icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dolynkag
1. mar 2019

@martinade ako dnes? niečo nové?

martinade
1. mar 2019

@kakatulik @dolynkaq ja som dnes vystúpila, podobna teplota ako pred 2 dnami. Možnože zajtra klesnem. Zvyknem v lf faze raz-dva krat klesat.
Inak ovu som mala niekedy medzi 14-15dc... Takze asi nie som 8dc...
A co noveho u teba? Ktory den cyklu si?

martinade
1. mar 2019

@monu66 ak mas doma nejaky teplomer hoc aj ortutovy, na tvojom mieste by som ich porovnala, teda meranie porovnala...

martinade
1. mar 2019

@dolynkag samozrejme u teba otazka ako sa dari tehulke 😀

kakatulik
1. mar 2019

@martinade tak ja 22dc,11dpo,teplota hore,ale inak žiadne nové pocity. Všetko ako vždy. Už začínam cítiť vaječníky ako pred ms,prsia nebolia skoro vôbec...ms má prísť budúci týždeň streda,štvrtok. Ak sa mi podarí,pridám graf.

martinade
1. mar 2019

@evi38 ako bolo u ftipalka?
@taily30 ako sa dari?
@ikonica hafo uz pocuva? Davas dostatok pamlsok? Ms dufam ze este nedosla a ani nedojde.
@ereska nieco noveho u teba?
@dadulik nejako si sa vytratila

martinade
1. mar 2019

@kakatulik ok pridaj graf ak sa podari. To mas az taku dlhu lf? Uz si spominam prednedavnom si o tom pisala...

kakatulik
1. mar 2019

@martinade áno,mávam dlhšiu LF.

dadulik6
1. mar 2019

@martinade ahoj stále to tu sledujem ale prestala som uplne s meranim dnrs som 21 dc a v týchto dnoch podla hlienu a bolesti prebehla alebo prebehne ovu drahy vcera pirsiel zo sluzobky tak sme sa posnazili no uvidime

martinade
1. mar 2019

@kakatulik pekne stupajuci graf 😍 držím pršteky

martinade
1. mar 2019

@dadulik6 držím pršteky snazte sa co najviac..

kakatulik
1. mar 2019

@martinade no áno,ale nič iné nenasvedčuje tomu vytúženému výsledku. V tejto fáze cyklu zvyknem byť ešte relatívne hore. Uvidíme☺️

dadulik6
1. mar 2019

@martinade a ty ako pokracujes kedy testujes

martinade
1. mar 2019

@kakatulik v strede cyklu som tiez hore, teda 1-2x zletim s teplotou dole alepotom sa znovy vystveram a na konci cyklu znovu spadnem 😂 uz mi ostava sa len smiat aby som neplakala 😂

martinade
1. mar 2019

@dadulik6 prvych 10 dni od pichnutia pregnylu nebudem testovat. Možnože 11-12-13dpo?

kakatulik
1. mar 2019

@martinade veď to,preto sa nesnažím robiť si nadeje. Netestujem,lebo mám len 10.tkovy one step ešte,čiže by to bolo zbytočne. Čo ma viac prekvapuje je skôr to ako sa správajú moje holky😄.kedysi začali bolieť pár dní pred ms,teraz hneď po respektíve už počas nej a postupne to klesá. 😎
Od tohoto cyklu vkladám utros a aj tak sa nič nezmenilo.

julianka007
1. mar 2019

@monu66 nooo pekne... Tak u teba sa už chystáš na ovulku... vyzerá to u teba riadne zaujimavo. Ja som si tiež teraz kúpila ovu testy a budem od zajtra testovať... Som zvedavá... Ináč aj mne sa akosi vyššie drží tento mesiac teplota. Väčšinou som pod 36°C. Možno je to už naozaj tým príchodom jari....

martinade
1. mar 2019

@kakatulik co je to utros? 😀

dolynkag
1. mar 2019

@martinade zatiaľ všetko v uplnom poriadku, len nejako menej vládzem.... neviem, čo bude o tri mesiace 😀 končím piaty mesiac

dolynkag
1. mar 2019

@ikonica čo máš ty nové? nemešká? ako psík?

