Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 sledujem vas zienky stale, nie kazdy den, ale vzdy si dobehnem zameskane 🙂 cakam, kedy ktora date dve ciarky. ja zatial prezivam, nemozem povedat ze si uzivam tehotenstvo, lebo niekedy ani nevladzem sa prezliect, byva mi dost zle, ale tym, ze ja nevraciam, nemam asi ulavu, neviem. nechapem preco hovoria ranna nevolnost, lebo ja to mam staaaaale. aj v noci sa budim na to. a navyse mavam take casovo stiesnene sny, vobec som neni vyspata, brutal. hadam sa to polepsi neskor, lebo teraz som uz matoha. 😀
@butterfly333 nevzdavaj sa, vzdy to pride ked to najmenej cakas, som tym zivy dokaz. vzdy som neznasala taketo frazy, ale asi na tom ozaj nieco je.
@kakatulik no pekne 🙈 tak to sa tak cítime obidve. Možno je to len dáke zle obdobie. Mám hroznú chuť na to prestať myslieť ako všetci odporúčajú ale nejde mi to :(
Včera mi kamoska poslala tehotenský test, ma 41rokov a vôbec ho nechce ;( pred tromi rokmi bola na interupcii a teraz toto. Ach jaj, kiež by som tie dve čiarky zažila aj ja a aj všetky tu babule čo tak veľmi túžia po detickach ❤️✊🏻
Ahojte, ja som dnes podla FF 8dpo, ale uz mam aj PMS, bolia ma prsia, podbrusko uz druhy den a ide mi to az do noh.. Teplota sa mi tiez zda celkom nizka tak neviem.. MS by som nala dostat osmeho, pretoze aspon lf som mala vzdy rovnaku a to 13 dni, takze pockam a uvidim co bude, ale zatial mam jediny pocit a to ze mrcha je uz za dverami😐
@martinade prečo sa tie dni tak vlečú...🤦...ja čakám na ms... podľa apky okolo 6.3. no ešte som od potratu normálny ms bez pomoci hormónov nemala...a teraz si už pichám hormóny na stimulku tak to už vôbec neviem čo mám čakať... veľmi by som už chcela byť aspoň v tej predtestovacej fáze...🙏
@kakatulik tam sa to delí na dlhý a krát protokol... myslím že ženy z PCO majú krátky protokol aby sa predišlo OHSS-hyperstymulačnému syndrómu...za normálnych okolností hypofýza vaječníkom pomáha...no keďže v stimulácii pred umelým oplodnením treba aby dozrelo oveľa viac folikov ako len jedno či dva musí sa hypofýza odstaviť a všetko sa riadi hormonálnymi injekciami... hladiny hormónov sa pravidelne sledujú a tým sa aj buď ponechá... zvýši alebo zníži dávka... všetko v pohodeeeee len keby mi kôli tým hormónom netrebalo piť 3-4 l.vody denne... zatiaľ si pichám jednu injekciu denne a keď mi začne ms skontrolujú mi krv a spravia usg a ak bude všetko ok budem si pichať 3 injekcie denne
Takže dnes som podskocila ale ocakavala som pokles kedze 2x s hcg som mala kratku lf. A testy sa mi zaju silnejsie hoc neda sa porovnat so vcerajsimi - ina znacka... Včera po limite bol test biely a dnesny test tam krasne vidno ciarku...no uvidime zajtra ci je to to pregnyl. Zvykne byt na 9d po pregnyle taka silna ciarka?

@taily30 áno to je ten najkrajší pocit kiež by som to aj ja znova mohla cítiť.