icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
6. mar 2019

@kakatulik krasne sviatky a tesim sa na spravy po nich 🙂 drzim moc palceky nech sa uz zadari.
nielen tebe, vsetkym co dnes tak nejako stracame nadej 🙂)

ereska
6. mar 2019

@dominika_sk ahoj mojej spolužiačke tak veľmi vyčistili maternicu že jej nerastie sliznica :(

dominika_sk
6. mar 2019

@ereska no veď presne o tom hovorim 😢

ereska
6. mar 2019

@dominika_sk a nieje na to nič čím by sa to dalo podporiť ?

dominika_sk
6. mar 2019

@ereska to to je moja domnienka na zaklade tej intenzity krvacania, neviem ako sa to da dokazať

martinade
6. mar 2019

@dominika_sk co tak folikulometria? Mne gyndoš meria nielen folikul ale aj sliznicu zakazdym. Tym by si si vyvratila/potvrdila svoju teoriu

evi38
6. mar 2019

@ereska
@martinade myslím, že @dominika_sk písala o tom, že nie, že nerastie, ale ju ako keby zjazvia alebo tak oškrabú, že ju poškodia...aspoň tak som to ja pochopila od nej aj od môjho Dr....ak by sme si spravili prieskum :D...tak asi by nám veľa vyšlo, že bol kyret a pod.

martinade
6. mar 2019

@evi38 no ved som pisala, ze sliznica sa da pozorovat a zmerat u gyndoša. Ci sa mylim? Mne to robi pri folikulometrii, stale.sa.pytam alebo to vidim na monitore - tu vysku sliznice.

evi38
6. mar 2019

@martinade áno výška sa dá, to je v pohode, ale aká je kvalitná a či má poškodenia, jazvy to podľa mňa nevidia, ale to len nahlas uvažujem :D

martinade
6. mar 2019

@evi38 aha, ale pokial sa kazdy mesiac meni, lebo tu vysku vypocitava pri inych dc, to este neznamena ze sliznica rastie v poriadku? Asi mam v tom gulas....uf ani tu temu nechcem zacat citat ze aj po kyrete moze byt problem. Uf a ja som tiež....

dominika_sk
6. mar 2019

@evi38
@martinade no čo som zisťovala ja je to ako s kožou, kde to zjazvia tam to ostane hladke a vajičko sa neprichyti, čiže ma menšiu šancu. Sprievodnym znakom je slabšia ms , čo teda ja mam. Aj keď konkretne minuly cyklus sa mi prvykrat stalo že som krvacala ako zarezana a ms dva dni meškala. Cyklus mavam od kyretu 25-29 dni, minuly mesiac 31dni. Pred kyretom 28-29

martinade
6. mar 2019

@dominika_sk dobre vediet ten sprievodny znak....

ja197
6. mar 2019

Baby mám ešte jednu otázku, teraz som si všimla že odkedy beriem vitex tak mám celý mesiac dosť silné ovu testy, pozitívne sú síce len 2 dni v mesiaci, ale mesiace predtým som nemala skoro žiadnu čiarku vôbec a potom naraz pozitívny, je to podľa vás ok ? Aj keby bola hladina LH celý mesiac vyššia, môže to byť nejaký problém? Prikladám fotku minulého nekonečného cyklu a aj terajšie testy, kde ešte nie je žiadny pozitívny, aj tak sú ale všetky dosť silné...či je to len citlivosťou testov ?

ja197
6. mar 2019

@dominika_sk ja zase krvácam silno stále, práveže mám pocit že od kyretu je to dosť väčšia zabíjačka, predtým mi tampón vydržal aj 4-5 hodín prvé dni, teraz už po 2-3 hodinách nestíham dobehnúť na wc

dominika_sk
6. mar 2019

@ja197 tak to neviem čo znamena, ale každopadne keby ste zistili nejake info ohladom našich problemov budem rada keď date vedieť
@martinade

0507
6. mar 2019

Baby, robili ste si niektora niekedy domaci krvny tehu test?

zuzik5891
6. mar 2019

@0507 ja som ich robila...čo chceš vedieť?

0507
6. mar 2019

@zuzik5891 ako velmi su spolahlive. Totiz, bola som zvedava a objednala si ho a teraz robila. Som 8dpo. Nie som si ista vysledkom, ze kde ma byt druha ciarka.

zuzik5891
6. mar 2019

@0507 mne sa osvedčili... keď som tehu nebola bol absolútne negatívny... keď som otehotnela objavila sa aj druhá čiarka...no nečakaj že bude silná...je úplne slabá... máš odfotený testík?...toto je môj pozitívny test

0507
6. mar 2019

@zuzik5891 mam, kukni

zuzik5891
6. mar 2019

@0507 tá čiarka tam je len je akosi ďaleko...no na druhe strane už som ich spravila niekoľko a keď bol test negatívny nebola tam ani len takto vzdialená čiarka...proste bielo...koľko DPO si?

0507
6. mar 2019

@zuzik5891 8dpo. Ale pozeram, ze ty mas obe ciarky posunute oproti tym mojim

zuzik5891
6. mar 2019

@0507 áno...tiež som si to všimla...ja som krvný test robila keď som bola 9DPO mysím...z moču boli ešte negatívne

0507
6. mar 2019

@zuzik5891 tak mi neostava nic ine len skusit z mocu za par dni 😃

zuzik5891
6. mar 2019

@0507 silno držím palce...vyzerá to nádejne 😉

0507
6. mar 2019

@zuzik5891 diiik...beriem to zatial s rezervou

martinade
7. mar 2019

Baby klesam, aj s progesteron. Ms prichádza... Uz ho nema zmysel brat. Plus test biely

monu66
7. mar 2019

@cica1650 tak uz ta nenasledujem ☹️ - dnes mierny pokles.
@julianka007 u teba dnes citim super vyskok 🙂

cica1650
7. mar 2019

@monu66 ale nevesaj hlavu vsak nepretekame 😉😘 ja som zastalasa zas

monu66
7. mar 2019

@martinade tak moc som verila, ze ti to tentokrat vyjde ☹️
Ja uz rozmyslam, ze na konci leta tohto roku zacnem s mm riesit umele oplodnenie, lebo zacinam pocut biologicke hodiny a prirodzene to u mna zrejme nepojde ☹️