Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag jeden som uz robila asi v sobotu jak trafena.... Proste nemozem mat test doma... No a dalsi az v stredu planujem kupit..ms nema prist medzi 1.-3.3.... Mala som minuly tyzden chvilu pocit, ze sa nieco deje, pichanie v maternoci a posve, bolesti podbruska, momentalne mam mierne citlive prsia po stranach... Ale to bude asi len pms... Necham sa prekvapit... Vnutorny pocit hovori, ze nic z toho...
baby, kupila som si bazalny teplomer. moja teplota na 7dc je 37,34 pritom takuto teplotu nemavam ani v lutealnej faze. može to byť tym že som prechladnuta? ale teplotu normalne nemam.diky
@dominika_sk mala si normálnu ms? Takú ako vždy? Veľmi vysoká teplota podľa mňa aj keď si prechladnutá, to by si mala mať 40 horúčky aby ti tak vyskočila...skús test
@dominika_sk skús si zajtra ráno odmerať novým bazálnym a tým, čo si merala predtým aký je medzi nimi rozdiel 🙂
@dominika_sk alebo skús to čo ti radí
@evi38 Ale môžeš aj teraz skúsiť, že či ukazujú rovnaké teploty
@dominika_sk toto sa stalo dnes mne... Stvrty den meriam s novym teplomerom a dnes na 8dc mi vyskocila na 36,91, co mam poovulacu bt. No uvidim zajtra aku nameram bt
@monu66 @dominika_sk asi je niečo divne vo vzduchu.. ja som dnes 9dc a zo včerajších 36,59 mam dnes 36,89.. poovulačnu teplotu, co je blbosť, lebo ovulaciu mam okolo 22dc.
@katka1304 asi zrejme je vo vzduchu nieco 🙂 No a aby toho nebolo malo, tak mam dnes ukazkovy vodovy hlien. No pre istotu zacnem od dnes testovat s ovu testami a kontrolovat krcok. Ja som od tohto cyklu pridala aj nove doplnky, tak mozno aj z nich sa nieco deje v mojom tele, no bohvie...
Vo vzduchu je jar kocky 🌷🌱🌿🌻🐝na prechadzke s haficou som musela bundu zhadtovat :D
Ahojte výsledky ešte nemám žiadne bola som dnes u mojej gynekológicky a sono v poriadku maternica čistá tak ešte má chcela nechať doma ale idem už do práce nech doma na to stále nemyslím tak v piatok idem na to a 15.3 k bylinkarke

@martinade wikipedia nie je doveryhodny zdroj... Tu su hodnoty LH (IU/I):
Fáza folikulárna: 2,4 – 12,6
ovulácia: 14,0 – 95,6
luteálna: 1,0 – 11,4
postmenopauza: 7,7 – 58,5