icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
25. aug 2014

@adamnela no chceme to uzavriet,ale sama vies kolko to stoji vsetko... no tesime sa z toho...uz len babo do noveho domu chyba... super,ze sa mozete snazit a isto sa to podari...ja v stredu navsteva car a snad sa este posnazime tento mesiac aj my...

jaja9891
25. aug 2014

@rybkaa ahoj,no pekne,ujo liecitel mal pravdu,system funguje 😉 inak mne v car vravela,ze niekedy vykultivuju hocico a ak nemas problemy tak staci zakladne opatrenia a mozes normalne fungovat... susula ako vravite nie je sterilna,mne moja gyn. vzdy nieco predpisovala a len sa to zhorsilo vzdy... tak sup do snazilkovania 😀

jaja9891
25. aug 2014

@mawiya moja a ty ako so snazenim???

adrianaaa32
25. aug 2014

@jaja9891 ahoj, ktore Car si si vybrala? A podla coho si vyberala? Ja sa neviem rozhodnut do ktoreho ist. Chcem ist do Blavy, tak mam na vyber 3. A nejak neviem podla coho vyberat....my sme na tom s domom podobne...uz mame postavene, byvame asi rok, tak uz len to babo do detskej izby chyba...ved na co mame dve detske ☹

kubisova
25. aug 2014

@zuzulienocka77 no teda hlavne aby malinke pekne silnelo.

sjuzan77
25. aug 2014

@adamnela budem podavat hlasenie 😉
Dufam, ze ti ten duphaston zaberie, mne pomohol pri spineni, sama som zvedava, aky budes mat teraz cyklus, ten predchadzajuci bol unikat ..

kubisova
25. aug 2014

@adamnela ale vsetko dobre dopadne. Chcem sa troska rozhybat az moje telo nezlenivie

sjuzan77
26. aug 2014

Ahojte, tak dnes nic moc, ziadne stupanie sa nekona, naopak znova slabe spinenie a stupnujuce sa pobolievanie brucha. V piatok je ocakavana mrcha 😝

sjuzan77
26. aug 2014

Hlava derava, graf som zabudla 😅

paskolinka
26. aug 2014

@sjuzan77 tak snad v piatok nedojde 😉 inak nie je to v piatok skoro? kolko mavas lutealku?

paskolinka
26. aug 2014

dobre rano dievcata, u mna nic nove pod slnkom, teplota sa zasekla 😕

rybkaa
autor
26. aug 2014

@sono2 vyzera to ako tvaroh, biele, nezapacha, ani ma nic neboli, ked si kontrolujem hlien alebo krcok, vytiahnem toho na prste dost vela, pri stlaceni sa to nedrobi, je to ako guma...tiez mi urobila vyplach a dala cipky, asi Clotrimazol sa to vola. Castejsie mavam taky hlien, tak sa mi to asi opakuje, nevedela som ze to je mykoza, kedze nemam ine príznaky. ..no dam si na to pozor, preliecim niecim a začnem budovat lepsie imunitu prirodzeneho prostredia mojej susule akoby povedala @mawiya 😀 asi mam celkovo oslabenu imunitu sliznic, lebo na pere mam nadherny herpes velikosti mexickeho dolaru 😀 a casto mavam biely jazyk aj suvisly biely povlak vnútri ust, afty nie nastastie...nemate na to daky dobry recept ako sa toho zbavit?
@adamnela @zuzulienocka77 @joannah13 @paskolinka @senta_sofia @ennynka

rybkaa
autor
26. aug 2014

@senta_sofia mm nema nikdy nic...oslabena som ja, mala som jeden cas pozitivne stery aj na HPV virus 16 a 18, bola som aj ockovana a zlepsilo sa to...no vysledky sa mi zhorsia ak mam oslabenu imunitu povedala dr. Takze predpokladam, ze stery vyjdu zle, kedze susula v ohrozeni a herpes na papuli 😀

