icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
26. feb 2019

@evi38 hmm asi toho 11-12 alebo 13dpo. Teda ked mi nepride ms bo pregnyl mi skracuje lf.
Co novrho u teba? Uz by si mala byt na konci lf ak sa nemylilm...budes testovat alebo pockas?

martinade
26. feb 2019

@zuzik5891 uvidime teda isto nedojde, len som s nohami na zemi 🙂 💕

martinade
26. feb 2019

@pimar neviem ci je lepsie. Doteraz som ho brala cely cyklus a tento cyklus skusam len po ovu

martinade
26. feb 2019

@ereska super ze maternica je v poriadku, velmibsilno drzim pršteky. Uz si podala papiere?

martinade
26. feb 2019

@ikonica držím pršteky

cica1650
26. feb 2019

Dievcata help az tak sa v tom vsetkom neviznam.Akurat som bola na wc-ku a mam ten natahovaci hlien,vysel jak spagat a ano viem ze je to ovu len moja otazka je ze nebude neskoro ak az zajtra cez den skocime na seba?😂 bt meriam a mam si normalne zaznacit aj do grafu na dnes ovu hlien?

bona69
26. feb 2019

@cica1650 do grafu si zaznac hlien, abovu môžeš mať aj o pár dní, ja som mala hlien 4-5 dni pred ovu, uvidíš podľa teploty, tak kľudne zajtra si doprajte a aj najbližšie dni ❤️

martinade
27. feb 2019

@cica1650 ja mavam ovu az den dva po egg hliene. Zaznac si hlien, ale ovu este nebola, kludne sa dnes snazilkuj aj nasledujuce dni...

cica1650
27. feb 2019

@bona69
@martinade dakujem ste zlate😘😘😘

dominika_sk
27. feb 2019

@evi38
@ja197 ahojte, dievčata, zahadu mojej včerajšej vysokej teploty nerozluštime pretože tym že som začala merať po niekolkych mesiacoch znovu som vyšla z cviku 😀 vstala som , odišla som do kupelne a tam si vravim : pi*i.... 😀 😀

ja197
27. feb 2019

@dominika_sk aha, tak to bude dôvod 😊 ja som sa tiež raz zabudla a išla som si zobrať vodu do kuchyne (ale pol hodinu pred meraním, potom som si ľahla späť) a rozdiel bol teda fajný oproti normálu 😊

dominika_sk
27. feb 2019

@ja197 myslim to že dnes som si neodmerala lebo som si spomenula až v kupelni že som mala. včera som merala normalne

ja197
27. feb 2019

@dominika_sk aha, ja že si sa vrátila do postele a potom odmerala...neskúšala si len tak odmerať hocikedy či ukazujú obidva rovnakú hodnotu ?

dominika_sk
27. feb 2019

@ja197 skusim poobede

martinade
27. feb 2019

Som zvedava ako skonci tento cyklus, dnes 37,12, druhy den ma boli podbrusko. Včera som si kupila varene vajicko po osupani mi zapachalo, ale kolegyna vravela ze je to nesprdi, ze je to pre nu vona vajicka - ale na priznaky je velmi skoro. Teda ked som bola teu tak som nemala vobec ziadne priznaky. Ovu som mala možnože fakt medzi 14-15 dc, lebo uz 16 dc rano o 4:45 som mala hnedy vytok-starsia krv, takze ovu musela nastat pred 16dc.

dolynkag
27. feb 2019

@martinade mňa bolievalo brucho len tak 1-2 dni pre ms, keď som otehotnelo, bolievalo ma skôr, hádam aj o týždeň, tiež som nechápala, že má prísť ms tak skoro, ale neprišla...bolo to maličké zavŕtané bábätko...už sme 22 tt, verím, že aj tebe začína toto úžasné najkrajšie obdobie práve takto a práve teraz

ereska
27. feb 2019

@zuzik5891
@martinade ahojte áno už som poslala a áno vďaka nej sa nám to po 3 ivf vôbec podarilo a prirodzene. 🙂 Tak verím že nám to vyjde zase ďakujem vám všetkým za podporu

