icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

81anina
18. feb 2019

@petruska0611 no aspon na one step ovulacnych testoch treba pockat kym sa vyfarbi poriadne...lepsie to vidno ked postoja nie hned

kakatulik
18. feb 2019

@zuzik5891 tiež som to tak vnímala keď sme mali zakázané snaženie. Vždy som to bankové oplakala viac ako ako keď prišla ms.😪

kakatulik
18. feb 2019

Vajko nie bankové #

petruska0611
18. feb 2019

@81anina
Dakujem, ja som este pozitivny nevidela, teda u seba tak preto sa pytam, minuly cyklus som uz ovu ani necakala takze po 20dc som to s testami vzdala tak teraz uvidim..

cica1650
18. feb 2019

@alison11 dakujem

martinade
18. feb 2019

@petruska0611 dodrzujes zasady testovania? Možnože si iba nezachytila vrchol. Ja som zo začiatku testovala doobedu, stale som mala negatívne a raz som testovala poobede a boom bol pozitívny
Ale podla tvojej teploty ovu este nebola.

81anina
18. feb 2019

@petruska0611 nevzdavaj to, testuj a meraj dalej dalej 😉 vysledok stoji za to.Pri tak oneskorenej ovu ti treba vela testov na sk nekupuj su drahe ja som kupovala na ebay su lacne vela kusov a velmi spolahlive https://www.ebay.com/itm/30-Ovulation-Tests-5-P...

81anina
18. feb 2019

@martinade
@petruska presne ako pise martinade treba dodrziavat zasady 2 hod nepit a testovat aspon 2x denne.Mne postupne pred ovu silnela ta ciarka vtedy som testla 2x a viac ale nie u kazdeho je to tak ze postupne silnie.Casom uz som vedela priblizne ktory den cyklu bude asi pozitivny test. Testovat 2x a viac do dna preto lebo som mala pozitivne testy niekedy poobede o 4,vecer o pol 8 a naposledy najpozitivnejsi aky som mala odkedy testujem tak ten bol o 12:00 naobed.Hned vecer sme sli na vec a podarilo sa 😉

petruska0611
18. feb 2019

@martinade
No rano som netestovala ani doobeda.. Skusala som poobede Iba okolo druhej a potom okolo siestej ale stale nic.. Tak uvidim.. Tesila som sa lebo sa pekne teploty drzali dole neskakali ako minuly cyklus tak ked prvykrat klesla som sa potesila no zbytocne.. Tento mesiac som vyskusala sojove izoflavonoidy namiesto clostillu, ale citala som ze to az na dalsi cyklus zvykne pomoct.. Tak uvidime
@81anina
Dakujem za tip 😊

Tak som dufala ze po tom kyrete to pojde jednoduchsie.. Kazdy hovorí a pise ako je pohnojene no u mňa to asi neplati 😐 dnesny test tiez negativny takze zajtra ma caka opat nizka teplota 😊

martinade
18. feb 2019

@ereska mne robili kyret na konci cyklu. 2 dni pred MS a MS mi dosla 2 dni po kyrete, mala som ju normalnu ale spinila som este asi 5 dni po MS.

81anina
18. feb 2019

@petruska0611 asi mas este rozhodeny cyklus...ja som mala po biochemickom oneskorenu ovu...bezne na 13-14 dc a potom az 20dc este mi aj ovutesty vtedy dosli 😂. drzim palce 🙂

petruska0611
18. feb 2019

@81anina
Dakujem ti ❤️ ja tento cyklus budem testovat poctivo tak som sama zvedava ci uvidim prvykrat pozitivny ovutest 😁 toto bol zatial najtmavsi aky som mala 😁

martinade
18. feb 2019

@petruska0611 tento mesiac som sa dala na sojove izoflavonidy tiez a som bola dnes celkom prekvapena ze iba 1 vajko 🙂 som mala. Inak 2 hod pred testom nic nepit... Ale testuj možnože mas posunutu ovu. Ake si mala davkovanie soji?

