icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
2. mar 2019

@taily30 áno to je ten najkrajší pocit kiež by som to aj ja znova mohla cítiť.

taily30
2. mar 2019

@evi38 sledujem vas zienky stale, nie kazdy den, ale vzdy si dobehnem zameskane 🙂 cakam, kedy ktora date dve ciarky. ja zatial prezivam, nemozem povedat ze si uzivam tehotenstvo, lebo niekedy ani nevladzem sa prezliect, byva mi dost zle, ale tym, ze ja nevraciam, nemam asi ulavu, neviem. nechapem preco hovoria ranna nevolnost, lebo ja to mam staaaaale. aj v noci sa budim na to. a navyse mavam take casovo stiesnene sny, vobec som neni vyspata, brutal. hadam sa to polepsi neskor, lebo teraz som uz matoha. 😀

kakatulik
2. mar 2019

@martinade sranda aké rôzne inštrukcie. Mne zase povedali,že od 3.dpo mám vkladať 10 dni,potom urobiť test a podľa výsledku buď vysadiť,alebo pokračovať.

kakatulik
2. mar 2019

@taily30 snáď to rýchlo prejde. Kedy máš TP?

ceklis
2. mar 2019

@martinade zevraj všeobecne by sa malo vstrebať 1000iu pregnylu za 24hodin. Neviem od čoho to zavisi. 🤷🏼‍♀️ Držím moc palce aby to už nebol pregnyl.

taily30
2. mar 2019

@butterfly333 nevzdavaj sa, vzdy to pride ked to najmenej cakas, som tym zivy dokaz. vzdy som neznasala taketo frazy, ale asi na tom ozaj nieco je.

taily30
2. mar 2019

@kakatulik dufam aj ja, verim 🙂 termin mam na 24.9.

ceklis
2. mar 2019

@kakatulik no pekne 🙈 tak to sa tak cítime obidve. Možno je to len dáke zle obdobie. Mám hroznú chuť na to prestať myslieť ako všetci odporúčajú ale nejde mi to :(
Včera mi kamoska poslala tehotenský test, ma 41rokov a vôbec ho nechce ;( pred tromi rokmi bola na interupcii a teraz toto. Ach jaj, kiež by som tie dve čiarky zažila aj ja a aj všetky tu babule čo tak veľmi túžia po detickach ❤️✊🏻

kakatulik
2. mar 2019

@ceklis toto je fakt už v rici. Tiež chcem prestať myslieť a tiež mi to nejde. Ide jar, začnem behať a cvičiť plávať,snáď sa mi podarí na všetko myslieť menej.

petruska0611
2. mar 2019

Ahojte, ja som dnes podla FF 8dpo, ale uz mam aj PMS, bolia ma prsia, podbrusko uz druhy den a ide mi to az do noh.. Teplota sa mi tiez zda celkom nizka tak neviem.. MS by som nala dostat osmeho, pretoze aspon lf som mala vzdy rovnaku a to 13 dni, takze pockam a uvidim co bude, ale zatial mam jediny pocit a to ze mrcha je uz za dverami😐

zuzik5891
2. mar 2019

@martinade čo tam potom .. dôležité že budú// na teste aj o pár dní 😁❤️...testovala si aj dnes?

martinade
2. mar 2019

@ceklis super info diky. To som nevedela, ale skúsim testnut zajtra.

ladysmurf
2. mar 2019

Takze dnes som trosku vyskocila a ked sa budem drzat hore (fingers crossed) som zvedava ako ff ozvaci ovu.

martinade
2. mar 2019

@zuzik5891 dnes som 1x testovala a mala som ciarku ale klude moze byt aj z pregnylu, lebo ju dobre vidiet na podla ff 9dc podla mna 8dc 😀

zuzik5891
2. mar 2019

@martinade prečo sa tie dni tak vlečú...🤦...ja čakám na ms... podľa apky okolo 6.3. no ešte som od potratu normálny ms bez pomoci hormónov nemala...a teraz si už pichám hormóny na stimulku tak to už vôbec neviem čo mám čakať... veľmi by som už chcela byť aspoň v tej predtestovacej fáze...🙏

martinade
2. mar 2019

@zuzik5891 to bude coskoro, uvidis❤

kakatulik
2. mar 2019

@zuzik5891 inak ake máš tie hormóny teraz?

zuzik5891
2. mar 2019

@martinade ja keď sledujem ako ty postupuje štvrtok mám pocit že tebe to všetko tak rýchlo ide...a šup už môžeš testovať...😁...i keď je mi jasné že tebe sa to vlečie rovnako ako mne

zuzik5891
2. mar 2019

@kakatulik dnes som si pichla 4 injekciu Decapeptylu... čakám na ms a po kontrole krvi a usg pridám ešte Gonal a Fraxiparin

martinade
2. mar 2019

@zuzik5891 vies co, je sranda ale lf mi rychlejsie zbehne ako prva faza. Ta prva sa u mna neskutočne vlecie 😀

kakatulik
2. mar 2019

@zuzik5891 a ten Decapeptyl má akú úlohu. Mna to len tak čisté teoreticky zaujíma.

zuzik5891
2. mar 2019

@martinade no ja som na tom v každej fáze cyklu úplne rovnako 😂😂😂...

zuzik5891
2. mar 2019

@kakatulik no má zablokovať hypofízu a jej produkciu aby sa nestarala do tvorby vajíčok počas stimulácie...Gonal je na to aby všetky foliky ktoré sú vo vaječníkoch dorástli na 18 MM...potom je odber....takto som si to zapamätala v CAR

kakatulik
2. mar 2019

@zuzik5891 jaaaj a ja som si myslela,že hupofyza vaječníkov pomáha.hmmm
A čo keď tie vaječníky nepracujú dostatočne.

zuzik5891
2. mar 2019

@kakatulik tam sa to delí na dlhý a krát protokol... myslím že ženy z PCO majú krátky protokol aby sa predišlo OHSS-hyperstymulačnému syndrómu...za normálnych okolností hypofýza vaječníkom pomáha...no keďže v stimulácii pred umelým oplodnením treba aby dozrelo oveľa viac folikov ako len jedno či dva musí sa hypofýza odstaviť a všetko sa riadi hormonálnymi injekciami... hladiny hormónov sa pravidelne sledujú a tým sa aj buď ponechá... zvýši alebo zníži dávka... všetko v pohodeeeee len keby mi kôli tým hormónom netrebalo piť 3-4 l.vody denne... zatiaľ si pichám jednu injekciu denne a keď mi začne ms skontrolujú mi krv a spravia usg a ak bude všetko ok budem si pichať 3 injekcie denne

kakatulik
3. mar 2019

@zuzik5891 fuuu,len nech to v zdraví prrzijes.😘

martinade
3. mar 2019

@zuzik5891 pred ms ihly, po ms ihly.... @katatulik ma pravdu, nech je po rych hormonoch všetko ok

martinade
3. mar 2019

Takže dnes som podskocila ale ocakavala som pokles kedze 2x s hcg som mala kratku lf. A testy sa mi zaju silnejsie hoc neda sa porovnat so vcerajsimi - ina znacka... Včera po limite bol test biely a dnesny test tam krasne vidno ciarku...no uvidime zajtra ci je to to pregnyl. Zvykne byt na 9d po pregnyle taka silna ciarka?

kakatulik
3. mar 2019

@martinade pekne to ide u teba. Ja už začínam klesať. Aj keď som stále ešte nad 36,9,ale ...

martinade
3. mar 2019

@kakatulik mas dlhsiu lf a si stale okolo 37... Dokial si neklesla šanca stale je