81anina
27. feb 2019

Ahojte baby tak update po dlhsej dobe ☺ bola som dnes na prvej kontrole u doktora.Tak som podla ms 7+0 podla sona 6+4tt srdiecko bilo vsetko zatial ok dalsia kontrola koncom marca 😍🍼

fany051081
27. feb 2019

@81anina blahoželám 👶😍🙏

martinade
27. feb 2019

@dolynkag ďakujem za podporu. Kazdy mesiac verim ze z toho nieco bude 🙂

81anina
27. feb 2019

@fany051081 dakujem 😊

evi38
27. feb 2019

@ikonica držím palce 🙂...musíš tam zadať nejaký údaj, aby ti dalo ďalšie dni, napr. bolesť, hlien alebo BD :D
@martinade mala som 29 dňový cyklus, tak ako minulý mesiac...už som 6 DC, zatiaľ mi končí ms, tak snáď sa podarí najbližšie dni BD tak ako má a nie mimo :D...8 DC pôjdem k tomu Dr., lebo zas 9 DC vychádza na víkend, tak uvidím, čo nasadí...inak by som mohla tento mesiac otehotnieť, lebo priateľ bude mať meniny, tak by to bol pekný darček, ale pri tom mojom 19tom cykle snaženia už ani neverím, že sa podarí...u mňa začala silná alergia, to budem mať, tak do konca mája, tak to zas je zábava 🙄...graf máš super, držím palce, teplota pekne poskočila 🙂
@cica1650 taký býva pár dní pred ovu, neboj pekne stíhate 🙂
@dominika_sk 😀 môžeš odmerať aj cez deň, len na to porovnanie aký je medzi nimi teplotný rozdiel 🙂
@81anina gratulujem 🙂

martinade
27. feb 2019

@evi38 uz si 6dc? Si minule spominala ze 9dc pojdes k dokimu. Hadam ti nasadi nieco ine ako len radu vymenit partnera. Silno držím pršteky, isto sa podari... Treba dalej verit

evi38
27. feb 2019

@martinade áno, takto som mala posledný cyklus...idem tento piatok, uvidím, čo nasadí, ale inak, čo sa partnera týka, tam povedal, že problém nebude...zatiaľ jediné, čo uviedol bolo, že mohli pri kyrete veľa ako keby zoškrabať...minule sme mali s priateľom nejakú tému o kyrete, že ma vyčistili a on, že a prečo ťa uspali? Ja, že veď to bolí a on, že ja som si myslel, že vyčistenie znamená vezmú nejaký prípravok a handričku :D a poutierajú :D...ďakujem pekne 🙂...čiže tebe teraz nedal ani pregnyl, len tie injekcie na dozretie foliku?

martinade
27. feb 2019

@evi38 zlaty 🙂 ako muzi chapu veci. Svojmu mm vysvetlujem tiez veci aby chapal. Minule pred iui som si vsimla na notase ze zistuje ako prebieha iui 😀. Aj teraz mi dal pregnyl. Minuly mesiac 1x pregnyl a mala som kratsiu lf. Pred pol rokom som mala Brevactid a tiez moja lf bola skratena. Uvidíme co prinesie tento mesiac. Ale taku vysoku teplotu nemavam stale. Minuly mesiac moj max bol 36,9 a niečo.

cica1650
27. feb 2019

@martinade
@bona69
@evi38 no tak toto bolo cudnelen,pol hodinku po keksiku som sla na wc a reku hodim sprchu,,no a ked som kukla na toaletak tak akoby krv ale moc bleda,to co mohlo byt,neviete?odvtedy uz nic ale to bolo v tom mixe co vytieklo jeho zboží a v tom bola taka zrazeninka 2-3kvapiek krvi akokeby.Neviem to tak opisat

martinade
27. feb 2019

@cica1650 ktory den cyklu si? Dpo? Bud to moze byt z prasknuteho folikulu alebo zavrtavanie sa.drobca

cica1650
Autor odpoveď zmazal
cica1650
28. feb 2019

@martinade 9dc a teplota dole este 36,6 cize asi ten folik praskol,som zvedava na zajtrajsiu teplotu

pimar
28. feb 2019

@cica1650 ja som presne toto iste mala 14DC(podla BT a aplikacie som mala ovu az 17DC) a netusim co to mohli byt,doteraz som si nic podobne nevsimla... bolo to presne len trochu krvi... ale mne by to potom nesedelo s ovulaciou podla BT