sono2
26. aug 2014

@rybkaa aha. Myslíš, že až tak by mohlo súvisieť. Mne to vidno iba pri sexe na pen... zo spodnej strany. Raz málo raz viac raz nič. Ale viac báb mi povedalo že to má. A keď mi urobili ster nič vážneho tam nebolo. Mne stale doktor povie že baktérie z konečníka. Ktorý ďas už veď sa po každej mám také servítky mokrý toaletak . Doma v robote. Všade kde je záchod použijem. U mňa to vyzerá úplne ako krém. Biele . A keď vidím že je to už nižšie tak vidím že už aj svrbí aj také. Akurát teraz som tak že po tých hyfosoch mi daj doktor pred tým atb že som pýtala že idem do ba do centra na to že mám sa preliečiť ak niečo. A som mala aj dva týždne predtým problém akurát bol doktor na dovolenke. Tak mi dal tie lieky urobil vyter potom som tam prišla že nie že len na rakovinu robil že ale urobí tak musím čakať to bolo minulý týždeň a mu hovorím že po sexe s manželom lebo po zákroku tesne ovu bola no a ráno úplne ryby. No ale že mi nedá nič len taký ako u vás rosalgin a že áno po sexe môže také že potom bola pauza som si robila opäť vyplach a mu hovorím že po pár dňoch keď som myslela že už ok tak po sexe totálne svrbenie že to môže. To čo je za doktor. No a tak ten vyter urobil ako som už písala len vyplach mám zatiaľ som nepoužila lebo zatiaľ ok sa cítim no a som zvedavá či tam čo bude. Tak potom napíšem lebo sak som bola po atb vyplachu a presne po sexe takto. To sa mi ešte nestalo. Ale necítim sa zle len cítim že tam niečo je. Ja musím zmeniť doktora lebo to čo mám katastrofa. A ty to máš stale ani po liečbe sa ti nezdá že lepšie.? Vieš čo ma ešte napadlo že či to neni nejaká ochrana krcka lebo vonia to kyslo a keď to nesvrbi... Neboli...

sjuzan77
26. aug 2014

@paskolinka mavam kratku lutealku, mrcha mi chodi vzdy presne na 10ty den. Zda sa mi to malo, ale kedze som uz 3x otehotnela, tak asi to staci 😅
Ty mas teplotu v pohode, lepsie, ako keby klesala
@rybkaa biely jazyk mavam aj ja, tak som zvedava, co ti babule poradia

sono2
26. aug 2014

@rybkaa no ja práve hpv niesom od začiatku čo tam chodím 5 rokov k nemu. A to som si myslela že budem mať aj to. Ale k tej imunologičke neni zlé? Kto ma tam pošle. Aké musím mať problémy?práve chorá nedyvam ani hrdlo. Alergiu mám asi 5 rokov žiaľ... A chrbát boli dlho akurát mám fázu druhy mesiac že celkom ok. Už som myslela že sa to neskončí od minuleho leta opäť po nejakej krátkej pauze nonstop bolesti. Kríže. Stred raz práve ľavé raz všetko. Niekedy ani nezdvihnem kôš s spadlom a musím pracujem manuálne celý deň na nohách to vystretie najhoršie. Už na jar mi prišlo že ma už nejako kriví. Som chodila ako stará žena. Čo keď vsetky výsledky dobre a ďalej ma doktorka nevie poslať. Že mám cvičiť. Nedokážem jeden klasický brušak urobiť. Musím mať chrbticu pevnú jediné tak nejaké cviky a pritom som štíhla . Utrpenie niekedy úplne. Teraz som relativne ok. Tak sa teším. Akurát mi je zvláštne prečo to takto putuje že raz tak potom pol roka zle potom obdobie celkom fajn že môžem robiť cítim ale je to sto a jedno a potom opäť zle.,-

joannah13
26. aug 2014

@rybkaa bych možná zkusila na tu imunitu echinaceové kapky a na povzbuzení mikroflory bych doporučila bílý jogurt s těma živýma kulturama, prostě klasická Activia.. teď v těhu nic na zavádění se moc nedoporučuje a toto mi hned pomože 🙂 buď na tampon, ale ten se mi tam strkat nechce, tak to tam opatlu prstem 😀 možná trošku nechutné, ale rozhodně pomáhá 🙂

