Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 to som pri oboch tehu prežívala aj ja neskutočne zle až do piateho mesiaca. Ja som bola v pyžame celé tehu. Prajem ti všetko dobre nech tie nevoľnosti čím skôr prejdú a užívaš si tehu bez problémov.😘
@martinade ja som ešte na 14den po pregnyle mala čiarku a peknú. No u každej je to inak. Držím palce
@butterfly333 ahoj moja. Ty sa ako máš? Prípravy na svadbu asi v plnom prúde či?
@kakatulik ahoj moja tak ja tento cyklus už som sa na to konečne vykašlala nastúpila som teraz 7.2 do novej prace a mam opačne smeny s mojim tak sa vidíme malo aj ten sex je pomenej. No co už a prípravy áno v plnom prúde ešte dva mesiace. 👰🤵
@butterfly333 @81anina ďakujem za odpovede 🙂 su take rozdielne ze mi neostava nic ine iba zajtra a pozajtra znovu testovat 😀
@zuzik5891 tak to máš tých správ od Dr. strašne veľa 🙂 už, aby sa Vám zadarilo 🙂
@martinade ja mám pocit, že mám zhon už tak 1,5 roka 😀...podľa mna tiež sa ti to mohlo nejako bit, lebo teraz si krásne hore...test pekne vidno uvidis najbližšie dni, možno poradia kocky s pregnylom, lebo asi záleží koľko ti ho pichli...mne povedal, že ovu asi na 12 DC a od 14 nasadiť duphaston, ale rozmýšľam, že ak by bola napr. 11 DC, tak nasadím 13DC, len neviem, že keď po 10 dňoch ho vysadiť či urobiť test a ak je pozitívny užívať ďalej, pri negatívnom rozumiem, že vysadiť a počkať na ms
@verona1989 ďakujeme za info 🙂
@taily30 krásne správy, som na teba myslela či je všetko ok, keď menej chodíš...držím palce a nech ti je už lepšie 🙂
@kakatulik kedy skúsiš testovať? Silno držím palce 🙂
@butterfly333 ja som si až teraz všimla, že už máš 2 detičky 🙂 aj Vám niečo povedali, že prečo sa nedarí tretie?
@evi38 evi, ja som brala duphaston a podľa mna som aj vďaka nemu v 2015tom otehotnela. Presne to sprav ako si písala. On sa všeobecne užívať od 16-25dc zevraj pri tom 28dnovom cykle. Je jedno či ho nasadis 13, či 14dc. A keď bude test pozitívny, určite ho ber ďalej. Ja som to takto mala do 12tt. Držím palce✊🏻❤️
@evi38 ahoj. Tak ja ti neviem podľa inštrukcií by som mala dnes vložiť posledný uthrogrstan,zajtra testnut a podľa toho sa ďalej zariadiť. Ale ja tak hrozne nechcem testovať lebo viem,že nič. Všetko ako vždy pár dní pred ms. Cítim vaječníky,prsia sa ukludnuju,podbruško o sebe dáva vediet a aj intuícia mi hovorí,že nič.Najradsej by som počkala do ms a ak by náhodou neprišla,tak test až 18dpo. Veď vieš, tie naše dlhé LF...
@monu66 tak teda včera bola ovu... Už aj teplota ti to dnes potvrdila? Ja som ešte asi ďaleko pred ovu. Dnešný test úplne slabý. No tie bolesti som mala aj ja prvý krát minulý cyklus... Ale pre bábätko všetko... Držím prsty nech ten najväčší borec úspešne dorazi do cieľa... 🙏🙏😁😉
@kakatulik ahoj Katik 🌹 už nevladzem mesiac čo mesiac dúfať a veriť 😕 depku mám z toho už. Teraz v marci mám ísť do Nitry a v maji na kontrolu na hematologiu a podľa výsledkov potom ten ket nejako naplánovať. Stále verím že sa podarí aj “normálne”. Moc moc držím palce nech ta dlhá lf skončí pozitívnym tehu testom✊🏻
@evi38 no tie dve to mám s ex. A teraz sa snažíme cez rok v júni 2018 som potratila od vtedy nič. Nevieme kde je problém amh v poriadku môj má super spermio neviem kde je chyba. V máji mame ísť na reprodukčnu imuno.
@julianka007 dakujem 🙂 No co sa tyka ovulky, tak vcera som mala najvacsie bolesti a dnes od rana sice mam bolesti este silne, ale nie uz tak neznesitelne. Co mi pride divne, ze dnes by som mala mat ovu test takmer snehovo-biely, ale je rovnaky ako vcera na obed, poobede a vecer. Nie je pozitivny, ale testovacia ciarka je dost silna nez by som ju mala mat. Pre istotu este dnes poistime. Vcera vecer mi bolo extremne horuco aj lisa mi horeli a dnes mi je uz zima riadna, tak tipujem, ze ovu fakt bola vcera s tym, ze bt mi vyskoci zrejme az zajtra. Prikladam aj dnesny graf
@julianka007 ty kedy ocakavas ovu? Chcela som napisat, ze lica mi horeli a nie lisa :D No tento cyklus mam len ovu testy s citlivostou 20 a nesedia mi, pretoze vo stvrtok vecer okolo 19,30 som mala takmer pozitivny test a keby som na druhy den rano o 6,00 hod. z druheho mocu netestovala, tak by som nezachytila vrchol LH. Pri tych s citlivostou 40 viem, ze ked mam pozitivny, tak az na druhy den bude ovu. Teraz som o 6,00 hod. mala pozitivny a hned v ten den o 16,30 mi zacali silne ovu bolesti. Tento cyklus nevidim ruzovo, neviem presne preco, len mam taky citak :/
Zienky, skusala niektora z vas tento domaci tehotensky test?
Budete potrebovať fľašku s jódom, kúsok papiera a malé množstve ranného moču. Navlhčite papierik ranným močom a potom ho pokvapkajte jódom. Ak jód svoju farbu nezmení, tehotná pravdepodobne nie ste. U tehotných žien reaguje jód zmenou farby z hnedej na fialovú alebo ružovú.
@butterfly333 dakujem pekne, hadam mi nebude zle az do piateho, ale aj ked, tak vydrzim. ked som videla ako sa to male natahovalo,... oooh super pocit, vsetka nevolnost zrazu bola fuc😍

@martinade aj ja sa veru setrim, davam si pozor. Su ale dni, ked mi je tak zle, ze sa ani z pyzama nevyzleciem ☹