icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

havranka31
1. mar 2019

@arabelka33 joj, tak to su super cisla, drzim ti velmi palce 🙂

kakatulik
1. mar 2019

@martinade ja si vkladám. Nechcem hltat ďalšie pirule.😗

martinade
1. mar 2019

@evi38 takze uz len drzat prsteky. Jedina vec co ma napada u mna je kvalita vajicka. Lebo vsetko funguje aj spermisky kamosky su ok. Na ff som citals ze trva cca 3 mesiace ich zlepsit a este aj niekto pisal nejake doplnky ja osobneberiem q10 - tusim ze je to na kvalitu jajicok. A priznaky mam ale pms. Teda ak neberiem do uvahy peknu pokozku, ale vcera ma začali boliet prsia

martinade
1. mar 2019

@kakatulik tiez mam na vkladanie. U tych ma stve, ze nemozem pozorovat svoj hlien 😀

kakatulik
1. mar 2019

@martinade tak áno,ale po ovu mi je to už sumafuk aký je hlien. Ja to neviem rozoznať ani keď máme plodné dni a častejšie sa snažíme,lebo mam stale pocit,že mi tam toho veľa zostava a tým pádom...

evi38
1. mar 2019

@martinade ten Q 10 som aj ja čítala, že je dobrý...no ja každé otehotnenie na 1 x aj to posledné vo veku 37 rokov, tak asi ani v kvalite nebude problém, podľa mňa ani u teba, možno skôr u teba tie nižšie teploty, tak po 10 DPO ako keby zle pracovali hormóny, to jediné, čo ma u teba napadá, teraz si pekne hore, možno len nejaké vitamíny sa už prebíjali medzi sebou...ale to len nahlas uvažujem 🙂...no som bola zvyknutá, že vždy, keď som prišla k Dr. tak na otázku, ok a keď bude HP v poriadku, tak potom ďalší postup aký a on, že potom stery a potom toto a tamto, ale dnes na otázku, keď ani po 3 mesiacoch duphastonu neotehotniem aký bude ďalší postup a on, že IVF, tak to som ostala taká neviem možno sklamaná, smutná...našťastie mám strašne veľa roboty, riešime dom, do toho 3 deti a domácnosť, tak sa nenudíme...ale ďakujem veľmi pekne a držím palce, kedy by si skúsila testovať či už sa vyplavil progesterón?
babulky niektorá ste tu neužívali duphaston?

zuzik5891
1. mar 2019

@evi38 no ja verím že už bude dobre 🙏❤️...dnes som si robila poriadok v papieroch z vyšetrení za posledný mesiac a pol... normálne som sa strácala

arabelka33
1. mar 2019

@havranka31 dakujem, vyzera to, ze lieky po 3 dnoch zabrali a uz nespinim dnes. KLOP KLOP ! Ty ako?

havranka31
1. mar 2019

@arabelka33 super, tak len nech to tak ostane ;) ako dlho ste sa snazili? ja okrem naliatych prs nemam ziadne priznaky, ani zle mi nebyva zatial, a doktora mam az o dva tyzdne, takze je to taka neistota ci je vsetko v poriadku, uz sa neviem dockat sona. Ale tuto stredu idem na uplne nesuvisiace sono brucha, a tajne dufam, ze tam nieco uvidia :D uvidime.

martinade
1. mar 2019

@evi38 tiez som si par krat pomyslela ze možnože pcham do seba viac pripravkov ako potrebujem. Tento cyklus som vysadila macu uplne a vitex len od ovu... Možnože tie 2 pripravky / ucinky sa bili navzajom....
Mne to tiez lekar navrhol ze ivf, ked mi povedal aleviete pani xxx vy uz ste stara (😂 cca pred 2- 3 rokmi) plus som videla v jeho ociach taky strach ze uz je neskoro. Ale ked som 14 dni po laparke otehu, tak uz navrhol aj samoskusenie, potom iui a uz ivf nespominal.
Držím silno pršteky 🙏 nech sa vam pri tom zhone podari, hlavne ak sa nebude mysliet na to ze treba otehu....

martinade
1. mar 2019

@evi38 možnože zajtra vyskusam tehu testik ci mi vidno hcg..zajtra bude 9d po pregnyle, tak istobuz nebude vidno

arabelka33
1. mar 2019

@havranka31 no my sme sa snazili 13 mesiacov. Teraz nam po roku snazenia mali robit vysetrenia, predtym nechceli. Ale v decembri 2017 som mala mimomaternicove a to sme otehotneli na druhu supu a potom to rok neslo, az teraz. Ked som uz neverila vobec. Hlavne nech mame vsetko v poriadku obidve a vela zdravia !! To je najdolezitejsie. My sme sa v januari prestahovali naspat domov na SK, mozno aj to zabralo.