petruska0611
18. feb 2019

@martinade
Brala som od 4DC 150,150, 175,175 a posledny den 200..vycitala som ze z tohto by mal byt jeden dominantny folikul.. Tak neviem.. Ale topiaci sa aj slamky chyta 😁 ako sa hovori.. Aj som citila vajecniky ale zatial teda nic z toho tak uvidim, ze ci a kedy bude ovula a vzdy som zatial obmedzila aj pitie a snazim sa v rovnaku hodinu cca testovat

monu66
18. feb 2019

@evi38 Dakujem 🙂 No zajtra bude rozhodujuca bt a od zvedavosti sa uz neviem dockat. Testovat budem v stredu keby nahodou bt neklesla

monu66
18. feb 2019

@adria88 app-ka mi vyznacuje, ze MS mam dostat zajtra, ale LF mavam max. 13 dni a na 14. den mrchana pride.

monu66
18. feb 2019

@julianka007 no asi bude zo mna zberatel bazalnych teplomerov 😀 pretoze dnes som rozpravala s jednym predajcom a objednal mi cierny bazalny teplomer podsvieteny a da sa sparovat cez tu app-ku a stoji teraz neviem ci 34 alebo 44 eur. O chvilu hodim fotku.

monu66
18. feb 2019

@julianka007 tak tento teplomer som objednala za 39,99 €

zuzik5891
18. feb 2019

@dolynkag bodaj by si mala pravdu...teraz som si vyrátala investíciu do IVF s pomocou poisťovne ..
Takže ICSI+PICSI-540e
MACS-270e
Predĺžená kultivácia-270e
GERI-280e
Asistovaný hatching-150e
Spolu:1510e + stimulácia cca 400-500e a mrazenie embryí prvé 160 e a každé ďalšie 80 e....potom mesačne za každé po 10e...

zuzik5891
18. feb 2019

@fiora94
Toto je graf a snažiť sa kôli spermiogramu nemôžeme...je veľmi vysoké riziko potratu alebo poškodenia plodu 😢😢😢😢😢... prečo sa toto deje 😢😢😢😢

zuzik5891
18. feb 2019

@kakatulik už som dala druhý pohár vína ale akosi nezaberá... fakt je mi ťažko... jediné čo ma teší je že cyklus funguje ako má ..ale to je všetko...ak sa podarí bábo bude to veru drahá záležitosť... vôbec by sa také niečo nemalo riešiť cez financie... veď koľko párov túži byť rodičmi no nemajú na to prostriedky...IVF je neskutočne drahá záležitosť aj s pomocou poisťovne... celé zle

julianka007
18. feb 2019

@monu66 haha... No to som zvedavá...

monu66
18. feb 2019

@julianka007 no tento cierny ale nevibruje ☹️ Hihi ze mala som sa zo srandy opytat toho predajcu ci aj vibruje 😀Chcela by som vidiet tu jeho tvar ako by sa zatvaril 😀

kakatulik
18. feb 2019

@zuzik5891 toto mi na tom vadi najviac....ako sa na to nenormalne zaraba....je mi z toho zle....
Ja tiez sedim pri pohari cerveneho......pozitivny ovu test uz aj ovulka asi prebieha...vcera vecer a dnes rano sme dali sexik...viac pre to urobit nemozem a ani nechcem...teda okrem tych vitaminov,ktore do seba pcham...

julianka007
18. feb 2019

@monu66 haha... Isto by bol prekvapený a možno by sa smial.. ja som myslela, že bude mať displej vysvieteny

veronika3184
18. feb 2019

Ked sa tu uz ukazuju teplomery, ukazem aj ja. Mam takyto.

kakatulik
18. feb 2019

@martinade
@petruska0611 babena, ja som tiez tento cyklus skusila fytosoju,ale len tak jemne. Ja mam taku,kde je v jednej kapsuli iba 28mgsojovych isoflavonoidov a dala som skusobne 3,3,4,4,5.

martinade
19. feb 2019

@kakatulik @petruska0611 ja som vyskusala 150, 150, 175, 175 a 200. Zacala som 2dc lebo som citala ze ak sa uziva skor ma to ovplyvnit pocet jajičok, ale na folikulometrii bol len 1. Tiez som citala ze to zabera az na druhy cyklus...

julianka007
19. feb 2019

No a nerob si falošné nádeje s takto stúpajúcim grafom... 🤔

kakatulik
19. feb 2019

@martinade tak to si mala skoro dvojnásobnú dávku ako ja. Ja som začala 3dc,lebo som chcela podporiť dominantný folikul. Trochu som sa bála,aby som nevyvíjala ovulku skôr,lebo ja zvyknem celkovo skôr obulovat. Včera na 11dc večer už bola ovulka. Ďalší cyklus asi zvýšime na 120,120,150,150,180 Neviem či to mám o deň posunúť. No veď uvidíme.