Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 To ti verím..ja som mala taký pokoj po laparoskopii..a vnútorný pocit že sa určite podarí..a aj tak bolo o 3 mesiace🙃
@daniela123321 ja som si pripravila pre bábätko to najlepšie prostredie aké sa len dalo... verím že budem mať tento rok krásne vianoce😘
@petruska0611 nevadi ze ste sa netrafili do dna ovulacie, aj den pred je vysoka pravdepodobnost,nie?🙂
@pimar
Asi ano 😊 neviem ten prvy a jediny nakoniec neúspešný raz som nemerala takze neviem ci sme sa vtedy trafili alebo nie ale teraz dufam ze ano to uvidim o 11 az 12 dni
@martinade no len ci tam len nenapisali blud do popisu...
Hafo je v pohode, ucime sa spoluzit :D a je to trosku tvrdohlava hlavicka tak to ucenie bude trosku tazsie... Aj pre ten sok zo zmeny svorky a prostredia po 4,5 mesiacoch zivota inde...
A co sa tyka snazenia, onedlho sa dozviem vysledok, ale pocitovo nic z toho zas... Neberiem tento cyklus uz ani progesteron po ovule, len si davam progesteronovy krem.... Minimalizovala som doplnky vyzivy...
@ikonica na.wikipedii pisu o ovublh hormone citujem During the reproductive years, typical levels are between 1–20 IU/L. Physiologic high LH levels are seen during the LH surge (v.s.); typically they last 48 hours.
Tak ak je typicky level od 1 do 20 iu, tak mi to nejako nesedi s tou 40tkou. Možnože je to marketing, neviem.
No pocit moze klamat. V Decembri ked som nevedela ze som tehu taksom sa vobec necitila tehu a uz som bola vyrovnana ze budem musiet znovu akusat. Tak držím pršteky
@ladysmurf juj ja ich pokazde vyhadzujem. Dnes som objednala tie 40miu tak az v dalsom cykle by som ti odfotila, pretoze doma mam teraz tie 20miu. Len u tych 40 miu mam v den pred ovu testovaciu ciarku silnejsiu oproti tej kontrolnej. No tento cyklus musim vydrzat s tymi 20-kami, u ktorych mam SKORO rovnaku ciarku ako je kontrolna :(
Baby viete mi prosím poradiť?Dva dni nemeram,vybila sa mi baterka v teplomeri a už mi to chýba😂Keby zajtra zmeriam ortutovym,či to je zbytočné?
Neviete ci Duphaston ovplyvnuje BT? Zda sa mi ze ju mam daku nizku po ovu a 3.den berem dufik 🤨

@daniela123321 moja... teraz je vo mne taký pokoj aký som už dlho nezažila. .