie treba casto dlhodobu liecbu