icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
25. feb 2019

@martinade wikipedia nie je doveryhodny zdroj... Tu su hodnoty LH (IU/I):
Fáza folikulárna: 2,4 – 12,6
ovulácia: 14,0 – 95,6
luteálna: 1,0 – 11,4
postmenopauza: 7,7 – 58,5

ikonica
25. feb 2019

@dolynkag jeden som uz robila asi v sobotu jak trafena.... Proste nemozem mat test doma... No a dalsi az v stredu planujem kupit..ms nema prist medzi 1.-3.3.... Mala som minuly tyzden chvilu pocit, ze sa nieco deje, pichanie v maternoci a posve, bolesti podbruska, momentalne mam mierne citlive prsia po stranach... Ale to bude asi len pms... Necham sa prekvapit... Vnutorny pocit hovori, ze nic z toho...

dominika_sk
26. feb 2019

baby, kupila som si bazalny teplomer. moja teplota na 7dc je 37,34 pritom takuto teplotu nemavam ani v lutealnej faze. može to byť tym že som prechladnuta? ale teplotu normalne nemam.diky

ja197
26. feb 2019

@dominika_sk mala si normálnu ms? Takú ako vždy? Veľmi vysoká teplota podľa mňa aj keď si prechladnutá, to by si mala mať 40 horúčky aby ti tak vyskočila...skús test

dominika_sk
26. feb 2019

@ja197 ano, mala som ms.

evi38
26. feb 2019

@dominika_sk skús si zajtra ráno odmerať novým bazálnym a tým, čo si merala predtým aký je medzi nimi rozdiel 🙂

evi38
26. feb 2019

@martinade držím silno palce, aby sa podarilo a všetko dobre dopadlo 🙂 aj niečo užívaš po ovu?

ja197
26. feb 2019

@dominika_sk alebo skús to čo ti radí
@evi38 Ale môžeš aj teraz skúsiť, že či ukazujú rovnaké teploty

martinade
26. feb 2019

@evi38 ďakujem, uvidíme. Od lekare 4 dni pred ovu som brala infekcie menogon, po ovu beriem progesteron femina ci ako sa to vola. Od ovu beriem vitex, Bromelain 5 dni, vinko 😂, kys.lystovu, sem tam zinok, omega3,

havranka31
26. feb 2019

@arabelka33 ako sa drzis?

monu66
26. feb 2019

@dominika_sk toto sa stalo dnes mne... Stvrty den meriam s novym teplomerom a dnes na 8dc mi vyskocila na 36,91, co mam poovulacu bt. No uvidim zajtra aku nameram bt

pimar
26. feb 2019

@martinade vitex je lepsie brat az po ovu. Ak mam zamer zvysit progersteron lutealke? Lebo ja ho beriem v kuse cely cyklus...

pimar
26. feb 2019

@martinade to bola otazka teda🙂 ze ci je lepsie brat vitex az po ovu?

katka1304
26. feb 2019

@monu66 @dominika_sk asi je niečo divne vo vzduchu.. ja som dnes 9dc a zo včerajších 36,59 mam dnes 36,89.. poovulačnu teplotu, co je blbosť, lebo ovulaciu mam okolo 22dc.

bona69
26. feb 2019

@pimar ja som brala vkuse 3mesiace

monu66
26. feb 2019

@katka1304 asi zrejme je vo vzduchu nieco 🙂 No a aby toho nebolo malo, tak mam dnes ukazkovy vodovy hlien. No pre istotu zacnem od dnes testovat s ovu testami a kontrolovat krcok. Ja som od tohto cyklu pridala aj nove doplnky, tak mozno aj z nich sa nieco deje v mojom tele, no bohvie...

ikonica
26. feb 2019

Vo vzduchu je jar kocky 🌷🌱🌿🌻🐝na prechadzke s haficou som musela bundu zhadtovat :D

martinade
26. feb 2019

@monu66 kedy zvykneš mat ovu? Niekedy zo začiatku vyskoci alebo klesne teplota.

martinade
26. feb 2019

@ikonica zq chvíľku mam obed. Prestavku tak si asi dam povinne prechadzku pri tom krasnom pocasi 🙂

ikonica
26. feb 2019

@martinade treba ist... My pojdeme znova poobede... Dobehla som domov lebo som mala pocit ze mrcha dosla... Aj ked by to bolo este moc skoro... A nic..

monu66
26. feb 2019

@martinade mavam tak 14. - 15.dc a niekedy 16 dc

martinade
26. feb 2019

@ikonica ziadna mrcha, dobra mrcha 🙂
Mna zacalo pobolievat podbrusko. Som zvedava ci mi zase skoro dojde mrcha, bo 2x som pouzila hcg hormon a 2x mi dosla mrcha o par dni skor

martinade
26. feb 2019

@monu66 tak to.asi bude vykyv... Ziadna ovu. Zajtra a nasledujuce dni uvidis co namerias.

evi38
26. feb 2019

@martinade podľa mňa to máš teraz pekne nastavené aj vitamíny aj lieky 🙂...odkedy skúsiš testovať?
@ikonica koľký DPO si? Držím palce 🙂

zuzik5891
26. feb 2019

@martinade čo ti dôjde?... nič ti nedôjde... žiadna mrcha...😊... verím že ti to teraz výjde a budeš novembrovka ❤️

ereska
26. feb 2019

Ahojte výsledky ešte nemám žiadne bola som dnes u mojej gynekológicky a sono v poriadku maternica čistá tak ešte má chcela nechať doma ale idem už do práce nech doma na to stále nemyslím tak v piatok idem na to a 15.3 k bylinkarke

ikonica
26. feb 2019

@evi38 takto vyzera snazenie nesnazenie... Podla mna ovula ale bola az 13-15 dc (podla skusenosti z minulych mesiacov za pomoci folikulometrie) ... Tentokrat som nebola na foliikulometrii ani pregnyl som nepichala...

ikonica
26. feb 2019

@evi38 a pozeram ze mi tam chybaju 2 dni 😲🤪

ikonica
26. feb 2019

@martinade tak snad ti ziadna nepride ;)

zuzik5891
26. feb 2019

@ereska bože moja... uvidíš že sa všetko na dobré obráti...ak sa cítiš na prácu tak do toho...som zvedavá aj čo ti povie bilinkárka... predtým ti práve ona pomohla ak si dobre spomínam 🙏❤️🍀