dolynkag
1. mar 2019

@taily30 ako sa máš? nevoľnosti ustupujú? kedy ideš k lekárovi...ja v utorok najbližšie

kakatulik
1. mar 2019

@martinade utrogrstan.To je progesterón.

arabelka33
1. mar 2019

@havranka31 ahoj, tak v pondelok som hned zacala spinit, takze som utekala k dr. Ale kedze to bolo len 8 den meskania bolo vidno len maly vacok. Zobral krv na hcg, vyslo 662.. na kontrolu idem v stredu tak snad uz uvidime viac. Samozrejme som dostala kopec vitaminov a ascorutin a duphaston a dalsie lieky. Ale spinim do dnes po par kvapiek. Takze som stale vystrasena.

evi38
1. mar 2019

@zuzik5891 bože chúďa stále niečo máš, držím palce nech je už všetko v poriadku 🙂
@martinade uz som od Dr. 8 DC folik dominantný na pravej strane 14,4 mm, čo zodpovedá, že rastie 2 mm za deň, povedal, že podľa neho bude ovu na 12 DC, od 14 DC mám brať 10 dní duphaston po 3 mesiace, keď nepomôže, tak že IVF, ale tak to nebudem riešiť...v podstate mi nevie pomôcť nakoľko je všetko úplne ok, ale že 19ty cyklus je už veľmi veľa povedal...ešte som si všimla, že výstelka bola 7 mm, čo je u mňa fajn na 8 DC...u teba super teplota krásne vyskočila, ešte nejaké príznaky okrem krvi z nosa?
@ladysmurf jáj, lebo v grafe to máš vyznačené inak...si písala vo štvrtok, že pozitívny test, čo máš ok, ale si písala, že BD bolo v stredu večer a ty v stredu máš prázdne a máš poznačené vo štvrtok 🙂, ale máš dobrý hlien verím, že sa Vám zadarí 🙂...pokles je úplne ok 🙂
@bibiankaka za mňa ovu o deň neskôr, inak je graf ok 🙂

monu66
1. mar 2019

@martinade mozem porovnat, ale ja mavam niektore cykly takto vysoku bt a moja poovulacna je maximum tak cca nad 36,95. Porovnala som vybrane cykly bt s tymto prebiehajucim cyklom a prikladam. V lutealnej faze mavam bezne aj 37,2 - 37,3 stupnov. Mna skor prekvapuje, ze mi bt neskace a najma, ze tak skoro mi pride ovu, t.j. dnes vecer alebo zajtra rano. Vcera som len takeho tusaka mala, ze urobit si ovu test a skoro mi oci vyliezli ked som zbadala, ze skoro pozitivny 🙂

dadulik6
1. mar 2019

@martinade ani si neskusala ttestovať ako vyprchava pregnyl?

monu66
1. mar 2019

@julianka007 no po prvykrat mi pride tak skoro ovu 🙂 Ja som fakt nikdy v zivote tak skoro nemala. Najskor az v 14. den cyklu. No tie nase teploty zrejme fakt suvisia s prichadzajucou jarou, lebo uz mi nie je ani taka zima 🙂 To krasne pocasie so mnou vela robi :D Vcera som vsetkych zamestnancov zvolala von, ze vychutnat si par minut to slniecko, ze trosku naberieme aspon vitamin D :D Ticho sme stali vonku a ozaj si to vychutnavali. No na mna keby okoloiduci pozreli, tak by si mysleli, ze ficim na nejakej trave :D To je dobre, ze uz od zajtra budes testovat, lebo ja som vzorny priklad toho, ako pozitivne slniecko vplyva na moje vajicka :D No, kedze tak rychlo tento cyklus dozrelo, tak ho beriem ako mlade, silne, vitalne a uz mi chyba len silny, nebojacny junak - smermoska, ktory sa na moje vajko vrhne a prevrta sa rychlostou svetla :D

0507
Autor odpoveď zmazal
0507
1. mar 2019

Caute baby, uz po ovu, caka ma to hnusne cakanie ☹

martinade
1. mar 2019

@kakatulik aha, ten beriem tiez