Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade hej oni tak nenápadne zisťujú 🙂...ako dnešná teplota? 🙂
@cica1650 to je úplne v poriadku, často býva v čase ovu, ale aj len tak po BD, napr. keď partner narazí silnejšie na krčok 🙂
@pimar ty si si robila aj ovu testy? Lebo podľa grafu by som dala ovu na 15 DC 🙂
@ladysmurf je pozitívny 🙂, ovu od 12-48 hod. prečo až zajtra večer, ak sa smiem opýtať? Teoreticky ovu prebehne zajtra doobeda, to už od včerajška môže byť cca 40 hod a zajtra večer cca 10 hod po ovu, vajíčko putuje cca 12 hod. spermijky tiež nejaký čas, čiže zajtrajšie sa už nemusia stretnúť, že bude neskoro a včerajšie čím viac hodín už nemusia prežiť, ja by som skôr dnes nakoľko medzi včera a dnes večer je 48 hodín 🙂...ale to ja len nahlas uvažujem :D
@evi38 praveze ovu testy som tento mesiac nerobila,nikdy mi doteraz nevysli pozitivne(skusala som od 8DC do 17DC poobede),tak som sa na to vykaslala. No podla grafu by som aj ja povedala ze ovu bola 15DC a nie 17DC ako to vyhodnotila appka. No aj tak zas nic z toho,teplota klesa a iz ma aj menej bolia prsia:/
Baby...moje labákové peripetie pokračujú... výsledky z hematológie niesú kompletné kôli technickým príčinám labáku 🤦 čakám na ne 3 týždne...ale zistili mi lupus antikoagulans a nejaký proteín S... no genetika stále nieje hotová... najskôr o ďalšie 3 týždne...no nevyhnem sa počas stimulky a aj počas celého tehu pichaniu fraxiparinu...
@martinade vsak toto... Neviem cim to je, ci to nebude aj tym teplomerom, u ktoreho mam merat az 3 minuty po zapipani. 5 a 6 dc bt som mala preto take nizke, lebo som musela kvoli praci o 3 hodiny skor merat, takze ich ignorujem. Takato vysoka bt vyzera ako keby som mala zvysenu funkciu stitnej zlazy, ale tu mam teraz v poriadku (vysledky 26.2.). No uvidim nasledujuce dni co ukazu.
@martinade moze to byt aj pripravkom len neviem, ktory z nich by tu zvysenu bt sposobil. Od tohto cyklu uzivam Femi kvapky, serrapeptazu, omega 3, pyridoxin + "stare pripravky" ako je kelp a nosifol. @kakatulik ja viem, ze sa nema hned z ranneho robit ovu test a tak zo zvedavosti som spravila z druheho ranneho mocu, lebo som bola zvedava ci test bude tmavnut alebo naopak. Dnes este samozrejme budem testovat cca 4-krat :D a taktiez zajtra az pokial nebude negativny 🙂
@kakatulik ja to robievam tak, ze rano sa nadajam vodou a prvykrat testujem cca od 14,30 hod., takze asi tak 3 hodiny pred tym uz vela nepijem len tak po glgoch. Hlavne si vsimam farbu mocu, aby nebola jak voda, lebo to by bolo samozrejme zbytocne testovat. Doteraz som mavala pozitivny ovu test cez den vzdy az medzi 18,30 - 19,30 hod. a cez den som sledovala ako test pekne silnie. U mna testy rychlo tmavnu v ramci jedneho dna, cize ked vidim, ze na teste je dost vidiet testovaciu ciarku, tak viem, ze o chvilu bude test pozitivny.
@kakatulik no mozno je to tym teplomerom, preco tak vysoku bt mam. On je aj dost hrubsi v porovnani s predchadzajucim a aj to strieborne co meria teplotu (neviem ako to nazvat :D ) je dost dlhsie a sirsie, tak si aspon myslim, ze lepsie zaznamenava bt a ten predchadzajuci teplomer mozno nebol dostatocne presny (skakajuce teploty), bohvie... No tento novy mi pride kvalitnejsi (od vyrobcu Beuer).
Ja som akási ustálená tento mesiac, môžu to spôsobovať tie vitamíny čo som začala užívať tento mesiac? Ešte som nemala také ustálené teploty, ráno normálne rozmýšľam či ten teplomer funguje keď stále ukazuje skoro rovnaké čísla 😊 v utorok sono, bojím sa ako čert že mi zase povie že tam nič nieje....

@pimar @cica1650 prave pred dnom-dva sme ru rozoberali, ze ovulka kludne moze nastat.2-3 dni skor pred vystupenim teploty, kym sa.zltne teliesko nastartuje a zacne zvysovat bt