icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
4. mar 2019

@fiora94 ja tiež aké veľa som pochopila aj bez jej znalosti 😂😂😂

julianka007
4. mar 2019

@monu66 ale ste to parádne poistili... Aj pred aj po... Už len dúfať a veriť, že to vyšlo. A že sa budeme tešiť z krásnych //. To je úplne najlepšie keď sa počas LF máš čím zamestnať. Ujde to potom ako nič a nemyslíš na to toľko... Aj keď vyhodiť z hlavy sa to nedá...
Mne dnes test trošku stmavol a teplota klesla, tak som zvedavá či už ovu bude zajtra alebo neskôr...

martinade
4. mar 2019

@pasikavamacka nikto ti neda poradie pretože telo nie je stroj a reaguje ako chce
Niekedy boli len pri raste,niekedy len pri prasknuti, niekedy kombinacia oboch. Ale pri merani bt, ovu testoch popripade folikulometrii si mozes poskladat pekny obraz. Trojfazova krivka- 3 fazy, 3 kopceky- narast a pokles teploty v grafe.
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

evi38
4. mar 2019

@pimar podľa čoho usudzuješ, že je inokedy ovu ako ti graf vyznačí? Máš prosím grafy, kde máš vyznačenú ovu a ty si myslíš, že iný deň?
@martinade áno tiež máme záhradu, tak pestujem 🙂...deti už ani inú zeleninu nechcú, že takto vypestovaná je oveľa chutnejšia 🙂...teplotu máš krásnu, najbližšie 2 dni myslím, že budú u teba rozhodujúce, silno držím palce 🙂...mne priateľ po BD, tak a teraz si dáš tu tabletku od Dr. a bude bábo? :D
@ceklis dáš prosím aj graf, som dnes nevidela 🙂...keď sa teraz nedarí, tak teraz ti nedali ten duphaston, keď ti vtedy zabral?
@cica1650 21 dní je asi málo, ak sa snažia o bábo, lebo možno bude krátka LF, tam je dobré vitex alebo bekomplex forte, možno babuľky poradia ešte niečo 🙂
@pasikavamacka ako píše @lauritka šanca je a predtým BD nebolo?...no podľa teploty, čo si teraz dala ešte nebola, tak asi ťa len bolí vaječník v čase plodných dní 🙂
@taily30 jéj 🙂...koľko bábatko meralo pri tejto poslednej kontrole? 🙂
@butterfly333 ďakujem ti veľmi pekne 🙂...ale ak si mala ovulku a bolo BD, tak možno sa práve podarí, prvé dni atb nevadia, čiže, keď už príde k uhniezdeniu, tak už aj atb doberieš 🙂 a nebude to bábatku vadiť 🙂...ja dnes 11 DC, teraz som 2 dni odmerala BT, lebo inak už nemeriam a nemám ovu testy, lebo mi nasadil Dr. duphaston ako jediné riešenie, lebo sme obaja zdraví, tak od 2 DPO mám užívať, tak preto som odmerala, keď som si ani ovu testy nevšimla, že nemám :D...tebe aj Dr. niečo povedal, že prečo sa nedarí?

evi38
4. mar 2019

@karinka88 neskúsiš si tie teploty prehodiť do ff, takto sa to ozaj zle pozerá 🙂

butterfly333
4. mar 2019

@evi38 BD je čo? No nepovedal prečo sa nedarí žiadne problém nevidel iba ze vajíčka nie sú najmladšie no brala som všetko môže a nepomáha. Teraz neberiem nič nechám to chvíľu tak.

ceklis
4. mar 2019

@evi38 prepáč evi, si sa už predtým pýtala na ten duphaston a neodpovedala som. Ja ani neviem prečo mi ho nedal :( pri ivf som mala ten progesterone, ale pri sledovaní folikumetrie u môjho mi ho nedal :( inak, tento cyklus som si ho chcela sama nasadiť keď mi vyznačí ovu, ma doma aj zásoby, ale nemôžem. Ideme 14.3. do Nitry na imunologiu a tak neviem či to neskresľuje výsledky, tak radšej že si dám až další mesiac. Neviem čo mi to skôr nenapadlo že ho zase skúsim.
Prikladám aj dnešný graf, neviem no.... naivne dúfam, že by sa mohlo podariť, ale žiadne príznaky ani nič 🤷🏼‍♀️

martinade
4. mar 2019

@evi38 takyto graf, teplotu som este nemala. Hlavne ak si porovnam cykly po pregnyle... Asi zacinam dufat. Dnes sa ma drahy rano znova pytal na teplotu. Vie ze kym je hore je dobre 🙂 a kym som horuca- moje telo uz xty den hori, tak je to ok.🙂 tak ma cez viked osahaval ci este stale mam horuce telo 😀. Ju a grafy/cykly kedy som brala hcg 💉.
Uz si si dokupila ovu test ci to bude BD kadzy druhy den pre istotu?