julianka007
1. mar 2019

@monu66 ty si úžasná... Slniečko vie riadne naladiť a dobiť energiu... Uz nech ho je čím ďalej, tým viac. Dnes to na príval vít.D u nás nevyzerá, ale pozitívnu náladu mám aspoň od teba... 🤣 Dúfam len že aj mňa tá ovulka neprekvapí skôr... Normálne keď som videla ten tvoj predcasne pozitívny test, tak už som mala v ruke testy aj ja... 😂 Ale odolala som este

monu66
1. mar 2019

@julianka007 hihihi zlata, dakujem 🙂 Ja som navrhla manzelovi, ze pojdeme do lesa objimat stromy, aby sme prijimali pozitivnu energiu a vraj pomahaju aj na dusi, mozno aj na telo, no a pozeral na mna tak divne. Tak mu hovorim, ze ci mi rozumel co som povedala a on ze hej, len aby som davala bacha, ci sa neobjavia muzi v bielych plastoch. Tak objimanie stromov nebude :D No co sa tyka testov, tak uz o 14,00 hod. som mala test negativny. Este vyskusam o 19,00 hod., lebo sa mi minuly cyklus stalo, ze pozitivny, potom na druhy den negativny a vecer toho druheho dna zase pozitivny. Na stranke fertilityfriend pisali, ze druhy den pozitivny test je uz prebiehajuca ovulacia, vraj ovu testy dokazu aj ovu zachytit. No, ale ci je to 100% pravda, tak to neviem. Takze od zajtra testujes? Ja pre istotu aj zajtra testnem, lebo moje telo si rado robi zo mna srandu.

ereska
1. mar 2019

@martinade ahoj ani nič nové ešte stále kašeľ no dnes 1 deň v práci celkom som to zmakla menzes čakám až tak v apríli určite skôr nie ale 15.3 k bylinkarke už som zvedavá čo nám povie výsledky z hystologie nemám a mali byť v utorok teplota tak 36,6 ale to teraz zbytočne budem merať len tak priebežne aj tak tento mesiac nehrozí skúšať tak uvidíme čo bude

martinade
1. mar 2019

@ereska možnože blba otazka preco ms az v aprili ocakavas? Som rada ze uz nie si chora a držím prsty s tou bylinkarkou, potom daj vediet.

verona1989
1. mar 2019

Caute.poradim aj v tejto skupine aj keď ja v radeni nie som ziaden expert.spermiogram mojho muža z dneska je nenormálne dobry.280 mil je brutal cislo.93% živých 88% pohyblivých morfologia 26%.bola som na neho prisna co sa tyka vitamínov ale výsledok stoji zato.este mi aj doktorka povedala ze dobre som mu nasadila :D prikladam foto co bral.3mes vkuse aj zmenil zivotny štýl.ak máte problém so spermiogramom odporucam tieto veci zaradiť do jedálnička svojho chlapa .teraz to už neľutuje aj ked si ponadaval dakedy .plus este omegu bral. Ta Maca z forever ma take zloženie kde sa len tak nenájde.

monu66
1. mar 2019

@julianka007 tak u mna prave prebieha ovu, tak prezivam krute bolesti. No ledva ledva bolo tutu mutu kvoli tym bolestiam.

taily30
1. mar 2019

@evi38 ja som neuzivala duphaston.

ereska
1. mar 2019

@martinade no ja mávam také 60 dnove cykly takže preto ovulka býva tak na 42-44 DC iba keď som otehotnela tak bola ovulka na 24 DC

martinade
1. mar 2019

@ereska tak len pekne meraj, možnože aj tento cyklus budes mat skor... Nikdy nevieš.

ladysmurf
1. mar 2019

Takze zacina cakanie, verim ze ta ovulka prebehla tak ako mala, som zvedava na zajtrajsiu teplotu.

taily30
1. mar 2019

@martinade ahoj Mati, zatial je vsetko ok, len na tie nevolnosti. ... kazdy den, cely den. Vcera som bola u svojej a urobila aj rychle sono.. drobec bol super aktivny a ja super stastna.

martinade
2. mar 2019

Dnesna teplota, myslela som ze klesnem. A spravila som si test, bo som chcela vediet ci este pregnyl mam v krvy... 8dpo. Baby tie co ste robili testy po zobrati pregnylu, maki ste este pregnyl 8dpo v krvy? Inak to bol posledny step one, o 2 dni pouzijem inu znacku :/

martinade
2. mar 2019

@taily30 😍 krása, sa tesim s vami. Ozaj svagrinka a mm su ok po operaciach?

taily30
2. mar 2019

@martinade dakujem pekne, ano obaja su ok, nastastie. Sice stale sa zotavuju, ale uz pracuju. Ako ide stahovanie? Dufam, ze sa setris. Sledujem vsetky prispevky a velmi silno drzim palce.

kakatulik
2. mar 2019

@martinade ja dnes takto. Podľa toho čo som tu čítala sa zvykol pregnyl držať aj 10 dni, ale ktovie čo je to u teba🤩

martinade
2. mar 2019

@taily30 dakujem, uz sme prestahovaní. A setrim sa, max 4 krabice denne vybalim a dost 😀. Uz chodia do prace? Tak to je super znamenie. Dufam ze sa setris tiez 🙂
@kakatulik no ocakavala som biely test. Viem ze par bab tu davali kolekciu testov po pregnyle a tusim.ze uz na 6 den vyprchal. Možnože zajtra spravim testa a pozajtra tou druhou znackou. Inak pekny graf držím ✊

taily30
2. mar 2019

@dolynkag Ahoj, nevolnosti veru stale mam, kazdy den, cely den. 28.2.som bola u svojej, robila sono a srdiecko bilo a drobec sa natahoval v plnej krase. 🙂 Ja cakam telefonat kedy ma objednaju na geneticke, to je moj dalsi krok. A ku svojej idem zaciatkom aprila.

kakatulik
2. mar 2019

@martinade tie ďalšie dni budú rozhodujúce. Tam by už pregnyl nemal byť. Aj ja držím✊. U mňa mi môj vnútorný pocit hovorí,že nič.