icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
6. mar 2019

@ereska júj, je mi to ľúto, verím, že bylinkárka opäť pomôže a tentokrát to už bude do úspešného konca
@martinade podľa mňa si o 1 DPO menej, čiže 12 DPO, ale sakra škoda, že test bledne, to skôr vyzerá, že to bol ešte pregnyl aj keď teplotu máš stále ešte pekne vysoko...pokiaľ nepríde ms ešte by som testovala či nebolo neskôr uhniezdenie a či ešte len nezačne tmavnúť a teplota nebude hore...u mňa od dnes duphaston, len obsahuje laktózu a ja mám intoleranciu, to bude zábava :D
@zuzik5891 ty si tiež užívala duphaston po ovu?
@fany051081 určite by som vymazala + z grafu, to nie je pozitívny test, ovu za mňa už prebehla na 12 DC aj podľa teploty aj testov 🙂...podarilo sa vtedy BD?, lebo nemáš zaznačené...
@dominika_sk ahoj, tak sa aspoň potvrdil, že teplomer je zlý 🙂...nemeriaš ani klasickým?

fany051081
6. mar 2019

@martinade
@0507 je dosť možné, že som začala testovať neskoro, len minulý mesiac som testovala prvýkrát od 12DC až do 15DC a testy boli ako cez kopirák a FF mi vyznačilo ovuláciu na 13 DC, ale aj graf som mala úplne iný, tieto porovnania má celkom prekvapujú, že stále je to inak 🤨 minulý graf a testy ...

evi38
6. mar 2019

@ja197
@dominika_sk
@martinade
@kakatulik babulky žiadne depky, musíme to dať...u mňa tiež 19ty cyklus od kyretu a ani raz druhá čiarka na teste...

fiora94
6. mar 2019

@zuzik5891 predstav si Zuzi, milostivá dorazila. A ráno som mala teplotu 36,9 :D :D :D

ja197
6. mar 2019

@evi38 keď tomu sa asi nedá zabrániť...keby som tak vedela ako to mám vyhodiť z hlavy všetko...

evi38
6. mar 2019

@fany051081 za mňa opäť minulý mesiac ovu na 11 DC, testy robené neskoro, len potvrdené nimi, že už bolo po ovu, neviem či bolo BD aj inokedy, ale ak nie nemala si z čoho bohužiaľ otehu, lebo to vyzerá, že až 2 DPO bolo BD...krásne máš teploty pred a po ovu, presne sedí, že okolo 36,3 prebehne ovu aj tento aj minulý cyklus, pri 25 dňovom cykle je robiť ovu testy, tak ako ty neskoro 🙂

fany051081
6. mar 2019

@evi38 ja mám cyklus 27 - 28 dňový, len možno dvakrát v roku 25 dňový, nevadí budúci cyklus začnem skôr testovať, no a netrafili sme sa veru, keďže sa inak nedalo 😢 verím, že to príde vtedy keď to budem najmenej čakať 🙂 teraz aspoň spoznávam svoje telo

dominika_sk
6. mar 2019

@ja197 vydržala som tri mesiace nemerať a zase som začala s pokazenym teplomerom, takže aspon ovu testy ale všetky negativne. testujem od 10dc. to tu depresiu ešte zhoršuje

@evi38 nie, to nemalo vyznam keďže tie prve teploty boli uplne vysoke

martinade
6. mar 2019

@evi38 včera som si zabudla dat progesteron. Uvažujem ci pouzit dnes progesteron lebo by som ho mala brat 14 dni alebo nie. Co by si poradila? Dnes je 12 den po iui, takze este 3 dni by som ho mala brat. Fuu intoleranciu, to ma tiez moj drahy, tak mu specialne vyvaram... Tak potom napis ci si mala intoleranciu na tabletku ci nie, pevne verím ze nie

pasikavamacka
6. mar 2019

aj ja hlasim depku a to skusame este kratko, lezie mi to cele na nervy. meranie BT, nepresne ovulacne tesy. minuly mesiac zapal mocovych ciest, tento mesiac priatela seklo v krizoch. skusal chudak BD aj tak, ale nedalo sa. najviac ma irituju reci, ze nerieste to a uzivajte si. to plati ked tak pre 25rocnych novomanzelov. mam slaby ovulacny hlien, nevydrzia vo mne spermie dlho, musime sa presne trafit do ovulacie. k tomu nepredvidatelny cyklus

ja197
6. mar 2019

@dominika_sk no ja som 13dc, včera kontrola, folikuly boli ale zatiaľ malé všetky takže neviem či sa z nich ešte niečo vykľuje, o týždeň kontrola zase, väčšinou mávam ovu na 20dc čo by aj sedelo, ale nejako som dúfala že to všetko, čo do seba sypem sa na niečom konečne odrazí...No očividne nie...No depka ako sviňa dnes , fuj 😊 slnko svieti vonku, mala by som sa pozbierať 😊