martinade
4. mar 2019

@ceklis zeby implatačný pokles? Držím pršteky

fany051081
4. mar 2019

@martinade vyzerá to u teba veľmi nádejne, v porovnaní s tým aké boli predtým grafy po pregnyle, silno držím palce 🙏

ceklis
4. mar 2019

@martinade ďakujem 🙂 no ja tiež tajne dúfam, taký som ešte zatiaľ doteraz nikdy nemala, len sa mi nezdá, že na 5dc :( tak veď uvidím
držím všetky prsty čo mám, nech Ti to tento mesiac už vyjde a nech je všetko v najlepšom poriadku

martinade
4. mar 2019

@ceklis ja som malav novembri 6dc... A riez som si zo začiatku myslela ze to nic nie je. Držím ✊

dolynkag
4. mar 2019

@martinade falošnú nádej nechcem dávať, ale toto sa mi zdá celkom reálne

evi38
4. mar 2019

@butterfly333 baby dancing čiže ťuťu muťu 🙂...to je podľa mňa najhoršie, keď nič nezistia...
@martinade úplne odlišný graf...júj sa teším ako keby to bol môj :D...tí naši muži :D...ovu testy nemám, mňa berie ráno priateľ do práce a pred ním kupovať nechcem a tu, kde teraz robím dávajú líšky dobrú noc, čiže len nejako podľa intuície a meranie BT, som kvôli tým zabudnutým ovu testom odmerať musela :D

martinade
4. mar 2019

@fany051081 dakujem, asi začína mat malicku nadej. Cyklus v juni 23 dni, minuly mesiac 24 a tento 25 a dnes to na ms nevyzera...

martinade
4. mar 2019

@evi38 aaaa mame graf 😀 super. Zeby uz dnes ovu? 😍

evi38
4. mar 2019

@martinade boli sme s priateľom 3 dni bez detí, od včera večera už v plnej zostave, takže dnes sa nebude dať, preto by som bola rada, keby už dnes prebehla a zajtra vyskočila teplota :D
@ceklis júj mám nejako nejasno, tak dúfam, že nevadí, že sa opýtam 🙂...tak vy máte už 1 bábatko po IVF a ďalšie sa nedarí? Dobre som pochopila či som mimo? 🙂...teraz chcete opäť vyskúšať IVF? Verím, že sa Vám podarí aj bez toho, lebo, čo si pamätám, tak grafy si mala pekné vždy 🙂

martinade
4. mar 2019

@evi38 tak silno držím pršteky, minuly cyklus si mala ovu tusim uz 8dc... Dnes uz "presluhujes" takze pevne verím ze uz vyskoci zajtra

pasikavamacka
4. mar 2019

@evi38 dakujem za odpoved. BD predtym nebol, lebo minuly mesiac bola ovula az 19d, tak som si myslela, ze casu dost :D musim zacat skor nabuduce. kazdy mesiac to mam inak

fany051081
4. mar 2019

@martinade tento si 25 a k tomu ešte so stúpajúcou teplotou ;) ja verím, že ti to tentokrát vyjde a budú krásne vianoce 👶😍🙏

martinade
4. mar 2019

@fany051081 dakujem.😘

butterfly333
4. mar 2019

Baby mám strašné pichanie v hlave neskutočne to boli už od soboty nespala som poriadne bolesti sú silné dnes som bola u Dr dala mi atb a sirup a to je všetko ani tlak ani krv nevzala a to som v čakárni skoro odpadla od bolesti. Neviem či to má niečo spoločné s chrípkou nikdy som takéto strašné bolesti nemala. Môj sa už o mňa boji chce volať 155 je to dobrý nápad? Na pohotovosť nejdem viem ako to tam chodí a ani by som to tam nevydržala to hrozne 4hodinove čakanie. Tak neviem co robiť bojím sa aby to nebolo nejaké krvácanie do mozgu

julianka007
4. mar 2019

Celkom rýchlo to tmavne... Neviem či otestovať ešte dnes neskôr... Alebo už stačí až zajtra...

taily30
4. mar 2019

@evi38 naposledy mi sono robila moja, tak sa nic nemeralo, len kukla aktivitu srdiecka, inac to robia len sono ludia ( je to tu divne ) a vtedy sa meria a foti.

pasikavamacka
4. mar 2019

@butterfly333 bezne lieky od bolesti nezaberaju? krvacanie do mozgu hadam nie, len aby si nemala zapal mozgovych blan alebo nieco take. ked si lahnes a v lahu predklonis hlavu dopredu boli ta sija? mohli by ti na pohotovosti daj nejaku infuzku od bolesti. snad je to len z chripky, mna naposledy pred rokom bolela hlava celych 5dni z chripky, ale nebolo to az take, ze na odpadnutie

butterfly333
4. mar 2019

@pasikavamacka nebolí ma nič keď sa predklonim len strašná bolesť hlavy strašne ma to pichá už od soboty.

kakatulik
4. mar 2019

@butterfly333 možno budem smiešna,ale skús paralen.

butterfly333
4. mar 2019

@kakatulik ten beriem už tretí deň a nič nepomáha

ladysmurf
4. mar 2019

Cakanie pokracuje

kakatulik
4. mar 2019

@butterfly333 a normálny klasický acylpyrin?