Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte baby mozem mat uz 7 dni plodny hlien? na striedacku vodnaty a tahavy? Ovu stale nikde...testy negativne zatial...
@ennynka hej domov mi prišla poštou 🙂 tu klikni http://www.activia.sk/1-activia-denne/dnesna-na...
@rybkaa inak vies co som si ja vsimla, ze aj prehnana hygiena skodi, ja osobne som aj zo samotneho merania mala problemy a ak k tomu priratam, ze si clovek skontroluje krcok... takze aj s kozmetikou tam dole veeelmi opatrne, hoci aj s intimnimi gelmi a nechat vysetrenia vylucne na manzela 😀
@senta_sofia ja intimne gely pouzivam, ale najradsej ten z dm alebo z lidla, tie drahe z lekarne mi nerobili dobre. a krcok prave preto nekontrolujem, lebo sa bojim, ze si tam nieco zamontujem a teplomer strkam radsej do ust 🙂
@senta_sofia je to možné...krčok už nebabrem, hoci som si vždy predtým umyla ruky, prehnaná hygiena to zasa nie, sprchujem sa normálne, nie 84x denne 🙂 používam výhradne kozmetiku na intímnu hygienu a to niveu alebo lactacyd, už roky, lebo len tie mi nedráždia šušu, už som vyskúšala asi všetky...ani teplomer mi nevadil, aj ho umývam, to len teraz v poslednej dobe sa mi ukázal tento divný hlien - asi aj kúpaliská k tomu prispievajú 😒 no myslím, že v tom bude celkovo imunita oslabená a sklon k plesniam, lebo chorá síce nebývam, max. raz do roka, no ten povlak v ústach má skoro stále, aj herpesy mám pomerne často, takže siahnem po nejakých probiotikách a uvidíme, či sa to zlepší 🙂
@paskolinka meranie v ústach sa mne neosvedčilo, skákalo mi to hore-dole kadejako, no teplomer umývam, aby som si nezaviedla pliagu, na krčok od včera kašlem, ovula bude aj bez neho 😀 hádam....keď tam včera veľmi foliky nevidela dr. ale zas kukala hlavne maternicu, pomerala vaječníky a hotovo, aby mi viac nepodráždila moju narušenú stenu šušule 😀
@rybkaa ja som uzivala posledne tehotenstvo candi stop, mne to dost pomohlo, je tam aj cesnak a vytazok z grapefruitu 😉 ale fakt ze treba si poskusat, kazdemu sadne nieco ine... jaj a este som zabudla, u mna to bolo asi tiez poprepajane, mozno z traviaceho traktu alebo z coho, aj psyllium som jedla, lebo som mavala problemy so stolicou a tak
@adrianaaa32 ahoj,ja idem do KE,no pravdu povediac,nevedela som vybrat...mam ho najblizsie,je tam mily personal a odporucal mi ho prof.,ktory ma operoval... tak som sa pren rozhodla,len som nejaka nesvoja teraz,kedze nemam ziadne vysetrenia a uz mam podstupit ivf... dg. na schvalenie mam a tym to hasne...chcem sa spytat ci by mi nemali spravit dalsie vysetrenia...ach jaj...
@adrianaaa32 a inak s tymi detskymi izbami mas pravdu... ani sa nevieme tesit,ked vieme aka je situacia a chodime po dome a nevieme ci v nom neostaneme samy :(
Ahojte zenusky,takze asi tento mesiac trosku pokreslim garf,aby som nevysla z cviku, prva bodka na 6 DC
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja 🙂
Zajtra navsteva CAR,drzte palce,nech aspon nejaka pozitivna sprava pride... ak polyp zmyzol,budeme snazilkovat,cakam na Inofolic,skusim 2 x denne...a chcem skusit vit. D3,vraj aj ten je dolezity...no neviem...a ak polyp nezmyzne,nech aspon najdem lekara,ktory ho da von cim skor. Inak vedeli ste,ze ak nam aj rastu folikuly,nemusi v nom byt vajicko?ze moze byt prazdny?zaskocilo ma to...
A vy ako zenusky?co nove?
@jaja9891 no to ti poviem s tymi izbami..je to naprd...a dnes este k tomu aby som mala lepsiu naladu aj 1DC ☹ ...co uz....
Ja pojdem do BA do car. Mam to najblizie. Ale az v oktobri..
Drzim zajtra palce..nech dostanes dobre spravy 😉
Ahojte..
U mna nic nove...Dnes som bola cely den v robote a zajtra tiez bude, tak parada 😒 😒
@jaja9891 inak mame vemi podobne grafy, som zvedava ako nam to bude dalej obom pokracovat... Drzim Ti na zajtrajsok palce, nech sa dozvies pozitivne spravy...Inak aj mne ostal Inofolic, ak by si chcela. ja ho uz nebudem urcite uzivat. Mne asi nerobil dobre...
@sjuzan77 zvykla ti ist takto "skoro" dole, pamatam si, ze si hovorila o 10dnovej lutealnej faze...
@senta_sofia praveze mne sa zvykla teplota frzat hore a klesala az ked prisla mrcha. Ale co uz, vidim, ze sa mi vsetko pomenilo ☹
Ahojte baby, Poprosím Vás o radu. Už 3 mesiace si robím ovu testy ani raz mi neukázalo ovuláciu iba duchov. Tento mesiac som si začala merať aj bazálnu teplotu. Zatiaľ ani podľa nej neprebehla ovulácia. Pritom hlien mávam aj bolesti v podbrušku sama sebe nerozumiem máte niektorá podobnú skúsenosť? Ďakujem za rady.
@rybkaa ked ja to mam vzdycky pekne 😉 akurat teraz to nejako menej skace. sama som zvedava, ako to pojde dalej. a ty ovu este nic?
Ahojte kočeny, toto počasie ma zabije, od včera nepretržite leje a leje a leje..... dnes som posledný deň v robote a hurá prázdniny 😀 Cez víkend asi niekam vypadneme, keďže máme okolo víkendu aj sviatky 🙂
Ja sa stále pekne po spodku plazím a čakám, kedy to buchne http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa 😀 Som sa rozhodla, že mm pekne vychlípe tie 2 sáčky Folandrolu, čo mi dala dr. a kúpim mu len čistý selén a vit. E, ja si ešte chlipnem z gynexu a bude 🙂 Mám také podozrenie, že tie moje hrčky v prsoch sa mi zmenšili práve počas gynexu, lebo počas jeho užívania som cítila tlaky v prsiach, chodím s nimi na pozorovanie rok a pol a nič nepomáhalo, buď boli rovnako veľké alebo rástli a teraz sa akoby zázrakom zmenšili, tak ešte jednu fľašku chlipnem, na škodu to nebude, mne to aj chutí a píšu v popise, že to je dobré aj na mykózy, tak zabijem veeeeľa múch jednou ranou 🙂
Pekný deň, babizne 😀

@ennynka na stránke activie treba hľadať kelímok 🙂 každý deň...náhodne som klikla a že gratulujeme 🙂 vyhrala som 10 € poukážku do tesca, akože na activiu, no môžem to použiť na hocičo 🙂