senta_sofia
26. aug 2014

@paskolinka nech zostane takto zaseknuta aspon na najblizsich 9 mesiacov

senta_sofia
26. aug 2014

@rybkaa tak to potom bude ako napisala mawiya 😉 niekedy sa proste narusi ta prirodzena mikroflora a potom to robi sarapatu 😉 mne tiez robili milion sterov, tych cipkov, co som ja otestovala a secko na hovno, ja som nakoniec ostala verna tej sode bikarbone (1CL na 100ml vody a vyplachnut) a odvtedy mam svaty pokoj

paskolinka
26. aug 2014

@senta_sofia tak ja by som taku teplotu kludne 9 mesiacov zvladla 😉 zatial mi to ale pripomina jeden moj stary graf, kedy som mala 5 dni 36.6, potom 4 dni 36.75 a potom sup ho dole a bolo vymalovane 🙂

senta_sofia
26. aug 2014

@paskolinka raz musi motyka vystrelit

paskolinka
26. aug 2014

@rybkaa tak imunita to je vecna tema, kazdemu nieco ine pomoze a niekomu nic 😀 inak ja mavam biely povlak na jazyku ale len rano, ked vstanem, ale to som kdesi citala, ze by nemal byt nejaky problem. ty to mas aj cez den? a s tou tvojou mykozou to je cudne, ked nemas ziadne neprijemne priznaky, len ten hlien. vsak brala ti vzorku na kultivaciu, nie? uvidis, co z toho vypadne, mozno sa to ani nepotvrdi...

sono2
26. aug 2014

@senta_sofia prepáčte ale čítam vás baby. Ako.? Sóda? Na ale príznaky si to robila a či len preventívne? A pomáha hej.? Ďakujem

senta_sofia
26. aug 2014

@sono2 soda bikarbona - potravinarska... preventivne nie, ked som citila, ze sa nieco deje, co clovek, ktory bojuje s "mykozou" niekolko rokov spozna velmi rychlo 😀 ked mi zacal vytok, pripadne svrbenie, palenie alebo len proste nejaky diskomfort

senta_sofia
26. aug 2014

@paskolinka mne sa tiez z vyterov nikdy nic nepotvrdilo a problemy boli stale, ono asi fakt staci, ze sa tam narusi to prirodzene Ph alebo co a je to v prdeli alebo skor v tom druhom otvore 😀

paskolinka
26. aug 2014

@senta_sofia no ved toto 😀 mne ked raz robili vytery, tak mi to prave pomohlo, lebo nezistili nic, len malo probiotik, tak som si kupila probioticke cipky a bolo poriesene. a to som skusala canesten, jogurt, rosalgin a neviem co vsetko... takze niekedy ani nemusi byt ziadna pliaga, staci, ze nie je to, co tam ma byt a je problem... to ta rovnovaha 😉

rybkaa
autor
26. aug 2014

@sono2 mne to nevonia nijak, ani nesmrdí ako ryby, to viem, že vtedy je zle, myslela som, že to len mám viac hlienu pred ovulkou a ono toto sa z toho vyvŕbilo....keby som nešla k dr. ani o tom neviem, mala som mykózu len počas tehu, vtedy mi spravila výplach, dala čípok a prešlo...no mám pocit, že po kyrete mám tento hustý hlien častejšie, možno krčok protestuje, uvidíme či toto zaberie, ale mala by som asi niečo brať na posilnenie imunity, musím po gúgliť....

rybkaa
autor
26. aug 2014

@paskolinka ja mám jazyk biely aj cez deň, na ZŠ to bol super dôvod ako sa uliať zo školy 😀 vyplazila som na d.r jazyk, akože zakašlala a bola som pekne doma 3 dni 😀 uvidíme,čo ukáže ster budúcu stredu budú výsledky...

rybkaa
autor
26. aug 2014

@paskolinka
@senta_sofia to aby som si dierku zapchala, aby sa mi tam nedostalo nič cudzie, čo by narušilo moju imunitnú rovnováhu 🙂 no len ako sa budeme snažiť, keď tam nesmiem pustiť cudzie teleso narušiteľa - teda môjho muža? 😀 😀 😀 pomažem mu "ho" activiou a bude mi to tam pekne zvnútra potierať 😀 inak, baby, vyhrala som activiu na 2 týždne zadarmo, to je znamenie 😀

ennynka
26. aug 2014

@rybkaa a co si kde hrala?aj ja chcem daco vyhrat 🙂