evi38
6. mar 2019

@ja197 ja prácou :D...momentálne obdobie silnej alergie, tak som rada, že žijem 🙂
@fany051081 ja mám 25-29 dňový cyklus a ovu 9-12 DC 🙂...neboj nabudúce budeš vedieť a určite sa zadarí 🙂...držím silno palce 🙂
@martinade skôr by som ešte pre istotu nasadila, lebo aj predtým si mala, ak si spomínam čiarku neskôr, ak prišlo k uhniezdeniu neskôr, tak pre istotu...takto aspoň vieš, že pregnyl už vyprchal a ak by začala silnieť bude to tehu...silno ti držím palce 🙂

martinade
6. mar 2019

@evi38 dakujem 😘

julianka007
6. mar 2019

@monu66 tak je to jasné... Už len vystúpiť do výšin pekne ako ty....

dominika_sk
6. mar 2019

@ja197 o tyždeň-dva mam kontrolny odber cytologie lebo pred štyrmi mesiacmi som mala zle vysledky, potom ešte tri tyždne čakať na vysledok a ak nevyjde nič kvoli čomu budem musieť na konizaciu začnem tiež toto moje ne/darenie konzultovať. ja už syna mam a manžel ma dobry spermiogram, teda neviem kde je chyba.

ja197
6. mar 2019

@dominika_sk áno pamätám si tie tvoje výsledky, držím palce nech sú výsledky ok a všetko už pôjde postupne 😊

dominika_sk
6. mar 2019

@ja197 velmi tomu neverim že to bude dobre dobre. problemy mam od kyretaže...

monu66
6. mar 2019

@julianka007 super 🙂 takze aj ty si uz vo faze cakania 🙂

zuzik5891
6. mar 2019

@evi38 užívala som ho vždy od 17dc...teraz som bez neho tak som zvedavá kedy mi ten ms príde

zuzik5891
6. mar 2019

@fiora94 ja 36,85 a teraz som bola na wc a vyzerá to že ak mne sa spúšťa 😂😂😂... BT sa úplne zbláznila

fiora94
6. mar 2019

@zuzik5891 sme na rovnakej vlne :D :D :D umieram od smiechu v robote haha :D

zuzik5891
6. mar 2019

@fiora94 to veru sme 😂😂😂...tento cyklus sa nám absolútne zladil😂😂😂

ja197
6. mar 2019

@dominika_sk no môj nový gyn sa tiež tak medzi rečou vyjadril že to všetko môže súvisieť s kyretom...nepovedal to priamo ale pochopil by to každý...

dominika_sk
6. mar 2019

@ja197 Ja vidim konkretne to, že mam kratši cyklus a menej dni a slabšie krvacam, dopatrala som sa k pričine že ak ti velmi invazivnym sposobom spravia kyret, zjazvia ti maternicu a tym padom zjazvena časť nekrvaca a tiež sa tam neprichyti vajičko. v mojom pripade by som sa tomu nečudovala, keďže pani doktorka na sale zbadala moje nechty a začala vykrikovať že to je hrozne a nechutne a keď som sa rozplakala povedala mi že mam držať hubu ! piča jedna, mala som jej tam hneď jednu natiahnuť a sťažovať si... čo keď som bola uplne mimo z toho všetkeho, asi som nevladala oponovať...

dominika_sk
6. mar 2019

@ja197 a toto su tie nechutne nechty. Už x rokov mam stale taketo rovnake

ja197
6. mar 2019

@dominika_sk och a čo ju bolo akože do toho nechápem...nech sa pozerá sama na seba, krava ... no ja mám minimálne stále v hlave vryté to že sa vždy hovorilo že žena ktorá ide na potrat už nikdy nemusí mať deti, a nakoľko UPT sa robí presne tak isto ako čistenie, nejako mi to stále ide dokopy...

dominika_sk
6. mar 2019

@ja197 toto bolo uplne prve nad čim som rozmyšlala že prečo o upt hovoria aky je to nebezpečny zakrok a o kyretaži že je uplne rychly, bezbolestny a bezpečny zakrok...vysvetlenie od lekarov som nedostala

evi38
6. mar 2019

@ja197
@dominika_sk mne toto isté povedal môj nový gynekológ, že nakoľko mám všetko úplne super, jediný problém vidí, že spravili pri kyrete ako keby silné vyčistenie, že vzali viac ako bolo treba

dominika_sk
6. mar 2019

@evi38 a nepovedal ti čo to obnaša, alebo čo možeš robiť aby sa to zlepšilo,...?

kakatulik
6. mar 2019

@evi38 ahoj Evi. Depky vôbec nemám, len ten pôstny čas sa núka namensiu odvykacku🙂. Samozrejme so všetkým pokračujem a nevzdávam sa. Len na koňa budem chodiť zriedkavejšie. Držím nám palec. My máme aj podobný cyklus nejako. Drž sa😘
Ešte ma napadlo, že keďže máš tu intoleranciu,či by ti nebolo lepšie vkladať uthrogrstan ako užívať dufik perorálne.